konsert

HEEEJ! Insåg just att det var ett tag sen jag uppdaterade.. Men jag hinner typ inte och jag bor hos mormor och morfar den här veckan och deras dator är SÅ seg! Men nu skriver jag en rad eller två.
Idag har jag varit i skolan, precis som dom andra dagarna den här veckan. USCH! Jag HATAR verkligen skolan. Det är så sjuuukt tråkigt. Imorgon är det fredag, FETT skönt. Vi ska fiiika på franskan, YEY!
Idag fick jag tillbaka mitt matteprov. De gick typ.. skit.

Åh, vet ni en sak? Den 25e november ska jag till Västerås och gå på en av Malenas julkonserter!!! ♥♥ Haaappyface :-)

Nu ska jag käka glass..



puuussseeeeN

HEJ!

Jag sitter i skolan med Sannisen! Vi har haft idrott och nu har vi en lång jävla håltimme. ORKA!!!!!!!! Sanna hälsar som fan :-D


Malena är bäst<3

PUUSSEEENNN

Skuul

Idag har det varit äckelsnuskskolan för hela jävla slanten. Jobbigt..
Sen hänkade Julia med mig hem (eller ja, inte hem, men till mormor och morfar där jag bor den här veckan^^) och vi åt mackor sen härjade vid datorn och sånt. Garvade gjorde vi iaf, PUSSSS till Dig Julia♥
Sen så kom Eirin hit och var barnvakt åt mig ett tag because mormor är på nå tant-pratey i Avesta=) Vi garvade också en jävla massa =) PUSS!♥

Nu tittar jag på teve och väntar på att mormor ska komma hem. Ska nog sluta blogga nu,



PUSSPÅER!!

dusch

Jag är i Snorberg nu och jag har pluggat och duschat och ska strax kolla lite teve. Imorgon bär det av till skolan. Jobbigt =(

AJA! Godnatt! <3

Snorberg

Idag åker jag till Snorberget :) Ikväll ska jag försöka bli helt klar med musikarbetet! Och läsa lite Svenska. Och kanske göra lite matte inför matteprovet.
Hah. Jag kan ju alltid drömma. Kommer inte bli någe plugg gjort, antagligen.

Plugg

Idag har jag pluggat en del. Nu sitter jag här vid min lilla (stora) dator och chattar med min bästis!!♥

Lyssnar på Malena gör jag också. Ovanligt eller hur? Anina vill inte följa med på konsert, DAMN.

 

JULIA! Se till och vinn på lotto så du kan följa med mig!!♥

Igår kväll härjade jag sönder med Julia på Facebook. Haha. *Emma garvar till döds*

Puss på det :)

 

 


hihi

Godmorgon. Söndag. Helvetets dag. Aja.

Jag myser med min älskling Falcon.♥

 

puuussssssseN


MUFFINS!

Jag sitter här och äter mina hembakta välförtjänta muffins. (Okej inte välförtjänta, men det lät bra.)
Dom är ytterst goda!

 

Visst är dom väl snyygga?

 

puuuuss <3


hel_ete

FAAAN! Jag skulle för engångskull lägga in en massa bilder, från sommaren typ. Men det går fan inte. Ska fasen byta från blogg.se. HATAR BLOGG.SE!!!!!! fuck it!!


glöminte att malena är bäst <3

hahaha

http://www.tv4play.se/?videoId=1.1827379

en bit fram i den här (man kan kolla på hela för den är kul) så är det After Dark och Babsan som gör en imitation av min bästa Malena, haha skitkul!


PUSSS

film

Sitter och tittar på Se upp för dårarna. Finns på mobileN♥

<3

Vad tycks om min nys design? Har inte ändrat så mycket, men ändå:-)





btw, malena är bäst♥


daaamn my loord

Malenas nya skiva släpps den 17 november, och omslaget ser ut såhär ↓



åh herregud så vackert, hon är så sjukt vacker. Asså omg. Den 25 nov så har hon julkonsert i Västerås. Jag MÅSTE dit.♥

Förövrigt så älskar jag Malena Ernman♥

prao

JAG HAR FIXAT PRAAAAAAAO FUCKERS ! YESYESYESYESYESYESYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥





puuuusseeNNNNN

mailar

mailar runt om prao, återkommer ikväll loverZ <3

if god had a name, what would it be?

Hehehej! Sitter och lyssnar på musik och facebookar och kollar klipp på YouTube =-) Undrar vad jag ska göra med resten av kvällen, det blir antagligen att kolla på Valvakan tror jag :)


puuusseN

maaaaaaat

Idag har lilla jag lagat mat! Det blev en ostochskinkpaj, den vart MUMSIG! Lite mycket svartpeppar, men men :-D Nu är jag helt jävla proppmätt. Shitmajgaaad. :-)
Idag händer inget mer, kaaanske pluggar lite ikväll men ja tror inte jag behöver det :-O KORS I TAKET!!!
Jaja, nu ska jag hjälpa mamma med nått skit hon ska sätta upp på väggen. Hare bra va!



PUUUUSSEEEEEEN


dop

Idag har jag varit på dop i Västerås. Det var trevligt, det är ju alltid trevligt och roligt att träffa Tinalina och gänget :-)♥ Cornelis, huvudpersonen, måste vara den gulligaste bebbe jag nånsin träffat, sjuukt söt :)

Och nu ikväll har jag varit på bröllopsfest där jag diskade med Faster Hanna, hahahaha, faster hanna, det låter så fult ;PPPPPPPPPP Jaja, skrattade en del, det är jag bra på ;-)

Är typ helt slut och ska nog gå och sova nu! GODNATT!!♥♥♥

ohmg

vad tar man på sig när man ska på dop? och efter det bröllop?

svårt


MEH HEJ!

Hojdär i alla lingonstugor! Skolan idag. Hade prov och det orkar man inte. Aja, life sucks just nu så jag orkar inte skriva, skriver sen.

Ha det!

puusseN♥

SORRY GUYS!

OJ! Nu var det visst fyra dagar sen jag uppdaterade.. Jag går i skolan, kommer hem, äter, pluggar och sover. Hinner liksom inte. Men jag ska försöka skriva lite mellan varven, vill ju inte tappa er mina LÄSARE! :)
Jaja, idag har jag vart i skolan, kommit hem och sitter nu och försöker plugga, vilket inte går nå vidare. Men nu ska jag stänga ner datorn och plugga lite Biologi och lite klassisk musik historia♥

 

 

Ha de bru :D

 

puuuusssseeN


pluggis

Jag pluggar på förfullt här. Det är musikarbetet just nu. Kan liksom inte sluta skriva. Måste fan få mvg alltså. I högtalarna är det lite (mycket) Malena Ernman (FÖRVÅNADE, HUH?). Asså jag älskar Malena Ernman. Seriöööst.

Jag städade lite idag också. Det var tråkigt men ack så fint det blir när det är klart.

Jag är sugen på Ben & Jerrys. Fan. Strawberry Cheescake. Fyfan va gott det skulle vara..

Undra vad jag ska skriva om. *SNILLEBLIXT*.....
Dam da da daaaam.... MALEEEEENAAA!

Ja då kan jag ju börja med att säga att hon är bäst i hela världen. Så kan vi ta det på Franska också. Malena Ernman est le milleur dans le monde. Haha nolifer jag är :) Allt för att fylla ut inläggen litegranna vaaaa.

Ja nu ska jag fortsätta att skriva om klassisk musik♥

 

Ha det riktigt jävla fint nu,


pussen


heheheey

Ja men uppdateringen har ju varit ganska LOOOW om man säger så. Men jag har inte orkat att bry mig om bloggen lixom. :-D
Idag är det söndag, vilket innebär P L U G G. Fy va jobbigt. Orkar inte med plugg. Imorgon är de nå temaskit i skolan så vi har inga lektioner på förmiddan tror jag :O Haha, ingen aning. Nu ska jag chilla till skrivbordet där mina böcker väntar.


Ha det bra!!!!!

pussssssssssEn


ingenting

Det är Lööördag. Aaaaaahhh, skönt :-D Idag händer nog inget speciellt förutom att jag ska vara med Johanna seeeeen ;D HEJDÅ!

puuuuuuuuuussseeen

ajjdol

Skolan idag. Det skojigaste var... inget. Isf Franskan. Nästa vecka ska vi lyssna på "Carmens Habanera". Det är en opera, på franska! Gissa om jag är glad ;) Resten av gruppen är... nog inte så glada =) Jaja. Nu ska jag titta på Ajdol.


pusseN

-

nu drar jag till bussis och till skolhelvetet.

idol

suger.

Skriver skolarbete om Händel, Grieg, Beethoven, Mozart etc, Klassisk musik, opera och symfoni, sånt som jag älskar! Det är F E T T kul, faktiskt! Det blir liksom roligare när man är intresserad av det man skriver om =) Jag är fasen snart klar med det och ja började med det i Tisdags. Feels gooood♥ Både Händel & Grieg har komponerat sånger som Malena sjunger (For Your Information, alltså). Alltså, missförstå mig inte nu. Popmusik och rock är bara crap, om man jämför med klassisk musik. Klassisk musik är magiskt, det är MUSIK. (Enligt mig, och det här är min blogg och jag får skriva vad jag vill.) Ja, det var väl det jag ville säga.


(btw, Malena är bäst♥)

pussis! 

utedag

idag har 9a hållt i en sugig utedag. Så jävla tråkigt. Frös som en idiot. Men iaf. VART SKA JAG PRAOA?!?! JAG VET INTE!! :(




(Malena är bäst)




PPUSSEN!


skolan

HAHAHAH! På SO'n idag hade vi bettan och fyf_n va vi garvade!!!! Hahaha Bettan hade satt igång en film på storbild (asså typ en halv vägg) och lämnar sedan rummet. Killarna springer fram till datan och går in och sätter på en film på en ASFET man ( eller om det var en kvinna? ) som springer i slowmotion, och fyfan, bettans ansiktsutryck när hon klev in i rummet alltså, fyyyfaaan va jag garvade. Sen så sa bettan till mig att jag skulle hålla koll på datorn när hon drog, för hon skulle dra igen, hahaha jag bah ÖÖH NEJ? sen drog hon, och tror ni inte killarna gör samma sak igen? Jo!! HAHAHHAHAHAHAHHAH och fyyyyyyyyy va kul det var att se bettans ansiktsutryck ännu en gång. Idag, vänner, kan jag säga att vi verkligen drev bettan till vansinne. HHAHAHAHAH, men fett värt. Haahahaha jag och Julia höll på att dööö av garv XD


hooooj!

(btww, Malena är bäst <3)

and malena igen

undra varför folk kallar säger till mig att jag är galen i Malena? väldigt konstigt tycker jag...


;-)

♥♥♥malena är bäst♥♥♥

Heeeeeej! Malena är bäst bara så att alla vet det.
Jag är i skolan.
Hejdå.


j'adore la voix

tell me what you're dreaming, let your feelings show

♥♥♥♥♥MALENA!♥♥♥♥♥♥

jag glömde lägga inlägget i
MALENA kategorin så jag gör det igen


jag har inge skrivit om malena på länge för det finns inte mycket att skriva just nu :-)


♥♥Malena är bäst och jag avgudar henne mest i hela hela hela världen♥♥


vet ni?

Malena är bäst och jag avgudar henne ^^♥♥♥

♥♥♥♥malena♥♥♥♥

malena är bäst och jag avgudar henne SÅ mycket











F I L M

Anina är här och vi har det allmänt bra. Jag har fotat na idag och så var vi till Norberg och träffade pappa och Max och sen Idde och Lovis mina små ♥

Just nu har vi precis fått tillbaka strömmen och sitter och tittar på en film som heter Min brors flickvän. Ganska bra faktiskt =) Tårta äter vi och päronsoda dricker vi. Det är mumsigt!!!!!!! :D

 

 

pusseeeeN


schoool

OBS! INLÄGGET SKULLE UT I GÅR!


idag var jag faktiskt i skolan =) det sög väl som vanligt, men ändå lite skönt att komma tbx. På franskan hade vi vikarie, det var chill. Dom sa att dom have jobbat bättre är ever på franskan den här veckan, och jag lixom bah, daaaahh, jag har ju inte varit här? alla bah höll me xD Vi hade Annie. Sen åkte jag på kalas, sen hem till mormor sen till bussen. Där träffade jag Annie och vi pratade massor på bussis:D

Och nu sitter jag här och väntar på min Anina som ska komma hit =)

puss

sjuuuuk

jag är fortfarande sjuk. Men imorgon tänker jag gå till skolan hur fan jag än mår. Jaja. Jag sitter här och äter yogurt nu och ska snart slänga mig i soffan och titta på teve.



pussen

sjuuuuuk

och jag är hemma idag också.. Fyfan va seeegt det är. Idag ska jag väl bara sega och kolla på tv, kanske plugga lite. Haha vet inte ens vad vi har för läxor nu juh xD hhah, fail..


Men vi hörs senare dåe :)

pusseeeeeN

RSS 2.0