Underbart

Dålig uppdatering idag, har haft annat för mig. Min nya skiva(or) är så jädra bra!! Älskar den♥ Inatt drömde jag om Operan... Lovely♥ Saknar! Ikväll blir det film och godis.. Måste snart börja plugga till provet också.. Orka!

 

Ha det bra!

 

 

Puss!!


opera

Visste ni att man applåderar nonstop i 8 minuter efter en föreställning på Operan? Det vet jag, och det är helt galet! Första kvällen på Operan så tittade jag på en opera som heter Andréa Chénier och då satt jag i publiken, och jag vart helt paff när applåderna aldrig slutade. Sen kommer sångarna ut en och en på scen och då klappar man fortfarande, och då får vissa sångare mer applåder än andra, det vart jag lite bekymmrad över.. Alla är ju lika duktiga och borde få lika mycket applåder!! Men men, det var verkligen en upplevelse att se♥ Det var såå häftigt.


Tired

Jag är lite trött. Men ändå full av tankar och minnen och upplevelser och intryck! Det är så mycket att ta in! :-) Jag längtar tillbaka så mycket.♥ En dag ska jag flytta till Stockholm. Jag älskar storstadslivet! Jag älskar Stockholm! Tänk att kunna se Operan VARJE dag. Gud så underbart. Jag har tyvärr inga bilder att lägga upp då jag inte hade tid att ta kort och då man inte fick ta kort under föreställningarna. Men alla minnen finns i mitt huvud, och jag har många vackra bilder där kan jag säga :-) Nu är jag som sagt väldigt trött, och ska krypa ner i sängen och titta lite teve. Passar på och säger Glad Halloween också, det är ju Halloween i morgon, inte för att jag firar det direkt, men ändå. GLAD HALLOWEEN!


Pussen♥


Hemma

Nu har jag kommit hem. Jag har verkligen haft två helt sjukt bra dagar, kan inte fatta att jag fick göra detta! Innan vi åkte hem hann jag med lite shopping i huvudstaden, bla Operaboxen, en samling med tre skivor fulla med underbart vackra Operaarior. Bla från de operorna jag sett i Stockholm. Nu ska jag åka till Norberg och träffa kusiner.


JAG ♥ KUNGLIGA OPERAN


PUSSEEEN <3

lyrisk

Idag har jag praoat igen, det var.. det går inte att beskriva med ord, det var helt underbart och så HIMLA roligt. Träffa massa människor. Jag kom just hem från Operan för jag har tittat på en föreställning "backstage", det var ballt!! Man ser så mycket mer där bakom liksom än när man sitter i publiken. Det är SÅ mycket jobb inför och under en föreställning! Mer än man kan tänka sig. Operahuset. VÄRLDENS coolaste hus!!! Jag var heeelt lost om jag skulle gå nånstans ensam. SÅ stort!! Det är 12 GIGANTISKA våningar! Min (BÄSTASTE) handledares kontor låg på våning 8 (!!!). Jag skriver mer i morgon för nu ska jag smälta allt och gå och lägga mig här på hotellet. Men om jag ska sammanfatta mina 2 praodagar så säger jag bara SKITKUL OCH ASBALLT!! Och en upplevelse jag ALDRIG ALDRIG kommer glömma♥ Tack igen Sophie♥

 

 

Godnatt<3


Royal Swedish Opera

Jag äri Stockholm!! Internet på hotellet är så jävla segt men jag klarar mig. Jag har praoat på Kungliga Operan idag och det var såååå kul :-) Jag fick kolla på en repetition, balett, och en specialkonsert som hette Prima donnor och lite allt möjligt. Ikväll (Typ om 40 min.) ska jag gå ner till Operan igen för att jag och min handledare ska titta på en opera som heter Andréa Cheniér! Ååååh va kul det ska bli♥ Bästa PRAOplatsen EVER! Aja, ska fortsätta äta godis här på mitt hotellrum. Ha det bra för det har jag.



Puss loverZZ

Mini


sjunde hilmen

Kollar på Sjunde himlen, älskar det programmet!! Förutom att jag stör mig sjukt mycket på mamman, hon är så dryg! Hahahah.


ett litet foto

På Anina från i somras när vi hade lite fotosession.


Sommar

Jag tittar igenom bilderna från sommaren 2010 och längtar tillbaka såå mycket. Haha här har vi lilla Emma som badar i Aninas pool, den var faktiskt ganska kall, för det var fan sent på sommaren, men det sket väl jag i och badade ändå xD
Jag har just hoppat ner i poolen från studsmattan, och ni ser ju att den inte är så jäkla djup, så det kändes i fötterna ibland ^^



Hahahaha det ser ut som att jag står på taket till grannens lilla hus! Hahahaha fan va fuuult. Jag har täckt över de övre parterna för jag såg ut som en miffo och för att min bh syndes lite för mycket :-) Nu ska jag kolla igenom mer foton!



Pussen<3

7k

Jävla skit. Jag är sjuk och tvingas vara hemma från praoen. S K I T!!!!!! Jag vill ju till alla mina barn :-( Nu när jag missar en dag har jag bara två dagar kvar på dagis.. Usch vad jag kommer sakna alla barnen! Vill inte ens tänka på sista dagen :-( Men sen bärs det av mot the Capital of Sweeeeeeeden. Undra om jag ska försöka sova? Äh, kommer ändå inte somna så det skiter jag i. Blir väl att sitta framför teven. YAY Sjunde hímlen är det idag!!


missyou<3

Ha det bra!♥

Before - After

Nuuuu är jag finally färdig med städningen. Skönt. This is some before and after pics :-)

Before

 
 

 

Sen har vi det här lilla mongot som vet mycket väl att han inte får ligga i min säng, men när jag vänder ryggen till så ligger han där, i min renbäddade säng. Buskatt!! Tur för han att han är så jävla söt. Jag menar, man kan ju inte kasta ner en katt som är så charmig som Falcon.. Det känns feeeeel.

After.








Fint va? ;-) Det tog ett tag för att jag fastnar alltid vid något.. En gammal tidning, en bok, ett foto, Spotify, någon skriver på Msn, eller så står jag och dansar till musiken (har ett extremt insynsvänligt fönster...), eller vid gitarren. Men nu är det gjort och nu är det mysigt här inne. Nu ska jag gå ner och kolla om det finns nån glass för min hals vill inte samarbeta. Så här ont i halsen har jag inte haft sen jag hade halsfluss. Fyfan.


Puss <3


Städ

Jag har städat hela kvällen och håller på med det juuust nu. Snart klar. Återkommer!

Varför är ni så dåliga på att kommentera?

♥Hej! Jag lyssnar på musik och ska nu röja upp alla kläder på golvet i mitt rum och damma och dammsuga lite. Imorgon fyller mamma år så det måste vara lite fint här hemma ju :-) Min hals svider och min röst är så gott som borta. Jag vill sjunga!


ha det bra allihopa och hoppas ni är friska!

puss







4 dagar kvar till Sthlm♥



Heeey there!

Hej! Idag är jag piggare, har bara lite ont i halsen och är en aning hes, och en öga som inte riktigt är som det ska. Annars är jag helt okeeey jao! Idag ska jag träffa far och fixa en present åt en person :-) I morgon är det prao igen, tror nog jag ska gå för jag är ju inte så sjuk längre! Det är tre dagar kvar på dagis sen bärs det av till HUFVUDSTADEN! Åh va jag längtar och nervositeten kommer smyygandes på mig. Det blir nog über.
Nu blir det nog lite frukost, jag har inte ätit sen i fredags vid lunch, är liksom inge hungrig när jag är sjuk, tappar helt matlusten! Det är bra då går man ner i lite vikt! *Fniss* Jaja,jag skriver senare!



PuusseeN alla finisar

idol

Linda åkte ju ut! Fyyyfasen :-( Nu tänker jag inte titta mer på idol, sådeSÅ!!! Linda var/är bäst av dom allihop. Geir kunde väl ha åkt ut istället? Bruden är ju hundra gånger bättre. Eller Olle.. Eller Daniel.. Linda är bättre än dom allihopa. Hon är nog för bra för idol ;-)

 
Jag älskar hennes hår, ge meeej!

En rolig sak, hon svarade när jag skrev till henne på chatten på Facebook, det var häftigt tycker jag! Det gjorde typ min dag♥

 

Jaja nu ska jag sluta babbla, hare bra!

 

 

puuuusssseeN


Heeeeeeeej

Jag är sjuuuuuuuuk! Därmed den sugiga uppdateringen. Jag har fått dagisbacillerna. Jag praoar ju på dagis. Thats laaaaaaaajf. :-) Jag har minsann hört att hela Stockholm och Stockholmsområdet har snö? Vad är det för stil? Ge Stockholm snö men inte oss? Hallå, jag vill också ha snö. :-( Tror vi skulle få snö på söndag eller måndag, enligt min iPod iallafall :-D *Happyface*

Nu är det inte så långt kvar till Malena i Västerås Konserthus heller!!! Det är exakt en månad och 2 dagar idag!!! Längtar så mycket♥ Skivan ska jag nog förboka idag, tänk om den tar slut liksom!!! Det laggade förra gången jag skulle förboka den :-S


Nu ska jag kolla på teve.





(ja, jag älskar Malena Ernman)



Ha det bra <3



puuussseeeN


Prao :-)

Jag praoar och jag ÄLSKAR det!! Det är så jä.vla kul! Alla ungar är så sjukt söta♥♥ Just nu pratar jag med min bästa vän Anina Hietala i telefonen och vi pratar om bla tatueringar!! Jag vill tatuera mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaaha. Måste övertala mamma. Aja, orkar fan inte skriva här, men jag försöker uppdatera (a)

 

Ha det bra!!

 

puuuseeeeN


how i met your mother

Hej! Idag har jag inte gjort någe speciellt förutom att haft lite besök från Tinis med familj. Det var trevligt :-) Ikväll (typ nu) ska ja se på teve, det är två avsnitt how i met your mother, två two and a half men och sen ett nytt scrubs! Älskaa♥ Imorgon börjar praoen och det ska bli sååå roligt!!

Jag färgade håret idag. Det vart mörkare, det är samma färg som jag brukar ha så det är inte mycket nytt :-) Juste, jag klippte mig i torsdags också, mitt hår var sååååå slitet!! Hon klippte typ av flera centimeter :-( Hehe ;-D

Ja ja, nu börjar how i met your mother! Ha det bra,


pusseeN<3


förlåt

förlåt mig!!! Jag har inte uppdaterat på länge nu, men jag lever iallafall? Halvt åtminstone :-) Det är äntligen helg och jag njuuuuter i fulla drag för nästa vecka är det dagis som gäller och det är inte lätt =) Men det är roligt! Och sen bär det av till Stockholm för prao, längtar som faaasen! Ska bli skitkul. Jag ska försöka uppdatera mera nu, när jag inte har några läxor eller prov! Eller jo, jag har ett prov att plugga till men nog ska jag hinna skriva en rad eller fem här på bloggen :-) Jag har bakat cheesecake idag, gick åt helvete, jag bröt ihop, men det löste sig och kakan blev bra! Nu är det en film på teve som heter Laws of Attraction, fundrar om jag ska kolla på den men jag vet inte om jag orkar.. Aja!
Linda fick stanna i idol igår, YAAAY! Kollade ni på Världens Barn galan eller!? Malena Ernman var med! Hon sjöng två låtar!! En från nya skivan och då en från förra, Min plats på jorden, SÅ vacker att jag nästan började grina :')♥

Malena Ernman är vackrast i hela världen ♥



Ha en braaaa helg och vecka och allt som följer!! ♥


puuussseeeeN

ojojoj

Nu var det typ 100 år sen jag skrev här.. Men jag sitter här på tretimmarshåltimme med Sagisen och kollar på DAMDAMDAMDAAAAAM, våra bästa år -.- Hahaha hatar det programmet ! ;) Hihii
Ha det bra!!


pusseeeeeeN

söndag....

och så var det söndag igen... dagen från helvetet. Idag har bara bestått av lite plugg och lite fika på Hembygdsgården med lilla farmor. Tänker nog plugga lite more ikväll, men just nu orkar jag bara inte! Det ska vara så jävla mycket helatiden, får typ damp :-( Har dom frimärken på Ica? Tror jag ska cykla dit och köpa ett och posta ett brev! Moahaha!


Ha det bra,


puseeeeen

BABE

Hej kära bloggläsare :-) Jag har inte uppdaterat för jag har inte orkat helt enkelt. :-) Blogg.se bara krånglar HELA FUCKING TIDEN!!!!!!! Helgen är bara chillig, skola på Måndag igen, sen prao veckan efter! Längtar som satan, ska bli OTROLIGT kul!! Nyss pratade jag med Anina älskling i telen och garvade som faen åt massa skoj. Ska sova nu,


PUUUSSEEEN


hahah

Det enda jag nu för tiden skriver är att jag har vart i skolan och att jag pluggar.. Men det är liksom det enda som händer och sker just nu! Det är det enda som har hänt även idag. Sånglektion hade jag också, YAY♥ Vi ska ha konseeeert snart, jag har en fet beslutsångest vilken låt jag ska sjunga.. Har två stycken, vill sjunga båda kan inte välja!! Aja, det löser sig. Får se vilken som jag sjunger bäst ;-)

Nu ska jag...... PLUGGA!! Eller ja, vi får se. Först ska jag ringa till Anina, ha det bra!!

pusseeeen!!!!


skolan jaooo

Såklart så var jag i skolan idag.. Den här dagen var ganska slapp, hade några lektioner sen hade jag elevens val BILD♥ Älskar deeet. Jag håller på och ritar en bild av Malena. Förvånade HUH? Hihi!! Bosse var sjuk så vi hade "Bettan" istället :-)))

På lunchen så stack jag och Julia till myntan och åt, MUMS!!♥ Hahaha jag skulle möta Jullan där och påvägen dit ser jag Saga och Eirin, jag går till dom och dom tycker att jag ska sätta mig i cykelkorgen, men njaaääee sa väl jag ;-) Aaa det hela slutade med att Eirin stog upp och cyklade, jag satt på sadeln och Saga satt på pakethållaren och höll i mig annars hade jag flugit av! ;-D Det var en upplevelse..

Jaja, sen när Julia och jag skulle cykla tillbaka till skolan så skulle jag skjutsa henne när hon satt på sadeln och jag cyklade, hahhaha det var ju en historia för sig, men kul var det!! ♥

Nu är det nog en del plugg som jag har framför mig ikväll.. No och matte. :-(((( Ha det bra!!

PUUSSEEEN


..Maleeena!

Just nu håller jag på och beställer denna skiva ↓ men det laggar så vi får se hur det går!



Jag tror inte vänta tills den kommer till min brevlåda!!!!! HIHI!


PUUUSSEEN<3

 


Var inte rädd, jag går brevid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
För du betyer allting för mig.
Va inte rädd, jag går brevid dig.


Operan 200 år

Hej! Vet ni vad jag gjorde idag på luchen? Jag lånade den här boken på biblioteket! Garvade en del också, men det är en annan historia :-))))))

Den här boken är fett ägig! Ska jag läsa ikväll ;-)

JUSTE! Grattis alla kanelbullar på eran dag!! Snart ska jag ner och äta en mumsig kanelbulle♥
Idag hade vi en temadag i skolan som 9b ordnade. Det var väl okej!



Mamma köpte dessa fina stjärnor till mitt fönster igår bytheway!

Tyckte dom var lite gulliga ^.^


Aja ska äta lite mat nu så jag kan käka upp den söta kanelbullen som väntar på mig i skafferiet, men jag skriver nog senare ikv!

PUUSSS ALLA FIIINAAAA



jag & min bästis

..

FETT ME DÅLIG UPPDATERING JAO!

Igår var jag och shoppade lite grejor. Det var najz. Jacka, skor, strumpbyxor x2, knästrumpor, benvärmare och halsduk! WEEHOW jag älskar mina nya skor ♥ Orkar inte ta kort på allt och lägga in här..:-)
Och i morgon är det Måndag. Fyfan. Orkar inte med skoljäveln.
FUCKKKKKK.

AAAAJ. Jag fastnade med handen på en stor jävla skuruv som var skitvass när jag skulle gå ner i trappan! :'(

Nu ska jag äta en kaka.




PUUUSSEEN


faajnelly helg

Skolan idag. Sög väl som vanligt :) Har färdigställt praoen också! Så nu har jag inga dagar kvar =)
Feels good. Jag längtar såååååå mycket, det ska bli SÅÅÅÅÅ kul!! ♥♥♥♥

Hihi. Nu ska jag vara chilla och äta godis! Jag köpte nya skor idag BTW! HIHI, älskar dom FETT mycket♥ Kanske lägger upp en liten picture sen (a)


HIHI

Jag är fnissig ^^

PUUSSSSEEN♥


RSS 2.0