iTuuuunes

Håller på och synkroniserar i iTunes, det är typ det jag har hållt på med i fleera timmar. Det är så segt! Jag har synkat in 2 nya skivor och gjort en säkerhetskopia på hela mitt iPod-bibliotek, alltså alla mina grejer på podden. Sköönt. Nu måste jag plugga litegranna, var typ hur länge sen som helst som jag gjorde det.


Puss

<3

♥Gaaah, det är snöstrom ute! Jag kom nyss in efter att ha varit på Hembygdsgården, shit asså jag höll på att blåsa bort!! Nu sitter jag och tittar på videoklippen från Malenas julkonsert

Malena Ernman - Santa Lucia

Jag får inte nog av den här låten :-)

Kalajs

Godermorgon!! Idag fyller min broder år så idag blir det kalas här hemma. Just exakt i denna sekund sitter jag och försöker göra en säkerhetskopia på min iPod touch för att iTunes har raderat allt ur biblioteket, och jag vill inte riskera att ALLA mina apps och låtar ska raderas från iPodden bara för att jag vill lägga in ny musik. Damp iTunes. Aja, men vi hörs!!


Puss<3


MUSIK

Malena Ernman – Koppången 

ÄLSKAR!

One Hole Year

Om fyra dagar firar min Malenablogg ett år! Det ska firas.

Hon stavas MALENA ERNMAN!

Hon beskrivs som "En av Sveriges mest eftertraktade operasångerskor och en sångerska i yppersta världsklass" och "Den blonda vackra mezzosopranen" Hmm undra vem det kan vara ;-)

 ME LIKE!!♥


Malenas bästa tips för att lyckas som sångerska:

  • Sjung mycket och börja tidigt.
  • Gå med i en kör
  • Gå en bra utbildning. Om det verkar svårt att komma in på Musikhöskolorna i Sverige så finns det många olika utomlands som är bra.
  • Öva, öva, öva!


Källa: Aftonbladet




Puss


LOVE



Malena Ernman i egen hög person♥

annoying

"Det är falsk marknadsföring att kalla föreställningen Santa Lucia – en klassisk julkonsert. Programmet är i högsta grad blandat"

Så beskriver VLT Malenas konsert. Falsk marknadsföring är väl fel ord? Alla vi vet väl att Malena sysslar med alla möjliga genrer när det gäller musik? Herregud, VLT, ni har gjort bort er.
Malena har skrivit ett "Svar på tal" på sin hemsida. You go girl!! :-D

Såådär, nu har jag avreagerat mig. Konserten var bäst♥


En sekund är jag evig, o sen vet jag inget mer♥

Hej! Jag var skittrött igår när jag kom hem från Västerås så jag orkade verkligen inte blogga då. Sårry. Men NU bloggar jag!! :-) Till det jag skulle skriva om. Konserten var helt magical. Sjukt bra verkligen, Malena var helt awesome och hon är så jävla rolig! Man (Jag) kan ju inte låta bli att garva ihjäl mig när hon står på scenen och är förbannad över banden som hänger i klänningen (dom där irriterande banden som man ska ha till att hänga på klänningen på galjen) svär och undrar "vad fan man ska ha dom till", sätter dom runt handleden och undrar om det är armband? Haha, jag fullkomligt älskar henne! Och ni ska se Malena som Lucia, såååå vacker! Hon berättade om att när hon gick i... ja jag kommer inte ihåg vilken klass hon sa, men hon kanske var i min ålder? Lite yngre kanske, men så berätta hon att hon var "nörd" på sin skola, med glasögon och tandställning, men sjöng bäst och renast av alla. Hon blev aldrig vald till Lucia då eleverna valde och inte valde dom en nörd. Så ett år så fick lärarna beställa Lucia, och bestämde att Malena skulle vara lucia, för hon sjöng trots allt bäst av dom alla. Så, när Lucia-dagen var inne, så kom skolan snyggaste tjej fram till Malena, hon var sur för att hon inte fick vara Lucia, och sa (detta körde Malena på Sandviken-mål) "Bara så du vet, så är du så jäkla ful när du sjunger, dina näääsborrar blir jääättestora. Tänk på det!!" och DET tänkte jag på, sa Malena. Hahaha STACKARS!! ;-D Sen sjöng hon en låt och visade veeerkligen nääääsborrarna! ;-D 
På slutet hade Malena "klätt ut sig" till Snövit och sjöng den där Snövit låten där dom typ joddlar.

Btw, ni vet talarrösten i Bamsefilmerna? Ja det vet ni, det är Malenas svärfar och han var värd för konserten! Han läste lite emellan åt. Tillexempel och Bamse, Lilleskutt oxh Farmor som hade öppnat en rökfri krog på höga berget, där dom serverade Jägermeister och afterwork-öl. SÅÅÅ kul!!!!!

När det var slut var det signering. Fick en liten kram av Malena och ett kort :') Jag frågade om jag fick ta ett kort med henne, "Självklart, jag är väldigt svettig och äcklig, men..." Haha, jag bah "Det gör inget!!!" Ååh i wanna go back there♥

Och hon sjöng ALLA mina favoritlåtar och arior. O mio bamino caro, Nattens Drottning (HÖGA F!!!), Santa Lucia och Koppången♥
Nattens Drottning är min absoluta favorit. Den är så arg och vass, men såååå vacker. Hon gör den bättre än NÅGON annan också.♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

i absolutley ADORE you♥

Nu har jag skrivit mitt längsta inlägg nånsin! Jag skriver senare igen, ha en bra fredagskväll♥



Love Emma♥


Åh

Åh herregud, jag är hemma efter julkonserten med Malena, SJUKT BRA!!!!! Hon är så jä_la GRYM!!!!!!!! <3 Nu måste jag verkligen sova. Bilder kommer i morgon!


PUSS

!!!!

HEHEHEHHEHEHEY! Vet ni vem som har namnsdag på Nobeldagen den 10 Dec? Gissa. Hon börjar på Mmmmmmmmm.... och slutar på alena, NI GISSA RÄTT, MALENA!!!!!!!!!!!


HEEEEEEEEJ där

HEEEEEEEEEEEEJ där folks. Jag har kommit hem från skolan och jag glömde min Operan-bok. Damn it..
Imorgon måste jag lämna in den på bibblan igen, ska nog låna en ny. Jag funderar på att vara så pass female att måla mina nails! Men vet inte om jag orkar, jag menar skitsamma. O..M..G. Det är två små jävla dagar kvar tills det bär av till Västerås och Malena!!!!!!!!! Jag döööör snart!!!!!! :-D Hoppas det blir lika bra som jag förväntar mig nu????? Men jag, det är klart, det är ju MALENA VI SNACKAR OM!!!!!! ♥ Nu ska jag lyssna på Santa Lucia och finslipa Operamasken!

Hörs lite senare!



PUSS<3


<3

Jag tittar på Ensam Mamma Söker!


Puss


fajnälly

Nuuu är den fääärdig!! Jag slänger in bilden imorgon istället, orkar inte lägga in från kameran, och webbkameran gav inte bilen rättvisa. <3


Rita

Ojojoj.. Kom på att min operamask måste vara färdig tills på Onsdag! Ska nog rita klart den nu, jag kanske är snäll och smyger ut en bild på den när den är klar? Okej då, kanske ikväll ;-)


Puss

i min skalle

Hej! Hemma från skolan och lyssnar på Malena Ernman – Koppången. Just love it och just love Malena♥ Kan inte sluta lyssna på skivan, den är sååå grymt bra! Nu blev det Charles Castronovo & Malena Ernman – Santa Lucia, den är också svinbra! Jag förundras över hur man kan sjunga opera alltså.. På tal om opera så läser jag en bok som heter Operan 200 år Jubelboken, den handlar om Operan och typ om Operans histora (Med Operan menar jag Kungliga Operan) den är fett intressant, innan jag hade varit på Operan tyckte jag liksom inte den var så rolig, eftersom att jag inte fattade nånting av vad som stod och inte kände igen nånting i den. Men nu efter jag varit där och sett allting så är det väldigt stor skillnad :-)

Jag var hos SYON idag och snackade gymnasium. Vi pratade om min Prao och sånt, och vad jag vill bli "när jag blir stor". Jag vet exakt vad jag vill bli när jag blir stor och det med säkerhet. Nu vet jag nog också vad jag ska söka på gymnasiet! Eller.. kanske inte. Aja vi får se! Estetiska→Musik blir det iallafall.

 

Nu ska jag fortsätta läsa lite i boken och lyssna på underbara Queen Of Operas ljuva stämma.




WOHO, här är jag BTW!



Ha det bra,


Puss<3




3 dagar kvar till Malena♥


sova

Nu ska jag titta på Scrubs, sen ska jag sova. Imorgon är det skola för hela slanten.

Sov Gott♥

_

God is a DJ, life is a dance floor, love is the rhythm, you are the music♥


blogg.se

Jag tror minsann det är något fel på Blogg.se igen? Fan, nån som vet om man kan ta med sig alla sina gamla inlägg om man byter till en annan bloggsajt? Alltså typ Blogspot? HJÄLP!!!!


♥♥♥♥♥♥

NY HEADER! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


what im doin' right now


spotify


Wolfgang Amadeus Mozart – Queen Of The Night: Aria (Magic Flute)
 
Sarah Brightman – The Phantom Of The Opera
Malena Ernman – O Mio Bambino Caro
Céline Dion – The Prayer

I just can't get enough of the wonderful art opera!!

l'amour


opera

Hahahahhahahahah


Anna: där ser man forksarna har kommit fram till att jordbävning uppstår när operasångerskor tar till tonen bess!
Jag: Haha Seriöst!?
Anna: nej nej! haha, jag skoja!
Jag: Hahahaha jag tänkte väl...

Jag gick på det stenhårt!


du är så ful

Hej! Jag julstädar än idag. Det är kul! Jag har varit på hembygdsgården och köpt polkagrisar som jag hängt i min lilla minigran :-) Så gulligt så. Nu ska jag fortsätta! HÖÖRS!!!!!!


Puss<3

actors

Äre bara jag som tycker att Jennifer Aniston ser galet bra ut för sin ålder?


Och Malin Åkerman är söt som socker, hon är sjukt bra skådespelerska också!! Jag tycker det är så skojigt att vi har en grym Hollywoodstjärna som kommer härifrån :-)



Förövrigt tycker jag Taylor Lautner är sjukligt snygg, MJAO!

Puss<3

Snö

I love snö♥ Jag har varit ute och gått runder ute i snön, det är mys.


Falcon♥








Fan jag lägger sällan ur bilder på mig själv.. Haha. Men här har ni en ;-)

Nu ska jag tända ljus i mitt rum,


PUSS


SANTA LUCIA

HEEEEEEJ! Ååååååååååh va det snöar! I Löööööv♥


Oj jag glömde rotera den. Ni får vrida era huvuden åt vänster :-)

Idag vaknade jag pigg som en lärka och drog upp min rullgardin och ser... ETT WINTERWONDERLAND!! Det snöar!! Jag fick värsta rycket och vill bara lyssna på julmusik och julpynta!!!!! Tror jag ska smyga ner i källaren sen och hämta mina julkartonger ;-) Och plus att jag ska på Julmarknad idag. Det kan ju inte bli mer juuuuuligt♥ Nu lyssnar jag på Santa Lucia. Tråkigt, tänker ni. Men det är faktiskt på Italienska och med Malena, så den är faktiskt inte så tråkigt då jao! BÄST♥ Typ, mäktig, eller nåt.

Nu ska jag klä på mig så jag får något gjort här idag :-) Ha en bra dag♥

Puss




5 dagar kvar till Malena♥


Åååh,

Måste bara lägga ut den här, haha, ser ni vem det är?




SÅKLART! Det är ju Malena!! SÅÅÅÅ söt♥

Hey!

Hej! Nu har jag chillat och ska snart sova. Är skittrött på Fredagarna. Seriöst, skulle kunna somna i soffan halv tio lätt :-) Godnatt! <3

idol jao

Jag tittar på idol.. Fast det suger att Linda inte är där längre, hon var bäst!!

Jag tycker Minnah är ganska så bra.. men inte bättre än Linda då.

Jag dricker Pucko och det är SKITGOTT!! :-) Nu är det Olle. Honom gillar jag inte.





PUss<3

hoppsan...

Oj, nu var det inte mindre än 2 dagar sen jag skrev! Men jag har varit i skolan idag, och kommit hem, handlat och kommit hem, och nu sitter jag här och myyyyyyyser :-) Chattar med folk och lyssnar på musik, AWESOME! Jag ska äta chips och dricka Pucko ikväll. Som det puckot jag är :-) Det är bara 6½ dagar kvar till Malena också! Gaaash, vad jag längtar. Men jag är liksom lite pirrig, som jag alltid är innan jag ska på en Malena-Konsert, Malenapirret! Så heter det från och med nu. Malenapirret. Ska nog ta och göra en ny spellista på Spotify tror jag. Den ska heta Opera och där ska det ligga en massa operaarior. Japp. Så är det.

Åh Gud vad jag längtar tillbaka till Operan när jag lyssnar på riktiga operaarior. Gotta go back soon alltså!

Ikväll äter vi hemlagad pizza här i huset. Det ska bli gött. Sen ska jag lyssna på opera igen. Jag är fåordig idag!


Ha en superduperbra Fredagskväll♥


(omg längesen jag lade ut en sån här bild)

 

PUSS!

6 dagar kvar♥


Klubbor

I LOOOOVE Chupa Chups!! Dom är så gooda.

Särskilt dom som är rosa/beige typ, yougurt smak typ, sjukligt goda!


Wunderbar

Heeeej godingar!♥ Idag hade jag två lektioner, 8-10 sen slutade jag. Kändes rätt ovärt att gå till skolan faktiskt, men men, man riskerar ju att missa någonting jao! När jag kom hem ritade jag lite på min opera-mask som jag håller på med! Jag är ganska nöjd hittils faktiskt :-)

Vet ni vad jag gjorde nyss? Kopplade in mina nya högtalare i datorn! Jag sprängde nämligen mina högtalare i datorn... Undra vem? Jo, Malena kanske? Min dator klarar inte av Malenas höga C :-) Har lyssnat massa massa massa på nya skivan, den är så himla bra♥ Tycker det var lite kul att den kom igår när den släpps idag? Haha. Men vad ska jag göra nu? Jag bakade nyss också! Vi skulle få besök av nån och jag fick order att baka and I was like, OKAAAAAAY, and then I did it! Haha NOLAJFER är jag :-D
Nu ska jag fortsätta poppa musik i mina nya grymma högtalare, vi hörs sötisar!



PUSS<3


Santa Lucia

Idag har jag varit i skolan och det sög :-) Fast vi hade musik och det är bäst, fast vi satt bara och snackade om vårat musikarbete. Och lämnade in arbetet. Jag vill verkligen höja mitt betyg i musik!! :-(
Jag sitter och lyssnar på min alldeles nya skiva, Santa Lucia - En Klassisk Jul. Underbar skiva♥

Jag pratar med Anina nu också, vi pratar om Sommaren och allt vi gjorde då. Saknar :'(


Ska nog spela lite på pärlan också.




Ha det bra,



Puss<3


JAAAAAA♥♥♥♥♥♥♥♥♥

JAAAAAAA JAG HAR FÅTT SKIVAN!! Jag som trodde den skulle komma imorgon!!! MEN VAD GLAD JAG BLIR NU!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Heeeeeej! Idag = skooooooooooolan -.-'' Hatar. Hade bara massa tråkiga lektioner, fast det var rätt skönt på franskan för vi var bara7 stycken och jag ensam tjej :-) Fick tillbaka provet, gick RÄTT bra. Kunde gått mycket mycket bättre.

Nu funkade det att beställa Malenas skiva så nu är det gjort. Beställt ett signerat exemplar från http://cdon.com =)



Asså jag kan inte vänta tills den kommer!! Den släpps på onsdag och enligt Malena ska den landa i brevlådan samma dag, om man förbokar! :-)


Nu ska jag kolla på nått skit som heter Böda camping sen kolla lite Maria Montazami!♥ Hörs!


Puuuss



10 dagar kvar till Malena♥


Genom min prao hittade jag mitt drömjobb, no doubt about it. Jag ska dit. Det känns så, jag skippar alla mina andra yrkesdrömmar, det där är vad jag vill göra. I just know it♥


puss

Snackar med Anina i telefon nu♥



puuusss

Örebruuue

Hejsan! Jag har varit i Örebro igår & idag och jag har inte haft nån tillgång till dator, därav mitt sugiga bloggande ^_^. Jag har bott på hotell med kusiner och grejs. Igår tittade jag och min kusse på Underbar och Älskad av alla, den är ju bra ju! Det är ju värsta opera i den. Skoj :-)
Jobbigt med skola i morgon. Orkar inte meeeed deeet. Det är inga roliga lektioner i morrn så det är så jävla ovärt.
Idag ska jag till farmor och hälsa på, sen hem och kanske plugga? Nej det orkar jag inte så det blir nog bara chill och spela lite gitarr kanske :-) Ha det bra i blåbärsskogen!


PUUUUUSS


HEEEEELG

Äntligen är det HEEEEELG!! Så skööönt. Hade franskaprov idag, blev så jävla förbannad på det! Livet är så orättvist. Det var mycket grammatikfrågor och jag kan INTE!!! :'(

Efter skolan åkte jag hem, jag fick skjuts och slapp vänta på bussen en hel timme! Medans jag väntade på min skjuts satt jag och pratade med Saga om hur förjävligt förbannad jag var :-)

När jag kom hem åkte jag till PICKABOOO och köpte godis, i LÖV godis♥ Sen drog jag hem och chillade vid datorn och vek lite tvätt och åt lite tjockpizza. Nu tror jag att jag ska lira lite Sims 3 en stund, länge sen jao!


Chillarn här vaaaaaaaaaaa



Men ha en najs kväll, skriver senare



PUSS



Tretton dagar kvar till Malena


Ohyeah

Hela dagen har jag varit i skolan och övat inför konserten och har därför inte skrivit i bloggen =) Men nu är jag hemma och konserten gick rätt så bra, tror jag. :-) Ledsen att säga det men nu måste jag plugga litegranna inför provet på Fredag. :-(

Hörs i morgon,



Puss <3

skolan

Sitter i skolan och läser om olika operor på Wikipedia. Nu ska jag gå :-)



Puss

tidskriften opera

Nu ska jag beställa tidningen Opera! Fett nice.

Musik

Hej! Nu var det ett litet tag sen jag skrev igen. Igår kväll missade jag hela Svenska Hollywoodfruar! Det är helt sjukt, jag missade tiden! Jag satt och skrev på mitt klassisk-musik-historia arbete i flera timmar, jag bara skrev och skrev och skrev. Skrev till en massa jag lärde mig på Operan. Imorgon lämnar jag in det tror jag. Eller ja, det blir väl kanske nästa vecka, eftersom jag har musik då igen. Man borde ha minst 2 timmar musik i veckan tycker jag. Minst. Så tycker jag vi borde hålla på lite mer med klassisk musik, och kompositörer, kanske lite opera och sånt! Nu ska jag sätta ihop mitt musikarbete med framsidan, och plugga lite franska. Sen kolla på Svenska Hollywoodfruar på nätet.


Puss finisar






(Btw, 16 dagar kvar till Malena
♥)

Ny kategori

YAY! Kolla min nya kategori! Jag tänkte jag skriver ju gaaanska mycket om opera så det passar sig väl ganska bra att ha en kategori till det :-)


Hejhopp!♥

Gokväääääääll

Tjenis! Jag åkte till Snorberg lite sådär hastigt, har duschat och undrar om jag ska plugga eller kolla på teve.. Blir nog teve, jag har ju faktiskt pluggat idag =) Kanske ska göra uppgiften som handlar om Carmen, eller så gör jag den imorgon. VI FÅR LA SE!


JAG SAKNAR STOCKHOLM OCH OPERAN SJUKT MYCKET!!!! :-( Gotta go back soon♥


Puss

iPhone

Jag vill ha en iPhone! Dom är awesome :-)

Jag har kirrat så jag får låna en kamera till jag ska på Malena! Känns så klumpigt att ta systemkameran, det går ju typ inte att ta med den då folk bara klagar på att den låter, och för att jag inte har så bra objektiv. (Toooomteeeeeen?) Jag längtar! Det är bara 18 dagar kvar nu. Hoppas hon signerar efteråt♥

 

Idag har jag typ pluggat och spelat Sims 3? Älskar Sims 3, det är helt awezome.

 

Nu ska jag typ ringa till Anina eller nåt, ha det bra!

 

 

PUSS


jag städar

Gah mitt rum blir så stökigt jämt? Hur fan kommer det sig? Jaja men lite opera som strömmar ut högtalarna så går det an ändå. Nu är jag iaf klar med det. Jag har åkt skridskor idag! Det gick väl sådär.. Jag hann iallafall ramla innan jag kom på isen! DET är skills.

http://www.youtube.com/watch?v=_FmGtCIOwB4 

Jag bara ÄLSKAR den!! Den är sååå gryyym♥ 

Nu lär jag sluta.. Jag har inte heller mycket att skriva om, men vafasen :-)

19 dagar till Malena♥♥♥♥♥♥♥♥♥



puss

♥♥♥



VACKER


Asså Guuud, jag dör, hon är så bäst♥


This is what im doin' ♥

 


Heeej! Nu är det idol, men det skiter jag i för Linda har åkt ut då är det inte värt att se. Tänker kolla på Hellenius Hörna istället, igen, på tv4 Play! Thank You God för tv4 Play :-)



Ha en bra kväll!♥


Candy

Pickaboo är BÄST♥ Där finns det massor med godis >^.^< Ååååh, det fanns en jättestor hello kitty däääär.. i want♥


Det var väl det jag ville säga.



Pusss


The Phantom Of The Opera

Heeeej. Jag lyssnar på musik. Det blir oftast nån fager operaaria när jag sätter på musik, oftast med Malena också. Men denna gång hittade jag en awesome skiva med låtar från The Phantom Of The Opera. Så jävla mäktig musik! Opera är riktig musik. Så är det bara :-)
Nu bytte jag till O Mio Babbino Caro, det är Maria Callas men jag lyssnar på Malenas version :-)
När jag var på Operan hörde jag en operasångerska (jag byter samtalsämne snabbt, ja) som heter Karolina Blixt, hon var asgrym, nästan i klass med Malena :-) Hoppas jag får höra mer av henne!!

By the way så om ni går in på Unga på Operan's hemsida så kan ni läsa "Månadens Ord: Fermat" som jag har skrivit! Gör det :-) Jag fick göra en header till deras blogg också, men det är inte den som sitter uppe nu, den är utbytt :-) Jag såg nu att man kommer till Operans egna hemsida direkt, men om ni skriver in där det står http://operan.se då skriver ni bara in "/unga" bakom det så kommer ni rätt :-)



Bild från Dalhalla 10-07-10♥



Nu ska jag åka och bowla.




Puuuuss


Malena♥

Jag har suttit bänkad framför teven. IT WAS MALENA!!!! Hon är bra. Hon är bäst. Hon är bättre än bäst.♥ Asså hon är så sjukt vacker? Hennes hår! Skulle kunna dööda för att få hennes hår :-) I slutet sjöng hon och Hellenius en *host* vacker *host* cover på La Donna E Mobile, och det var lite roligt tycker jag för när jag var på Operan fick jag se operan Rigoletto, och La Donna E Mobile kommer ifrån just den operan, Rigoletto! Det var kul. Jag skrattade ganska mycket under teveprogrammets gång. Malena ÄR humor.♥


PUSS!!


BIRTHDAY

Hehehey! Vad händer? Ingenting, jag ska plugga till fucking provet igen :-( Att jag ens pallar plugga när jag har höstlov.. Tror jag pluggar idag och på Söndag, sen får vi se hur det går. Åååååh, för exakt en vecka sen var jag på Operan.. Gjorde min första dag där och jag var sjukt nervös. :-$ Meeeen, it turned out att det var askul!! 



Idag fyller Malena år!!!!!! YAAY! Grattis ♥ OCH VET NI EN TILL SAK? Ikväll är Malena med på Hellenius Hörna på tv4!!!! Ååååh va roligt♥ Det ska jag titta på :-) Det här inlägget kan jag väl lägga i Kategori Malena? Jaaa det tänker jag göra, det handlar ju om henne :-) (Fast det gör ju det mesta, men ändå...)

Jahapp nu skulle jag lägga in en bild på Malena här men det sket sig såklart, jag HATAR blogg.se!!!


Nu måste jag verkligen sätta igång och plugga. Jobbigt. Vi hörs :-)



PUUUUUSS♥


Okej

Nu kör vi. Idag är det sånt himlans trist väder ute så jag tror jag måste börja plugga. Jag har franskaprov nästa vecka så det känns som det är tid för att börja plugga nu. Jag måste ha mvg!!!!!
Annars idag händer ingenting tror jag, förutom att jag ska köpa en mössa. :-)

Åh vad jag saknar Stockholm och Operan och allt och alla! Jag måste tillbaks snart. Ni skulle sett!! Det är sååå häftigt HUS!! Nån som har varit där bytheway? Nä trodde väl inte det :-) Nu ska jag plugga lite franska (HAHA upptäckte just att en del i provet handlar om Carmen!! Fett coolt, nu ska här pluggas på om Carmen!!!) (Carmen är den mest spelade operan i hela världen) Gud va roligt. JUSTE! Malena sjunger den, åh då kan jag lyssna på den medans jag pluggar♥ Glad jag blev nuuu :-) Men jaja! Ha det bra!!

 

 

 

PUSS


Hehehe heej

Nu vare typ hunrda år sen jag skrev! Men jag ska snart skriva igen, ska bara chilla lite, kom nyss hem! Kommer snart :-)

RSS 2.0