Just when I thought that all was gone...

Ååååhhh neeeeeej!!!!!!!!!!!!!! För tre dagar sen hade jag tydligen massor med läsare! Och nu har jag inte haft tid! SURT!
Så, vad har hänt? Inget. Jag har varit hemma Mån och Ons. Tisdag var jag i skolan men det var ingen bra idé för jag var helt slutkörd när jag kom hem. Idag var jag i skolan! Ganska skönt faktiskt. Känns som att man missar så mycket när man är borta. Även om jag typ är sjuk en vecka om året...!
Det har helt seriöst inte hänt något speciellt alls these last days. Idag hade vi en låååång dag. Jag har ätit glass idag också. Så jäkla fint väder!
Och vet ni vad jag läste nyss?!?!!??!?!?! Att LINDA PRITCHARD ska signera här i närheten på Söndag! Det är i en stad ca 8 mil härifrån.. Inte sååå jäkla långt?? Det är det ju fan FETT värt! Billigare än att köpa biljetter till Diggiloo, kostar ju fan flera hundra... Jag måste övertala någon att följa med! Om jag så ska bli tvungen att muta dom.

JAG KAN BARA INTE MISSA!!!!!!!!??????

Så, nu fick jag det sagt också. Nu lyssnar jag på Glorious. Jag måste få med mig någon att åka och titta på Miss Pritchard. Det är bara så. Och vet ni en till sak!? När jag var på Coop idag så såg jag en tidning, och på framsidan var Miss P på framsidan!! Det var en intervju med henne. Jag köpte den. Hade jag något val? Näe.

Nuuuu ni. Nu ska jag lyssna vidare på Alive. Skivan alltså. Grym. Outstanding. Världsklass. Amazing.

 

Puss / EmmisSomÄrTrött

One day without you is more than I can take.


Leaving it behind

Åh, Gud så smart. Jag köpte två boxar ↓ på Ikea att förvara alla mina skivor i. Jag gillar inte nedladdning och laddar därför inte ner musik, utan köper en skiva om jag så vill ha den. Bra huh?

Sen har jag en låda till med massa gammal musik, som är kanske 5-6-7 år gamla.

Här är min bästa skiva just nu! Den senaste i samlingen. Linda Pritchard - Alive. Ett musikaliskt mästerverk! Lindas kille Oscar Görres har varit med och skrivit alla låtar. Han är The man. Snygg är han också. Som faasen! Lyllos Pritchard!
 
Åh den här! Jag såg den här ramen och min hand vart en magnet mot den. Den passar så bra i mitt rum! Väldigt fint foto också, måste jag säga. Min Anina♥ Om du läser: Jag saknar dig!


Kolla in den här snyggingen! Emmis 3 år. Ser lite nyvaken ut, eller? Kolla in skorna! Adidas! Och klänningen, Gud så söt.

Här är hon inte riktigt lika söt ;-) Emmis snart 16! Mina nya solglajjor, by the way.

Puss / Emmis
Erase and rewind, starting a new page in my life.


Sol ute, brun inne - Sunes Sommar

HAHHAHA RUBRIIIIKEN

Herregud, dagarna går ju galet fort. Solen skiner och klockan är 18!! Jag hinner inte med. Idag har jag pysslat igen. Och snorat. Imorgon blir det iallafall skolan. Om jag inte är döende imorgonbitti då vill säga. Får vi väll hoppas att jag inte är. Ikväll är det... ingenting på teve. Boring.
JUSTE!!!!! Jag har prov i SO på torsdag. Jag borde nog börja läsa på till det. Fan. OCH VET NI!?? I nästa inlägg så kommer det masser med bilder!!! I'LL BE BACK IF YOU ARE!!!

Puss / Emmis
I will hold my head high, for you


hej bloggatmosfären!

Hur fan är läget? Själv är jag sjuk. Kollar på teve och nyser. Ja, visst är det konstigt? Jag hostar inte, jag nyser heeeeelatiden. Och halsen värker och snorar som en tok. Men jag orkar inte vara hemma i morgon också. Jag missar så mycket! Gah.

Och som vanligt så fungerar det inte att lägga upp en bild. Jävla blogg.se! :-(

Puss / Emmis
You know you've got my heart♥

pysseltjejjen

Har jag slutat att inleda mina inlägg med en hälsningsfras? Förlåt, isåfall. Väldigt oangenämt gjort av mig.
Helgen har varit stilla. Igår gick Askungen från The Met i New York på teve! Jag tittade. Den hamnar i listan över mina bästa. Den var grym! Grym musik. Musiken från Askungen är min favorit. Rossini♥
Imorgon är det måndag. Jag har en typisk söndags-ångest idag. Men snoret i min näsa forsar ut och jag nyser konstant, och som grädden på moset så svider min hals. Jag tror jag blir sjuk! Vem ska jag skylla (TACKA) på? Hmm, har jag kramats med någon sjukling? Vettefan. Kanske. Nu måste jag verkligen fixa nässpray innan jag dör.

OCH VET NI VAD JAG GJORDE IGÅR??????? VILL NI VETA??????? JA DET VILL NI!!!! Jag köpte ääääntligen Pritchards skiva!!!!! SÅ JÄVLA GRYYYYM! Har lyssnat på den på repeat i ett och ett halvt dygn nu. Jag kan låtordningen redan. Börjar sjunga på nästa låt innan låten som går är slut. Beroende? Nötig? Nörd? Ja, musikberoende, musiknötig, och musiknörd, and I like it!♥



Puss och godnatt. 
/ SnorungeEmma

I know I'll be stronger someday, get myself together someway. Cause in time, I know I'll be fine..




pysselbrud


Jag har pysslat lite! Alltså tavlan i bakgrunden där. Bokstäverna hade jag ju redan. Never give up believing in your dreams. Jag tycker den passar bra. Jag kommer se den varje dag och påminna mig själv om att aldrig sluta drömma. Jag har drömmar och jag kommer aldrig ge upp dom. Jag har haft drömmar, som jag aldrig gett upp, och några av mina drömmar har ju faktiskt skett! Man ska aldrig ge upp. Glöm aldrig det.♥

Live to Win

Jag håller på och läser Andreas Carlssons bok. Jag är ingen reader direkt och läser bara en bok om den är riktigt bra och jag fastnar i den. Den här boken är grym! Han berättar som sitt liv från barnsben till nu. Shit, vilket liv han har haft! Han har gjort musik åt och med t.ex. Céline Dion, Backstreet Boys, *NSYNC, Britney Spears m.fl. Det var denna man som upptäckte både Britney och Backstreet Boys. How awesome? Respekt till honom, big time! Han har hamnat på min jag-ser-upp-till-personer lista.




Puss / Emmis
Since the day you came around, I'm falling down

i fucking don't know what to think

I will take the high road, and preload, no revenge in mine. I will hold my head high and show my side, tell you everything is fine. No tears a showing, I make sure that no one will know it, i will not reveal, you will never see my pain, cause I'm crying in the rain.


Whenever you need me I'll come running, no matter the load. Even when it's rough then I'll be climbing, I'd risk it all. Through good times and bad times, I'm willing to pay the cost. Promise that for once and for all, forever.




Diggers

Hello people! Nu är jag på banan igen!

Skolan idag som vanligt. Nationella i fysik, gick bra. Vi har varit jättenågra i skolan idag och har härjat som fasen! På IPS:en så vart det en del skratt.. Och matten, vi körde "musikstopp", en riktig klassiker från vi var små. Lektes på varje disko och kalas som anordnades.
Rolig dag men roliga people♥ 
Annars händer det inte mycket.
Hittade ett klipp från Melodifestivalen 2008, Linda Pritchard gör öppningsnumret tillsammans med otroligt duktiga Jessica Marberger. What a dreamteam! 
Check it out↓



Och här körar Linda Pritchard bakom Velvet i "Mi amore" från 2006! Det är jättedålig kvalitet på videon, men om ni kollar till vänster om Velvet lite längre bort så ser ni en rödhårig brud! Linda P! Man kan till och med höra henne om man lyssnar riktigt noga...

_____________________________________________________________

Färdigbloggat. Hörs sen!!

Puss och kraaaaam / Emmis
"Det bästa med att vara tonåring är att det går över" -Matilda.


©

Gash how damn fucking tired I am of you!

hei hei hei

Konserten gick rätt så bra, jag överlevde som ni kanske ser :-)

repetitioooooon

Hej dear friends! Jag kom just hem till morfar. Jag har reeepat inför konserten ikväll! Jag är mer säker nu än jag var igår. Mina nerver är alltså under kontroll idag!! Jag känner mig dock för tillfället lite småstressad. Varför!? Ingen aning. Jag är väl kanske nervös ;-) Närå. Jo. Det går inte att undvika. Jag är nervös. Jag måste göra mitt bästa!! Måste sluta nu. Ha det bra så hörs vi ikväll, om jag överlever dvs. Jag återkommer.


Puss / NervösEmma
Not even hello, not even a taste of your glow..

KONSERT!

Hej hej hallå!♥ Jag har inte haft tid alls att skriva här förstår ni. Jag har varit upptagen helt enkelt :-) Igår så hade jag utvecklingsamtal och det gick bra. Idrott och så vanliga random lektioner. Jag hade muntligt föredrag om Jämställdhet också! Shit, så jävla nervös jag var alltså. Men det gick nog rätt bra.
Idag har jag städat. Städat, städat och städat. Mitt rum var väldigt stökigt. Imorgon är det konsert! Jag är så jävla nervös. 18.30 i Aulan. Wish me luck :-) Nu ska jag fortsätta städa.

Puss / Emmis
She is strong because she know what it is like being weak. She keeps a guard up because she know what it is like to cry herself to sleep.


Och! Jag saknar min bästa vän så mycket :-(


chillerill

Hej! Jag skriver sen!

Puss / Emmis


gahh

I am home. Det där var magiskt. Natalie Dessay är the queen. Hon gav mig en riktig jävla musikalisk upptäckt. Hennes höga E var fan det bästa jag hört. Helt galet bra. Nu är jag trött som en idiot och ska nog krypa ner i sängen brevid min mysiga katt♥

Puss / Emmis
One heart asking, give me love..




bye

Herre vad jag längtar till vi ska åka till Paris, jag och min franskaklass! Fasen va skoj det ska bli! Hihihi. Nu ska jag gå till Folkan.



Puss / Em
All the lost tomorrows, that never will be mine


The Met

Ikväll ska jag gå på The Metropolitan Operan i New York!
Typ.
Runt om på Folkets Hus i hela Sverige sänder dom Opera direktsänt från Metropolitan Operan i the big apple New York! Och det är helt sjukt, men dom sänder här! I denna lilla skitstad. Ett utomordentligt bra beslut måste jag säga. Såå spännande! Jag ska se Lucia Di Lammermoor.

Här skulle jag precis lägga in en bild från operan, men det gick självklart inte. Skit blogg.se!




Puss och kram / Emmis
I used to be miss independent, now I'm a misery

nähe skit it då

TRÅKMÅNSAR!! Ni är fett tråkiga som inte svara på mina frågor ^^ Men men, gör hur fan ni vill, bara ni läser :-)



Puss på er! / Em


 


^_^

Ingen som innehaver noter till Glorious?


!!!!!!

ONSDAG = KONSERT = IIIIIIH!!!!!

JAG UPPMANAR ER!

Hej! Jag vet att ni mina kära♥ läsare är några stycken och jag uppmanar er till att svara på dom här frågorna om mig! Skulle väl vara roligt att se vem som faktiskt vet mest? Dom flesta frågorna finns nog svaret på i bloggen, men inte alla, några är ju upp till er att besvara själva :-) Vore jättekul om ni kunde svara på dom!

1. Hur hittade du min blogg?
2. Hur gammal är jag?
3. Vad har jag för hårfärg?
4. Vem är min/mina idol(er)?
5. Vad är mina favoritsysselsättningar?
6. Vilken sorts musik lyssnar jag helst på?
7. Är jag blyg eller framåt?
8. Vem är min absolut största förebild?
9. Har jag några speciella talanger?
10. Vilka TRE ord beskriver mig bäst?
11. Något annat du vill säga mig?


Pussar och kramar / Em

Aint no mountain high enough!


heeeeeeeeeeeelg

Veckorna går så sjukt fort!!!!!!! Jag hinner inte med!!!!!! Ååååh, igår beställde jag kläder! *Happyface* :-D Nu skulle jag egentligen städa.. men hamnade här istället. Jag har en hemsk mensvärk. Jag ska fortsätta min städning varvat med att jag ligger på golvet och vrider mig av smärta. Annars är läget alldeles under kontroll! Jag tänker skriva här senare.


Puss och kramis / Emmis
Not a look, not a sign, I don't get ya!

globen12mars2011


GLOBEN!!!!!!!!


Oj lite suddigt här..↑




Suddigt..

Det fanns inte en chans att jag skulle kunna ta kort under framträdandena, vi satt längst upp och det var mörkt. Jag har mer bilder, men dom ligger på mammas kompaktkamera så dom kommer så småningom också!




Pussar och kramar / Emmis
I put on my brave side, tell you everything is fine


suck

... och nu dricker jag tydligen för mycket.

Jag talar självklart om mjölk. Jag dricker för mycket mjölk enligt de andra familjemedlemmarna. Ursäkta, men jag tycke om mjölk, OKEJ? Vad tänker dom med? Jag behöver mjölk! En liten fundering bara, liksom.

doors will open, where there were no doors before

Tankar

Varför går inte min nedersta byrålåda att skjuta in ordentligt?
Vad ska jag köpa till 2 stycken 1-åringar som fyller 2 år på lördag?
Varför stirrar min nalle på mig helatiden?
Hur kan artisterna efter Melodifestivalen festa till 6 på morgonen när dom egentligen borde vara trötta?
Varför är jag jämt så trött?
Varför är Coca Cola brun och inte rosa?
Imorgon är det helg och varför är jag inte lättad över det?
Hur kan man bli beroende av en eller flera låtar?
Varför i hela fridens namn missade jag Linda P i Globen City i lördags?
Kommer jag någonsin förlåta mig själv för det?
Varför pratar jag alltid för mycket?
Varför får man mensvärk?
Varför är jag nervös?
Vad är det som är felet på mig?
Varför klantar jag alltid till det?


Välkommen in i mitt huvud.


I try to smile, but after a while the memories come back


I'm leaving it behind, erase and rewind!

Heeeeeeeeej sötnosar!
Jag har inte haft tid! Imorse hade jag nationella i FYSIK!!!!! Jag tycker det var skitsvårt.. Hoppas det blir godkänt iallafall, annars blir det IG i fysik för min del. Nu sitter jag och spelat piano. Jag har fått en av låtarna som jag ville ha men inte hittade! HAPPY! Dock så var den mycket svårare än jag trodde.. Ett par nya ackord som jag måste lära mig, och jag är rätt seg så jag måste öva mycket på dom. Jag är inget proffs, absolut inte, så det tar sin lilla tid :-D
Jag har inte haft tid att sitta så mycket vid pianot heller.. Skolan tar upp all min tid. Igår pluggades det till fysikprovet, och skrev klart engelskauppsatesen som skulle lämnas in idag. (Tack Emma för att du påminde mig om att jag ska maila den till engelskalärarn.. ;-)
Har haft Elevens val - Musikal idag mä! Det gick bra. Den kommer nog bli bra! Tror jag i allafall! Jag gillar min roll^^ Titta vilket långt inlägg jag skriver nu! Det var längesen. Tror jag? Kanske det inte var, men ändå. Jag ska nog försöka lära mig dom där jäkla ackorden nu. Eller så ska jag plugga. Nej juste! JAG HAR INGET ATT PLUGGA! Skönt. Ha det bra♥


Massa pussar och gosiga kramar / Em
I see a good sign, even when it rains


MALENA

SJÄLVKLART är Malena fortfarande bäst! Jag älskar Malena!♥




Puss / EMMMIS


Whenever you need me I'll come running, I'll risk it all

Hej gullisar! Jag måste verkligen köra hårt med plugget nu så jag har inte riktigt tid idag att skriva här.. Lyssnar på musik och pluggar hela jäkla tiden. Suger, men har inget val. Ha en bra kväll!



Puss / Emmis med massor att göra.

I will tell you everything is fine, no tears are showing, I make sure that no one will note it, you will never see my pain, I'm crying in the rain


Hemma

Hej gosisar! Äntligen hemma! Har åkt bil/buss/tåg sen kvart över elva imorse, så jäkla drygt ;-D Men igår var superbra! Eric är så snygg så det var okej att han vann. AMEH VET NI EN SAK DÅ?????????? När jag kom till Globen så gick vi in i Globen City, typ en galleria med affärer utanför Globen. Klockan var 16.00 och jag läser att Linda Pritchard var där och signerade 45 MINUTER INNAN VI KOM DIT!!!!!!! Fatta va surt!!!! JAG MISSADE HENNE! :-( Kändes förjäkligt. Käkade sen in i Globen. Fett coolt, jag har ju aldrig varit där förut. Vi satt typ på Globens sämsta platser och såg inte alls bra, men det var kul ändå och coolt liksom :-D Jag funtar på att lägga in bilder sen, jag har inte packat upp mina grejer än.. Ikväll blir det Solsidan och sova. Är sjukt trött. Har sovit asdåligt inatt. Jag har skitsvårt att sova i samma rum som andra. Äntligen hemma och får sova i min egna mjuka gosiga säng i mitt varma tysta rum♥ Nu ska jag lyssna på underbara Linda Pritchard och återhämta mig.

Puss / Trött Em

Make room, cause I need to erase and rewind


OMG

On the road again! Åker mot tåget till Stockholm nu! Hörs ikväll eller imorgon!

Puss / EMmma

If you only give, you will get a lot

iPod

Jag håller på och lägger in musik i min iPod. Lär ju ha lite när jag ska åka tåg till Stockholm. Snart ska jag gå in och duscha för jag orkar inte med mitt smink. Vill bara tvätta bort det och krypa ner i sängen♥ Fast Modern family börjar fem i 11.. Orkar inteeeeee! Jo, jag måste orka. Älskar det programmet! Här ser ni min nya hårfärg också.

 



Puss / Emma

take me up, break me up, get my feet back on the ground


HEADER

NYYY HEADER!!

Btw, jag vill ha ackord till Miracle och Alive, båda med Linda Pritchard! :-D

i see a little light in the darkest days

Hej kära! Jag tror jag är lyckligast på jorden just nu, LINDA PRITCHARDS NYA SKIVA PÅ SPOTIFY!! YES!!! Det är bra för oss som inte har råd ^^

Så. Idag: Skolan. Nu kommit hem och sitter och lyssnar på skivan. Fast egentligen borde jag städa... Jag måste städa idag!! Det ser ut som någon form av svinstia här i mitt rum.. Packa måste jag ju göra också! Imorgon åker jag till Stockholmia och GLOBEN!! :-D Yehow!! Fan va grymt taggad jag är. I ♥ Schlager. Åker vid halv tio imorgon så vi får väl se om jag kanske bloggar innan jag drar. Kanske, kanske inte. Men en sak är säker och det är att jag ska höja musiken och börja städa. Det känns motigt men vafan, det måste ju göras!!
På återséende darlings!


ZzzzZZZZZZZ


Puss / Emmis
If you ever feel lonley, come and dance your tears away!


daaaaaaaaaaaaaaaarlinzzzzzzz

Hej darlings! Gudskelov jag har verkligen inte haft tid med bloggis. Nu har jag en liten sekund över. Jag har färgat håret och varit i skolan. Skolan suger sjukt mycket just nu, så jävla skittråkigt och sugit. Hatar. En fråga: Varför finns det aldrig ackord till dom låtarna jag vill ha ackord till? Så jävla irriterande. Nu ska jag spela Spring för livet.



Puss å kjam / Em

im sorry

And I got a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone
And I got a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone..


<3

Förlåt för hemsk bloggning<3 Hold on!

Puss / Emmis

Hit me like a fall from the sky, you're glorious!

Can't turn life around

HEEEEJ! Vad händer ute i cybervärlden? Här händer det iallafall inget. Jag har studiedag idag! Jag hade läsarrekord igår! Vad skrev jag om igår som var så intressant?

Åååååhhh den här låten.. ♥ 


LINDA PRITCHARD ÄR SÅ JÄKLA GRYM!!!!

Puss / Em


***

I used to be Miss Independent, now I'm a misery..


home sweet home

Äntligen hemma. Hej förresten! Igår efter jag bloggat så tittade jag på Live från efterfesten till Andra Chansen. Det var en väldigt besviken Linda Pritchard som klev in genom dörrarna. :-( Jag ville verkligen höra henne i Globen nästa helg! Hon är så grym bra. På Onsdag släpps hennes platta! Synd att jag inte har några pengar. Ingen som har lust att köpa den till mig!?!? Ingen!?!?
Nu är jag hungrig! Jag har varit på hårfärgsjakt.



Puss / Em


Melodibajsfestivalen

HEJ! Melodifestivalen var ju en skaplig flopp ikväll. Röstningen var helt åt helvete och fel gick vidare. Folk ringde och röstade på vad de trodde var det bidrag dom ville skulle gå vidare, och sen får man veta att de har röstat på dennes motstånadre, blandannat. Helt jäkla sjukt. Och min favorit Linda Pritchard kom ingen vart. Det var synd och skandal! Hon som var så jäkla grym och hade en underbar låt! Aja, Sverige har aldrig vetat hur man ska rösta. Jag, röstade däremot på Linda Pritchard och ser henne som en förebild. Nu är jag trött som en fis!



Puss och kram / Em

And I got a feeling that I belong,
and I had a feeling I could be someone..

shopping

HEEEEEJ! Jag har shoppat some. Jag hittade värsta fina klänningen för typ 49:- och kunde då självklart inte hålla mig^^

PUSS /Em


<3

Skickar härmed en puss till alla som läser min blogg!

Once touched by pain you're not the same
But time can heal your heart again
So let the clouds that bring you down
Just fade away, away

So I try to smile but after a while
The memories come back
But I won't give in cause I know that then
My heart will fade to black



AC

Heeeej folket! Ikväll är det Andra Chansen. LINDA PRITCHARD FOR THE WIN!!!!!! Hoppas hoppas att hon går vidare. Jag vill ju se henne i Globen! Har jag sagt att jag ska på finalen? Jo! Det ska jag ju! STOCKHOlM!!♥ Det ska bli fetish kul. Jag är en riktig schlagerråtta, och har alltid varit, och kommer alltid att vara ;-) OCH jag vill vill vill vill höra Pritchard i Globen när jag är där!♥ Jag kommer vara skitnervös ikväll ;-) Nu ska jag fixa mig!


Puss / Em

LYCKA TILL LINDA PRITCHARD, YOU'VE GOT MY VOTE♥


hälg

Heej darlings! Ja idag har jag ju inte hunnit skriva något här.. Jag åkte klockan halv 7 till Kolmården! Det var helt okej! Jag kom på idag (och varje gång jag är på Kolmården) att jag är galet kär i Delfiner! Dom är så underbara djur, så vänliga och förståndiga! Mycket utropstecken nu..! Haha. Ikväll blir det nog Lets Dance eller På Spåret. Vet inte vad härsskapet vill se på.
Just nu sitter jag här och sjunger lite. Typ. Försöker lyssna in Andra Chansen låtarna. GO LINDA PRITCHARD! Hn bara måååste gå vidare! Hon är verkligen en grym sångerska. Den där rösten alltså. Nu ska jag göra nå.


Sååå fin!

Puss / Em

GODNATT!!!!

Godnatt på er! Dagen har bestått av nagelfixande, jättefint vart det, och packning. Imorgon styr kosan mot Norrköping klockan 06.30. Hur ska jag orka? Jo jag ska sova nu!

Godnatt kära bloggisar<3


Morning!

Goder morgon i stugorna! (Och lägenheterna, och villorna, och radhusen, wherever you are)
Idag står packning på the schedule.  Imorgon ska jag faktiskt till Kolmården med min familj! Haha, Kolmården in my♥
Just exakt i denna sekund har jag just sminkat mig och borstat tänderna och tagit på mig kläder. Jag lyssnar på musik. Kan ni gissa på vad?

Japp, ALIVE! Liveversionen är sååå grym. Jag säger det igen. GRYM!!!

________________________________________________________________________________

Nej, nu måste jag kila, jag ska iväg och fixa mina naglar!

Puss / Em

Something came alive, just when I thought that all was gone...


Linda Pr



Det är helt sjukt hur en mänska kan ha en röst som denna kvinna. Den här nya versionen av Alive är helt magical, hon sjunger så VACKERT! Det här är verkligen MAGISKT, enligt mig och mina öron. Pianospelet är så fint tillsammans med hennes röst. Jag blir helt förstummad. J'adore!♥

<3

HEEJ! Idag har jag varit och busat med mina småtjejer Idde och Lovis♥

VET NI VAD JAG HITTADE I EN LÅDA HÄR HEMMA BTW? En skiva med inspelningar där jag sjunger! Bl.a. låten Kom hem ni vet? Kom heeeeeem, vi börjar oooooom igeeeen, ni vet den? Hahaha, jag var 6 eller 7 år när det där spelades in, kunde texterna helt perfekt och visste exakt när jag skulle börja sjunga. Lite roligt!

Nu är jag trött. Jag är för det mesta trött. Och hungrig. Jag har träningsvärk också! And I like it! Fan va skönt det är, och vet ni hur vig jag har blivit då? :-D

Godnatt! / Em


ANAGINA!

Asså har ni någonsin sett någon av Ana Ginas såkallade "snackvideos"? Asså det är fan sjukt hur jävla rolig den människan är. Jag har svårt för att skratta åt såkallade "komiker".. Men den här människan är så jävla rolig och vartenda ord hon säger är helt sjukt kul. DET ÄR FAN SJUKT!!


HAHA omg, kolla på den här neranför och ni måste kolla på 0:13, HAHAH och helt plötsligt byter hon från Amandavardet till Rosanna!? Hahah jag dör.









HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! http://svt.se/anagina

DÄR! får du veta allt om mig ;-)

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? - Emma.....
2. Exakt ålder? -  15 och 9 månader
3. Vart bor du? - Nånstans ute på landet
4. Bor tillsammans med? - Min familj
5. Husdjur? - Katten Falcon
6. Färg på ditt hus? - Grått
7. När är du född? - Maj
8. Klass? - 9A
9. Vilket år tar du studenten? - 2014?
10. Något jobb? - Nix
11. När ska du sova ikväll? - 11 kanske
13. Duschat idag? - Yes
14. Kramat någon idag? - Japp
15. Pussat någon idag? - Nix
16. Vad har du ätit? - Mat!
17. Dagens klädsel? - Mjukisbyxor<3
19. Dagens sötnos? - FALCON!
20. Dagens roligaste? - Hmm, vet inte
21. Har du många vänner? - Nej
22. Hur många har du kysst? - Ett antal bara jag vet ;-)
23. Vem kramade du senast? - Mommy
24. Hur många vill du ha sex med? - HAHAHA!
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Haha, förhoppningsvis ingen!
27. Har du pojk-/flickvän? - Nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Morfar
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Nu är det dags för dusch! Från Hemlig ;-)

FAVORIT:
31. Film? - Eva och Adam, och Juno (när jag är med Anina)
32. Låt? - Just nu, Alive & Miracle, båda med Linda Pritchard
33. Mat? - Pannkakor å Tacos
34. Dryck? - MJÖLK!
37. Stad? - Stockholm, DAH!
38. Land? - Har inte sett så många så måste säga Sverige.
39. Ämne i skolan? - La Musique
40. År? - 1995 STEK!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Idde!
42. Personen du kysste? - ;-)
43. Gången du spydde? - När jag hade magsjuka förra året!
44. Gången du grät? - ett par månader sen
45. Pizzan du åt? - IDAG! Hemgjord<3
46. Gången du var i Göteborg? - Läääängesen.
47. Gången du var i Stockholm? - i Januari i år<3
48. Gången du var full? - Aldrig varit *Stolt*
49. Gången du var hög? - Aldrig varit det heller, usch
50. Personen som såg dig gråta? - Hm, minns inte

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Katt<3
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda..
54. Tv-spel eller datorspel? - Dator
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - HAHA inget 
58. Ragga eller bli uppraggad? - Både ock
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise Hotel
60. Svart hår eller blont? - Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? -Bruna
62. Choklad eller lakrits? - CHOKLAD!
63. Göteborg eller Stockholm? - STOCKHOLM<3
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Båda
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Ett par stycken :-)
71. Personer du hatar? - Ett par stycken :-)
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Eh,, va?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - HAHA!
74. Glassar du ätit på en dag? - MÅNGA!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Har inte varit på nån, ska antagligen inte gå på nån heller, då musiken dom spelar är oväsen i mina öron :-)
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ingen aning,,
77. Piercingar har du? - 5
78. Personer du saknar just nu? - 7 styckna :O
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Ett par

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - Ja det undrar du va :-)
81. Ska du träffa imorgon? - Idde och Lovis!<3
82. Sjöng du senast för? - Mig själv, och alla på bussen tror jag...
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Igår kväll, hm minns inte vem..
84. Spelade du tv-spel med senast? - Broder
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Jadu... ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - EN ÄCKLIG MÄNSKA!
87. Förtjänar att dö? - Samma som ovanför
89. Vill du sova brevid inatt? - Dig<3

VAD:
90. Gör dig glad? - Glada låtar och små underbara gester från folk jag älskar <3
91. Gör dig ledsen? - elaka mänskor
92. Vad vill du helst göra nu? - åka till Stockholm
93. Önskar du att du slapp göra? - vara morgontrött^^
94. Vill du ha nu? - Vig kropp!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - objektiv
96. Längtar du till? - 12 mars
97. Tycker du om dina betyg? - Nja, inte så bra
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket, mycket..
99. Är det bästa som har hänt dig? - Den dagen jag träffade Malena Ernman och kramades med henne!


I can feel when you're lost inside

Hej! Jag har bowlat idag. JAG SÖG! Jag är så jävla kass :-) Sen år jag hamburgare och strille. Mat♥
Nu=Musik.

Puss / Em

RSS 2.0