baby you'll be famous

Imorgon ska spenderas vid campingen tillsammans med niorna. Ärligt så har jag inte en aning om vad vi ska göra. Vi blir nämligen inte informerade om nånting numera. Men det blir säkert kul! Jag har varit iväg och handlat lite idag. Alldeles ensam. Det var rätt skönt  Ett par armband, väääärldens coolaste solglasögon!!!!!, en tröja och en kjol. Jag hade en lånad kjol på musikalen som jag mer eller mindre blev förälskad i och hittade en liknande idag och kände att jag drogs till den. Den tvingade mig att köpa den!

Nu ska jag kika på Scrubs och sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska hinna duscha innan jag åker till campingen.

Glöm inte att kramas! ♥

Puss / Emma-som-numera-är-16-år


Stockholm!!!!!!

Jag hade vääääääärldens bästa födelsedag igår! Spenderade förmiddagen först i en buss där allihopa sjöng födelsedagssång för mig ♥ Annars var bussresan ganska tråkig. Smsade med folk och bl.a. med Matilda som satt i andra bussen, dom hade kört vilse! Hahaha, sååå kul. Sen gick vi på Drottninggatan och shoppade. Jag strosade runt med Anna och när vi skulle käka så kom Johanna också. Vi käkade på Waaaaynes. Kände mig som en riktig storstadsmänska! Köpte ett par jeans och en bikiniöverdel och inget annat. Jo! En glass!

Sen gick vi en sväng på Skansenakvariet och vid 3 mot GRÖÖÖNAN!!!!!! Det var så sjuuuukt kul! Amanda och jag åkte som galningar! Twister, Jetline, Vilda musen, Kvasten, Radiobilarna och en hel del andra småkaruseller. Det värsta av allt var att vi åkte INSANE!!!! Det var det absolut värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag tänker inte ens försöka förklara hur hemskt det var. Vi trodde att vi var döda där uppe. Haha! Shiet. Men fan va mycket energi man får av bergodalbanor! Helt sjukt, känner mig full när jag kommer ner nästan! Bussen hem var chill. Trötta och glada ungdomar körde lite allsång och allmänt snack och garv.

Nånstans mellan Stockholm och hemmet så dog min lur. För att uppskatta lite precis så var det väldigt nära Stockholm. Jag hade ingen mobil påvägen hem. Det var segt. Jag skulle ringa efter skjuts! Men då var det en himla tur att jag har så snälla mänskor omkring mig som delar med sig av sina lurar

Idag har jag vart i skolan och segat. Sjungit och kollat film. Ska äta nu!

Puss / Emmis
I LOVE YOU, I LOVE YOU!!!!!!!!


luuureeeennnn

Jag pratar i telefon med min kära bästis ♥ Vi har inte pratat på länge. Det är 2 and a half men på teve också. Iiiih! Nu ska jag packa lite inför imorgon. Pengar och kamera och sånt. Åker hemifrån 07.15 för att komma i tid  Bor ju liksom i staden brevid.



Puss / Emmsiluringen


hehhehe

Ååh va mysig den är!

jag fick pengar och ett makroobjektiv till min kamera! HAPPY!

Imorgon blir jag 16! I Stockholm!

Puss / Emmis

You wonderful thing


kalaaaas

Det är kalas här hemma idag! Jag fyller som sagt år imorgon men är i Stockholm då, ju!  Jag har fått en Zipperall! Sååå skön.


PUSS / EMMIS
I love YOU!

~

För några timmar sen vare jag ledsen. Nu är jag glad!

Puss / Emmis




___

På måndag ska vi åka till mitt älskade Stockholm! Alla nior och några lärare. Det blir säkert roligt! Kändes lite segt först.. men när jag vant mig vid tanken så tror jag det kommer bli jättebra. Jag fyller år då så jag får spendera min sweet 16 där! Jag längtar faktiskt tillochmed lite!

Just i denna sekund sitter jag och slöar vid datorn och chattar med fina människor på fejjan och msn. ♥ Kvällen kommer att spenderas så ända tills jag går och lägger mig. Orkar inget annat  


Oh så snygg! 

Puss / Emmis


du är bara en liten SKIT

Jag har bakat kakor. Formen vart en aning misslyckad och dom ser extremt roliga ut. Men dom var goda! Det är vaniljdrömmar, det syns inte ;)




Puss / Emmis

what are we waiting for? Lets be happy!

Nu kommer lite bilder hära dårå!

Repar låtar i Aulan.

Världens bästa Matilda! Dock lite ynklig och sjuk just på den är bilden. "Ta ett kort på mig som visar hur jag känner mig just nu." ♥

Alltså. Det här ser ut som en hög med hundskit. Det är kladdkakesmet. Jag chillade med Eirin och Amanda hemma hos Eirin och dom höll på å baka kladdkaka. Det rann ner lite på golvet.

Amanda♥

HUR FINT!? Svårt att hålla tillbaka tårarna om man är lika blödig som mig. ↑

Jag hade peruk och det här är min perukfrisyr, hihi!

Har inga bilder från själva musikalen. Men efter sista föreställningen träffades vi alla och käkade pizza. Det var mys.

Det här såg himla mysigt ut tycker jag ↑

Fina Matilda. Varför kunde inte hennes lilla kusinbarn få lite av hennes söta gener?

Här var lite bilder ifrån musikaldagarna. Önskar jag kunde spola tillbaka tiden och göra allting en gång till  

Puss / Emmsiluringen


early

Undrar varför jag vaknar 9 på en lördag efter en hektisk vecka!? Konstigt  Det gjorde jag iallafall.

Idag är det bakning och städning som står på schemat. Och om jag ska baka måste jag nog cykla och handla. Och så ska jag fixa in bilderna. Första dagen på hela veckan jag kan ta det lungt! (Fast inte så lungt, ändå.)

Men alltså. Jag skriver sen. Med bilder.

Puss / Emmis

keep it up blogreaders!

Åh godkväller! Idag är jag verkligen slut som människa  Jag klev innanför dörren här hemma nu när jag kom hem från pizzaätande och diverse annat. Inser att kameran är kvar hos mormor och börjar grina för det.

Tar mitt arsel upp på mitt rum och känner en doft som så väl påminner mig om musikalen, och så börjar jag storgråta. Asså, HUR blödig!? Såå blödig!

Som sagt: slut som människa. Borde nog bara gå och lägga mig. Men först ska ni få se några bilder ifrån musikalen. (Eller ja, från repet iofs.)


♥ Här har vi två apor. Den största muppen av dom alla längst fram där. Alltså, kanske borde förklara den här bilden.. Ser ut som att jag täcker Eirin där bakom helt. Men nån tog kort på mig, och Eirin dök upp bakom och så hann jag inte ta ner armarna. Haha! Jag var väl uppe i varv som vanligt.


Ms. Britta Svanström. Så jävla ful! Hahaha..

Nej vet ni vad. Vi kör en såkallad "bildbomb" imorgon. Jag är så trött att jag deckar sittande snart.

Tack för en härlig dag!

Puss / Emmis


PIIIZZZAAAAAAA

HEJ! Just nu är jag uppe i varv. Jag har varit och käkat med musikalgänget. Det var mysigt. Vi skrattade mycket på slutet. *Host* övertrötta tjejer som gett 110% på scen i 3 dagar *host* De flesta gick och det vart jag och två till, och Matilda kvar. Så kom Sari och Anna (två lärare) haha, och så satt vi och pratade ett tag sen så gick vi, jag Amanda Elise och Matilda, och hade kramkalas sen gick jag tillsammans med Amanda och Elise hem. Vi skrattade så vi kiknade då också ♥

Emma: Där är folkets hus.
Amanda: Jaha, åh, jag har alltid undrat vad det huset heter..
Emma: HAHAHAHA
Amanda: HAHAHAHHA

Alltså. Vi har varit i Folkets hus tre dagar i sträck nu, och är man övertrött och totalt utmattad så skrattar man åt det mesta. Särskilt när man har Amanda i närheten ♥

Men jag kommer sakna dom här dagarna med musikalen. Det kommer jag. Det var ett bra avslut på det hela ikväll.

På måndag (förövrigt min födelsedag!) så åker niorna till Stockholm och ränner. Vi ska gå på skansen och Gröna lund. Det blir säkert bra. Hoppas jag. Känner mig inte 100 % pepp på det däremot.

Nu ska jag åka till mamma, då kommer bilderna från musikalen upp! Hang in there!

Puss och kärlek / Emma
Im walking on sunshine


And it started with a bang bang

Goddagens. Nu har vi haft vår sista föreställning och det känns skittråkigt. Jag vill spela mera! Så himla kuuuul!

Vid 18 ska vi käka pizza med allihopa och sen ska jag åka heeeem och så ska jag lägga in lite musikalbilder på datorn. Dom kommer upp här också tror jag nog. Vi hörs senare!

Puss / Emma


Åh!

Åh. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi har haft 2 föreställningar idag. Och det har gått hur bra som helst!!!! Jag är så glad! Alla var så himla duktiga och gav verkligen 110% nu på kvällsföreställning! Jag är som sagt så jäkla glad! Innan jag skulle ut och göra min första scen så satt jag i kulissen och fick verkligen hålla igen för att inte kissa på mig. Men det gick ju så bra! Jag är så stolt över mig själv och alla dom andra! Alla som stod på scen, musikgänget, "ljudkillen" (kallar han för ljudkillen, fast han heter Nicklas.) och Matilda och ALLIHOPA jag inte nämnt, ÅH va ni är bra!♥ PUSS till er.


Nu ska jag sova. Snart. Just nu är jag i extas så nu kan jag inte sova Imorgon har vi lite sovmorgon och ska ha två föreställningar.. Sen är det slut! Det känns lite vemodigt. Jag lärde mig ordet vemodig av min vän Eirin idag.

Puss och kram och massor massor med kärlek / Emma

musikal

Ohhhhh, intensiv dag. Men rolig! Har hängt i Folkets hus hela dagen. Har haft musikalret. Det gick väl lite sisådär, men vi får hoppas att vi sätter det imorgon innan första föreställningen.
Slutade runt halv fyra och väntade på mormor i lite mer än en timme efter det. Hängde lite med Matilda och skrev skyltar inför imorgon. Sen fick jag mat! Det satt jäkligt fint. Känner mig några kilo tyngre, men det gör inget för mat är gott. Nu ska jag ladda och läsa manus som varje dag den här veckan. Snart snart snart sitter replikerna. Kan dom, men blandar ihop dom  Ska bli riktigt roligt imorgon, bara vi sätter det! Det gäller att peppa alla och att alla kör järnet! Jag tror det kommer bli bra när vi väl ska köra på riktigt. Har en föreställning för en skola kl. 12 och en för allmänheten kl. 19.

Önskar mig lycka till imorgon!

Puss och kärlek / Emma

västerås

Hej kära vänner! Har ju då varit i Västerås idag igen på danstest. Det gick käpprätt åt skogen  Men jag gråter inte över det. Nu taggar jag och läser manus inför en heldags musikalträning imorgon. Känner mig väldigt stressad över att musikalen är på torsdag. Men det går nog bra!

Puss och kram och massa kärlek / Emma
Your touch makes me feel safe

~♥~

Goddagens. Kom precis hem från skolan. Imorse var jag i Västerås och gjorde förkunskapstestet i musik. Det gick väl rätt bra tror jag. Går som det går liksom  Käkade på Donken och sen åkte jag till skolan. Jag ville inte missa musikalrepet eftersom jag ska tillbaka till Västerås och göra förkunskapstest i dans imorgon igen. Då missar jag morgondagens rep.. Jävla skit. Ska dansa klockan 2 och sen efter det är det intervju och musikalrepet slutar 5.. Nääää, hinner inte tillbaka. Skit. Känner verkligen att jag behöver den tiden. Men men, får hoppas att vi kör hela dagen onsdag för på torsdag smäller det. Tycker att det ska bli lite tråkigt att det är över. Men snart slutar vi. Skönt, men samtidigt ångest.

Kärlek / Emma


♥♥

Hugs were invented to let people know you love them without having to say anything♥

"Therapy is every kids nightmare, when people are telling you that you need to get help, when all you really want is a hug." ♥


nazistiska ideologin

Denna söndag tänker jag spendera vid skrivbordet. Jag måste göra klart min komplettering om nazisternas ideologi. Min SOlärare tycker att jag ska göra ett "kritiskt granskande av den nazistiska ideologin" så vi kör på det och hoppas på det bästa betygsmässigt.
Jag kommer även att ha nervöst ont i magen hela dagen och inte kunna äta. Så blir det  Nu ska jag iallafall äta frukost.

 

Kärlek / Emma
When I can't find my way home anymore, that's when I look at you


åhh

Alltså.  Om jag sitter och spelar någon låt och sjunger, kan man bara rycka upp dörren och klampa in då????? Jag tycker faktiskt att man knackar först. Det känns väldigt jobbigt att bli avbruten mitt i en låt tycker jag. Och generande! Jag vill helst inte att någon ska höra mig när jag övar. Det är jobbigt tycker jag. Nu övar jag iallafall på min låt som jag ska spela på måndag. Det blir nog bra. Hoppas jag.

Kärlek / Emma
Give me a call, I miss you

Carmen

Åh, Carmen älskade Carmen! Jag har drömt hur länge som helst om att få se Carmen! Nu går den från The Met i NY på teeeeve! Glaaaad tjeeeeeeeej.
Carmen är en opera för dig som inte vet. Faktiskt världens mest spelade opera om jag får använda mina kunskaper och glänsa lite

Puss / Emma

Drew Barrymoore


Jag gjorde ett "test" typ, och fick att jag till utséendet är lik sockersöta Drew Barrymoore. Stämmer det? Lite kanske..

Kärlek / Emmis


spetsigt


Jag har en ny kjol! Eller.. ny och ny.. Den kommer från Cubus i Stockholm och jag köpte den i Januari när jag var där. Den har varit för somrig för denna kalla vinter men nu äntligen kan jag använda den! Jag älskar den♥

vi dog inte???

Jorden skulle gått under för en minut sen.. Men det gjorde den tydligen inte. Inte vad jag vet? Jag är då kvar i mitt säkra rum här och har precis tagit ut kakorna jag bakat. Goda som satans vart dom! Jag brukar alltid misslyckas när jag bakar.

Sa jag att jag vart på Barnens dag idag med Lillebror? Det var extremt underhållande. För honom  Träffade Jerra där. Och Matilda. Sen gick jag hem. Och nu sitter jag här.

Kärlek / Emma
Check my colour!

baka baka

Jag fick en snilleblixt och åkte till Ica och köpte ingredienser och nu bakar jag vaniljdrömmar. Smeten var skitgod. Nu ska jag plocka ut dom ur ugnen.

PUSS! / EMMA


dagbok

I början av 2009 började jag att skriva dagbok, jag skrev under hela 2009 och halva 2010. Nästan varje dag. Jag hittade just dagboken! Exakt såhär har jag skrivit, med datum och tid och grejer. Citerar:

"20/5-09      Kl. 23.52
Onsdag

Tjenare dagboken! Emma här.
Good news! jag ska börja på sång. NICE!!
Idag har jag vart i skolan = bajsigt. Vi är lediga på torsdag och fredag. Då ska jag inte göra något speciellt.
Snackat med Anina typ sammalagt 2 tim o 20 min? saknar min bby! Dom kmr kanske förbi här när de åker hem från deras morfar på söndag!! HOPPAS. På fredag ska jag till doktorn. Nu = slagga
Over and out / Eand"
_________________________________________________________________________________________

"14 juli-09
Dear Dagbok! Idag é Malena med på tv, Victoria dagen. Det ska jag se! Malena är min idol<3
Max och jag har badat i poolen idag. Fast jag badade bara benen för jag har...
Anina ringde nyss videosamtal till mig. I 8.26 minuter o det blir rätt så dyrt för henne det. Vi har fått nya grannar här. Nu sitter jag i hammoken.

Bye bajs
Emma"

_________________________________________________________________________________________

"4 januari 2009      Kl. 14.00 typ..
Hej...
 
Idag ska pappa och dom åka och äta hos Jenny och Peter men jag ville inte följa med för då kan jag inte vara med Anina som är här. Nu slår jag på datorn för att jag ska spela My new room 2. DET ÄGER
Anina Heikki och jag ska äta Pasta carbonara som Heikki ska göra. Mums.
Anina och jag har gjort en sång som Anina sjunger "Svampbob fyrkant" helatiden och jag spelar gura. PUSS SKRIVER IKVÄLL."




SJÄLVKLART, så står det inte bara vad jag gör om dagarna i den här stackars boken. Allt jag tänkte och kände står här. Det står om vem jag då trodde var mitt livs kärlek, vem jag hatade mest i hela världen och en massa annat.

Kärlek / Emmis
Promise I'll be kind, but I wont stop until you are mine


___



Oerhört roligt att det ser ut såhär på min Spotify. Alla låtar som är lila har blivit slutlyssnade. Känns som sagt oerhört kul.

måla måla måla

Idag så målar jag plankor. Och går på Barnens dag med min lillebror. Har inte mycket tid just nu, för nu ska jag ut och måla igen. Tuta om ni ser mig!

Kärlek / Emma

gööörlpaöwer

Sitter här och chattar med lite folk på msn och facebookar och tittar på The secret life of the american teenager. Girlpower!!!! Jag kan göra många saker samtidigt. Skulle nog kunna prata i telefonen, OCH plugga samtidigt som detta. Men det skiter jag i idag. Nu är jag trött och ska snart krypa ner i sängen.
För exakt en vecka sen så var jag nere i källaren på Unkans spökkväll. Jag var räddare än jag nånsin varit. Mellan 01 och 02 satt jag och höll på att dö av Paranormal Activity 2. Då var jag ännu räddare Jag vill helst inte tänka på den.

Kärlek / "Lillstumpan" Emma
We're flyin, never coming down

janvier

Tömde just kameran och hittade bilder från.. Januari? Här är mina operaskor på Plattan i Stockholm ♥


Åh, här är min pappas katt.. Så mysig ♥

Puss / Emmis


keep on dancing til the world ends



Dagens låt: The edge of glory - Lady Gaga
Dagens gulligaste: Att nästan alla i 9an på min skola hade pjamas idag ♥ (Vi har typ "spex" vecka)
Dagens roligaste: Musikgrejset
Dagens tråkigaste: Att jag fick lov att byta låt. Men det hade inte blivit nå bra om jag hade tagit den. Så det är bara bra :-)
Dagens godaste: Fanta Exotic!!!
Dagens kläder: PJAMAS ♥
Dagens segaste: Rast
Dagens höjdpunk: Musiken
Dagens skratt: Tror inte jag skrattat så mycket idag :O

Kärlek / Emmis

i love to see everybody in short skirts, shorts and shades

Godeftermiddag gott folk här ute i cybervärlden

Jag har just kommit hem. (okej, det var en halvtimmes sen men jag dog en stund i min säng innan jag orkade sätta på datorn.) Skolan idag var däremot helt okej. Har haft kompletteringsdag och sjungit större delen av den. Imorse 8-10 hade vi i musikgruppen musikalträning. Vi körde några av låtarna som vi ska sjunga i musikalen. Det gick bra. Det är många bra låtar! Sen fortsatte dagen med lektioner, fast ändå inga lektioner. Vi fick ju liksom göra vad vi ville på lektionerna. Jag har gjort klart ett arbete i teknik.
Efter skolan så sjöng jag litegranna med matilda. Övade på låten jag tänkte sjunga på testet, men ändrade låt för den var för dryg. Så det blir Spring för livet som jag kan bättre än någon annan låt i hela världen  Sen chillade jag lite i skolan mä matildisen och sen promenixade till bussen. Fan va bra det är att ha musikaliska släktingar. Dom musikaliska släktingarna måste vara dom bästa släktingarna  Jag har musikalisk släkt på båda sidor av släkten. Det är super! Väldigt bra vid sånahär tillfällen må jag tycka. ♥

Och nu är det äääääääntligen FREDAG!! Jisses så skönt! Fast jag kommer att spendera helgen till att vara nervös inför måndagens och tisdagens förkunskapstest. Det dumma är att jag kommer nog att missa både måndagens och tisdagens musikalrepetitioner. INTE BRA!!!! Om jag har tur, vilket jag tror att jag kan ha, så hinner jag tillbaks på måndag. Testet börjar 08.30 och musikalrepet börjar runt 14. Vi får la se. Vore väldigt bra om jag skulle hinna med tanke på att föreställningen är på torsdag! Gaaaah! Men kul ska det bli ♥

Men hörrni, vi hörs senare!!

 

Puss / Emmis

Cause baby, you were born this way!


friday

Imorgon är det fredag!!  Härligt värre! Vi har kompletteringsdag och det kommer bli en hel del musikalrep också. Efter skolan ska jag öva på min låt som jag ska sjunga på förkunskapstestet på måndag. (Börjar btw bli lite nerv) Jag tror det kommer gå bra!

Sen är det helg. Underbart  Just det. På tisdag så ska jag också på förkunskapstest. Fast i dans. ÄNNU nervösare för det. Hoppas det går vägen iaf! Nu ska jag se på Thats so Raven!

KÄÄÄÄÄRLEK / EMMIS

this stress is freaking me out

Hejhej! Skolan var okej. Finns ingenting kvar att göra på lektionerna. Hehe. Tittat på Harry Potter och haft sång. Det gick helt okej

Jag är så stressad att jag inte vet vad jag ska göra med mig själv. Jag är inte en person som gråter mycket. Det kan gå veckor emellan två gråtar. Men nu är jag en skör tråd påväg att brista. Jag gråter och gråter om vartannat. Jag börjar gråta för minsta sak. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv eller vart jag ska ta vägen. Det jobbiga är att jag kan inte göra någonting åt stressen. Det handlar inte om plugg och läxor. Det är massor med annat som freaks me out. Saker jag inte kan göra någonting åt.
Igår när jag gick och la mig så kom jag på en sak som fick mig att gråta mig själv till sömns. 
Jag är stressad, besviken, ledsen. Fan, jag vet inte vad jag ska göra med mig själv.

Nu ska jag äta min favoritmat hemma hos mormor och morfar iallafall. Vi hörs senare fina ♥

Kärlek / Emmis
All I need is you, all I need is your safe arms that tells me everything is gonna be fine.

kemibajs

Sitter här i en sal och skriver på mitt kemiarbete. Det är värdelöst men måste göras.
Idag händer inget alls tror jag. Måste kanske börja med att komplettera mina so arbeten.. Näe, vi har kompletteringsdag imorgon så jag börjar med det då.



Nöter den här låten som fan. Asbra! Hon påminner lite om Malena  

Näe, nu ska jag återgå till kemin tror jag..

Kärlek / Emma
I must be free

this day seem to never end

Dagens låt: Running Scared - El/Nikki
Dagens gulligaste: Att jag blev tilltalad som "lillstumpan" ♥
Dagens roligaste: Samtalet med Anina
Dagens tråkigaste: Håltimmen
Dagens godaste: Corny
Dagens kläder: Svarta jeans och linne och tröja
Dagens segaste: Håltimmen.
Dagens höjdpunk: När jag kom heeeeem från helvetesskolan
Dagens skratt: Samtalet med Anina♥

___

Amanda ville att jag skulle skriva något gulligt om henne i min blogg, så här kommer det:
Amanda är en söt jäkel som har mjukt hår och som har en fin sångröst♥

Puss / Emma


i like it in the city when two worlds collide

Den här dagen har inte heller varit superduper direkt. Åkte till skolan imorse för att titta på en sugig film sen ha håltimme i 3 timmar. Drack Pucko och chillade med Lundan ett tag men sen hade hon lektion.
Så då satt jag bara där och stirrade ut i luften. Och tänkte. Som alltid. Jag hatar händelselösa timmar. Jag bara sitter och tänker, och tänker, och tänker. Grunnar och grämer mig över allt och inget.

På eftermiddagen tittade vi på Harry Potter och sen Musikal. Det var väl roligt. Fast det är lite tråkigt att så många inte tar det på allvar. Vi har premiär på TORSDAG nästa vecka. OM EN VECKA!!! Jag är garanterat nervösast i hela världen. Jag är nervös när jag inte kan eller är säker på det jag ska göra, men om jag är det, då går det bra. Men nu är jag verkligen inte det än.
Men med tanke på vilken lärare vi har så är jag säker på att det kommer att bli bra till premiärdagen. ♥

Jag vill bara att det ska bli helg. Jag vet, jag är skitnegativ. Det läskiga är att jag har ingen aning om vad det är med mig. Allt känns meningslöst.  

Massa kärlek / Emma
I'll be fine, just not now


can't hold back, must be free

Goddagens. Vilket himla väder...!!! Shiet. Regnet och haglet vräkte bokstavligen ner när jag hade matte.
Jag satt i ett öppet fönster och tittade ut och tänkte på livet. På vilka jag kan lita på, vilka jag uppskattar och vilka jag skulle vilja tacka för så mycket. Ni som är i min närhet, ni som alltid finns där, tack
Lika slapp dag idag som alla andra dagar nuförtiden. Vi har testat hur starka våra nypor är, jag är skitsvag.
_____________________________________________________________________________________________

Imorgon är det onsdag. Vilket betyder jättelång håltimme.. Så jävla segt! Imorgon har jag hål mellan typ 10.00-12.15. HUR SEGT!? Jättesegt...! Dom andra åker hem på den dryga håltimmen (som varar över lunchen) men det kan ju inte jag som bor i en annan stad, liksom. Skittråkigt. Får väl se om nån mänska behagar äta tillsammans med mig.

Musikal imorgon också. På eftermiddagen. Känns lite stressigt. Men vi ska nog hinna. Premiär nästa torsdag.

P o K / Emma
Walking in an empty circle

Cause I adore you

I don't care
I don't care
I don't care
I don't care
I don't care

I do care.
I hate myself for that.


andas, andas men det är för varmt

Hej och hå. ♥ Dagen var väl okej. Skönt att slippa lektionerna före lunch iallafall.
Vet inte vad det är men jag känner mig jävligt låg och nere idag. Har ingen lust till nånting. Känns som att jag går runt med en klump i magen helatiden. Kan inte någon bara ge mig en kram?

Puss och kram / Emma
All I ever wanted was you to see me


©

Sluta överanalysera allt så jävla mycket!! Blir så trött på mig själv. Sluta tänk så mycket!


västerfääääärnebooooo

Jag har varit i en stad som ligger mitt ute i ingenstans. Västerfärnebo vart liksom? Har lyssnat på Åsa Jinder. Hon har en fin röst ♥ Nu lyssnar jag på Running Scared (Azerbaijans lååååt som vann, för dig som missat det.) och kollar på framträdandet. Kan liksom inte sluta kolla på det. Svenskorna är så jävla duktiga! Kärlek ♥



Puss / Emmis
I'm running, I'm scared of breathing

sÖnDag

Idag är det ångestens dag. DET ÄR SÖNDAG. Jag hatar verkligen söndagar. Fast imorgon har vi musikal hela förmiddagen med Matilda. Det gör ju inget direkt  Slipper so och idrott! Skööööööönt.
Idag ska jag på konsert. Mormor tvingar med min till nån kyrka för att lyssna på Åsa Jinder. Vet inte vem det är egentligen  Men det bli säkert bra. Först ska jag vara barnvakt!

Puss / Emmis


fyfan vad bra

JAAAA!!! Fina vackra skönsjungande svenska kören VANN hela tjottaballongen! FYFAN VAD BRA!!!! Jag är i extaaaaas! Jag kan inte sätta mig ner! Aaaaah! Jag röstade på Azerbaijan. Svensk koreograf, svensk kostym, svenska körare, svensk låtskrivare och sen lite Azerbaijanska influenser. (Så tror jag det var iallafall?)
Men FAN VAD UNDERBART!!! Jag dör. Jessica och Vera är grymma. Grymmast. Adrenalinet tar över. Jag kommer aldrig somna. Vi hörs imorgon! NU SKA JAG FIIIIIRA. Med lite Sodastream Pärondricka.

PUSS PUSS PUSS OCH MASSOR MED KÄRLEK / GALEN SCHLAGERRÅTTA♥

I'm lucky to know you, I'm happy having you in my life, I'm happy that you noticing me sometimes in a while ♥

scared to tears

Godmorgon! Fan, inatt har jag sovit SKIT. Jag kom hem runt 02.00 och det tog en bra stund för mig att somna då. Sen har jag vaknat 4-5 gånger inatt och vaknade 07.00 och var "pigg" som en lärka och kunde absolut inte somna om.


Anledningen till den här disastern är Paranormal Activity 2. Jag skulle inte kolla. Jag mår så jäkla dåligt av det. Men. Jag gick in i filmrummet och stod en stund längst bak för jag skulle ju bara kika liiiiitegranna för att se vad som hände. Nej, men då ville Matilda att jag skulle sitta brevid henne i soffan för hon ville inte sitta själv. Äh, så illa kan filmen inte vara, tänkte väl jag då. Jag satte mig och tittade. Det började inte såå illa. Sen gick det bara utför. Jag var så jäkla rädd! Jag tror att vi satt väldigt nära varandra på slutet. Det blev närmare och närmare när det vart läskigt  USCH vilken snuskfilm. Jag går inte riktigt ihop med skräckfilmer. Jag har sett två i hela mitt liv. JUST för att jag blir så jäkla rädd. "Det hjälper om man tänker: Undra vem i kulisserna som står och smäller" NEJ MATILDA, DET GJORDE DET INTE!! Jag kände mig iallafall trygg där jag satt. Tills Matilda drar ut!! Jag borde också gjort det. För när hon lämnat mig och rummet så kommer värsta äckelscenen. Svårt att förklara men en riktig äckelscen som man blir såhär riktigt rädd. Ni vet när det bara smäller helt plötsligt och det blir typ krig i hela rummet? Filmen handlar ju om demoner och spöken och sånt. Jag kutade ut och min puls har nog aldrig varit högre. Jag var helt skakis när jag kom ut därifrån! Haha, vilken liten fegis jag är. Men jag erkänner..! Jag hade aldrig suttit och tittat på den där filmen om jag inte hade haft någon bredvid mig som jag kände mig trygg med. Aldrig. Jag borde egentligen inte tittat ändå  Men det är som det är! Den här känslan borde släppa snart Jag kan iallafall säga att jag har sett en till skräckis! Om nu det är en bra sak...

Efter den filmen kände jag att det var nog  Och ringde efter skjuts och kramades lite och åkte hem.
Jag har glömt nämna spökrundan. Det var läskigt!! Jag gick med Julia och fyfan va rädda vi var där nere med. Jag vart så panikslagen att jag började gråta Ni ser, jag och läskiga saker går fasen inte ihop. Men men! Det är som det är! Det var rätt så trevligt igår ändå. Nu ska jag sminka mig och dra till farsgubben!

Puss / En vettskrämd tjej

heeeeeee

Idag ska jag gå på Uuuuuunkan. (ungdomsgården) Det var inte igår! Det var... år och dar sen. Men nu är det ju fredag den 13 så då äre väl nå special edition där så vi kör på det. Får väl se hur det blir

Puss / Emmis
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder

slappt

Idag har varit en ganska slapp dag. Jag har haft en ny spännande frisyr som jag diggar faktiskt!
Äcklig mat till lunch och en lektion efter det sen hem. Slutade 13.20 men kom hem nu. WEEEY för bussar som går en gång i timmen. Idag är jag trööött som satan i gatan. Det är jag ioförsig alltid på fredageftermiddagarna. Kommer nog somna tidigt ikväll  Nu ska jag käka ett par mackor. Hungrig som en varg!!!



Puss och kram och massa kärlek / Emma
Jag vet allt om dig, för du har varit min


SAADE

GO SAADE! Nu ska Eric Saade sjunga! Hejja hejja!! HOPPAS DET GÅR VÄGEN!!!

sneakpeak

Här är en liten sneakpeak av min klänning♥





Puss / Emmis
Ja, jag vet att hon är söt, men håll tillbaka.

!?!?

Jag har bestämt vilken låt jag ska köra på förkunskapstestet i Musik nu  Eller.. jag kommer antagligen ångra mig 1OO gånger men ändå i slutändan ta den låten jag bestämt mig för   Ska köra en av Adeles låtar. Hon är så grym!!

Nu måste jag prova min underbart vackra klänning igen. Jag älskar den! ♥

Puss / Emmis
Jag vet hur du ser ut i inga kläder.


_

Åååååh. Jag blir galen! Hatar känslor!


mjusik

Jag har, som många andra, drabbats av Veronica Maggio-febern. Trodde inte det var möjligt. Fan, jag är fast.





Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.

. . .

Jag tror mitt hjärta blöder
Blir blind när alla lampor lyser

En dag i musikalens tecken

Idag har jag (och min musikalgrupp) repat inför musikalen! Hela dagen. Spelat, sjungit, spelat teater, ja rubbet! Musikalen kommer säkert bli skitbra. Jag har en lite.. svårt att beskriva.. konstig roll. Hon gör väldigt konstiga saker och är väldigt konstig. Antar att det passar mig rätt bra. Haha enligt Matilda: "Du är ju dum i huvudet" -  Beskrivning av min karaktär Britta. BRITTA är dum i huvudet alltså.

Det har varit ganska kul faktiskt, fast jag är helt slut. Sååå trött. Skulle kunna somna stående.♥

MEN NEJ! Här ska inte sovas. Då sover jag ju inte ikväll 

Här ska... pluggas kanske. Fast jag har inget plugg. Ett prov kvar som handlar om Andra värdskriget men det... 

TILL NÅGOT HELT ANNAT

Jag vill att det ska bli sommarlov så jag får jobba och tjäna pengar! Jaaaaaaa, men jag vill inte att det ska bli sommar på ett sätt. Jag slutar nian och kommer aldrig återvända till Centralskolan. Ja, det ska bli skitskönt och slippa vissa och slippa liksom själva skabbskolan. MEN! Det finns så många jag inte kommer träffa, som jag träffar varje dag nuförtiden, som jag kommer sakna jättemycket :-( Jag vill inte ens tänka på det egentligen. Usch mår dåligt av tanken. Ska återgå till livet nu.


Puss / Emmis
If I could control my feelins, I sure would


Mitt hjärta blöder..


♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Den här låten väcker känslor hos mig.

Puss / Emmis

abcdefghij

Tydligen så kör jag inte listan varje dag, gör när jag känner för det  Dag 3: Mina förebilder 

Okej. En klassisk fråga. Vi kan ju ändra den till typ.. "dom jag ser upp till" eller något sånt.
Min allra största förebild och inspirationskälla är ju... Linda Pritchard. Så är det ju. Finns inte mycket mer att säga om den saken än att jag ser upp till henne sjukt mycket. ♥

Det finns några personer som jag verkligen ser upp till också, men det tar vi en annan gång. ♥

Puss / Emmis
When I look at you..

Vad gör man om man är kär?
/Emma

I lOvE hUgS

Goddagens! Nu är läget så att Blogg.se har haft massa problemos under dom senaste dagarna men det verkar som att min blogg är back on track igen.

Idag har jag haft sista nationella i matte. Gick käpprätt åt skogen och var skitsvårt. Shit happens men det gör inget  Har haft en håltimme på 3 timmar. Den sög. Fast jag mötte 'kusin'Matilda och tjatade henne till att äta med mig så vi for på lite äventyr sen åt hon med mig. Hon fick tillochmed skynda sig för min skull♥
Sen så var det musikal som stod på schemat. Vi övade på "Jag kommer", ni vet Maggios låt. Sen gick jag hem till pappa. Och tog sällskap med Matildis en bit.

Imorgon är det Operation Dagsverke. Vi som har musikal kommer att ha musikal hela dagen och sen ta pengarna vi tjänar på föreställningen och skicka till Operation Dagsverke  Låter bra huh? Jag skulle egentligen ha börjat 8.30 imorgon men eftersom bussen fortfarande går samma tid så får jag lov att börja åtta ändå. Några börjar åtta och några 8.30. Thats life  

Igår fick jag min avslutningsfestklänning! Den är såååå fin. Den satt helt perfekt också! Fruktade lite att den skulle vara för trång eller för lång eller nått. Älskar den ♥

Nu är jag iallafall hemma och ska nog käka lite mat.

Puss / Emma
You make me smile

up and doooooown

Jag är LIVSFARLIG!!!! Man kan inte sätta mig på en buss med hörlurar i öronen och dansvänlig musik på hög volym. DET FUNKAR INTE! Mina nervtrådar spritter och rycker så att jag inte kan sitta stilla! Jag vet inte vad jag ska göra när det händer. Det är ett problem jag har.



Puss / Emmis


ahhh juste

Just det. Min 10 dagars lista  Dag 2: Vad vill jag göra i framtiden?

Jag har ganska klart för mig vad jag vill göra i framtiden. Sen hur det blir det återstår ju att se. Men är det något jag är bra på så är det att göra handling av ord.
Jag vill först och främst arbeta med musik. Jag vill få göra det jag älskar, sjunga och dansa, och synas och höras och jag vill att folk ska veta vem jag är. En sån här som alla allmänt vet vem det är. Trots det, så vill jag ändå vara ödmjuk och down to earth, och inte bli en diva. Kära vänner, händer det, så stoppa mig! Jag vill inte bli en diva  Jag vill att folk ska kunna se upp till mig och se mig som en förebild, precis som jag har egna förebilder som jag ser upp till.
Hinna med att jobba på Kungliga Operan och flytta in i en fin lägenhet mitt i stan i mitt älskade Stockholm. Det är ett som är säkert, jag ska bo i Stockholm om några år. Så är det bara  Jag vill resa. Jag vill se världen.
Jag ska också bevisa att jag kan om jag vill. Det är så många som inte tror på mig, och som bara skrattar när jag pratar om mina drömmar och vad jag ska göra "när jag blir stor". Jag vet att jag kan, och när tiden är inne så kommer jag att bevisa det.

Ett inlägg bara om mig men det var ju så det skulle vara  Nu ska jag packa för jag far till Mormor och Morfar idag. Vi hörs senare ♥


Förebild.

Puss och kram och massa kärlek / Emma



Musik

Jag sitter här och lyssnar på musik. Det är väldigt ovanligt för att vara mig faktiskt. Not. Idag köpte jag Spotify Unlimited. Jag lyssnar slut på 10 timmar musik på typ två/tre dagar så det känns ganska värt det faktiskt.  49:- i månaden och jag slipper reklam och kan lyssna unlimited hur mycket som helst liksom, som Spotify var innan dom kom med sina nya skitregler!!
Jag har lagat mat idag!!! Det vart en finemangers tacopaj. Det var köttfärs och ost på allt i köket, men den vart god!!
Imorgon ska mitt arbete om Garnieroperan lämnas in också. Jag har gjort klart det idag.  

En grej jag tänkt mycket på idag: Linda Pritchards låtar är jäkligt dansvänliga. ♥ 

Puss / Emmis
I've been watching you all night, I really like the view.. Got your attention, don't have to mention, you've been watching too.

Inlägget skulle in igår förmiddag men verkar inte som det kommit upp..


Princess of the day

En sak jag blir så jävla arg på. Flugor! Fysatan, alltid alltid alltid när man ska sova så börjar dom jävlarna surra. Så tänder man lampan och ska leta på den jäveln, nej men då minsann är den inte där. Sen går det runt så hela natten. Det värsta med hela sommaren är flugor och myggor. Skulle hellre ha vinter året om. Fast värme och sol är ju ganska nice, men dom där jääääävla småkrypen. HATA HATA HATA!!!!!!

Vi grillade ikväll. Det var gott och jag vart sjukt illamåendemätt. Men det var gott. Jag har busat med min lilla "kusin" Zack också. Han är ett år och en riktig charmör.

Nu ska jag sova.

Puss / Emmis
Sometimes I only wish you were here, holding me, and telling me everything is gonna be fine.


Goddagens i solen! Iallafall här på landet. Solen skiner förfullt och jag och min lillebroder har haft vattenpistolkrig. Mitt nya linne från Paris blev förstört. Det vart bleka fläckar på det. Måste ha varit nå jävla skit i Freddies jävla vattenpistoljävel. Så jävla förbannad är jag. Blekning går liksom inte bort. Förjävligt!!! 

Just nu lyssnar jag på Lady Gagas nya Judas. Gillar den faktiskt. Fast måste hålla med Miss Pritchard att videon är mer eller mindre gräslig.



Lady Gaga är väldigt konstig. Fast cool. Hon gör bra låtar  

Annars så har jag blivit kär i Alive på nytt.


Och förresten så är jag galet förälskad i Pritchards klänning här också. Såååååå fin!! ↑



Ååååååååh underbart ♥ ↓



Puss / Emmis
One heart askin, give me love
One soul prayin, give me love

Vem är jag?

Hittade en random 10 dagarslista som jag tycker verkar lite spännande. Jag tänkte ta första punken nu innan jag ska krypa ner i sängen.

Första punken säger: Vem är jag?

Jaha. Vem är jag? Jag är jag. Jag är alltid jag. Det är väl vad som utmärker mig. Att jag alltid är jag. Jag älskar musik mer än livet. Jag drömmer mycket och stort och kämpar alltid för att besanna mina drömmar. Vill jag någonting så ger jag mig inte förrän jag nått mitt mål. Det finns inget som heter lagom i min värld. Jag skiter totalt i jantelagen och tar vänster när man ska ta höger och vänder när man ska åka rakt på. Jag är en äkta godisråtta och ett kulturfreak som älskar opera och balett. Det bästa jag vet är att vandra i Operans lokaler och smyg-gångar. Jag älskar att dansa men gör det lite sådär i hemlighet när ingen ser.
Jag ser upp till Linda Pritchard mest i hela världen. Jag drömmer om att bli en världskänd sångerska och dansare som lever på och för musiken i ett fjärran land nånstans i världen. As you might notice och som sagt så drömmer jag mycket. Jag skulle inte vara jag utan mina drömmar. Jag älskar att resa och se världen. Jag är en dålig förlorare och kan tjura en hel dag om jag skulle förlora ett spel. Jag har ofta kort stubin och kan under en dålig dag blir sur för minsta lilla skitgrej. Jag är den tjejigaste av de tjejiga, och andra sekunden kan jag vara en riktig pojkflicka. Jag är ganska oberäknelig. Man vet aldrig vad jag kommer upp med för bus. Jag älskar att busa.
Jag tycker att noter är det finaste som finns. Rosa är universums finaste färg. Sa jag att jag älskar musik mer än allt?




(Jag var tvungen att ta med en bild på ett Operahus. Opera är en del av mig, liksom.)

Jäklar vilken bra beskrivning jag gjorde av mig själv.

Puss / Emmis
Do not ever try and be something you're not!

streszat

Jag kände mig väldigt stressad och nervös och orolig över danstestet men nu har jag pratat av mig och fått lite egoboost-pepp av dansanta Carin. Det känns bra. Nu är jag inte stressad och nervös och orolig längre. Jag ser nästan nånstans i bakhuvudet fram emot det. Det går ju som det går! Gör jag mitt bästa kan jag ju inte göra mer, och det är ju liksom inte det som avgör om jag kommer in eller inte, det är ju "bara" för att se på vilken nivå man ligger. Nu ska jag kolla på bonde söker fru.

Puss / Emma
And if you ever feel lonely, come and dance your tears away

Falcon and I

Pust. Jag är verkligen ingen träningsmänska.. Jag blev helt slut av att cykla till Ica och handla nyss. Sån är jag  
Idag ska jag käka cheeseballs. Det är mycket bättre än att hålla på att träna och skit. (Godare, om inte annat)



Puss / Emmis
Something came alive, just when I thought that all was gone.

helg

Det är heeeeeeeeeeeeelg! Jag älskar helg. Det är typ en månad kvar av nian och sen slipper jag skiten! Såååå skönt att jag dör. Det är typ några få saker jag kommer sakna. Vissa personer, några lärare, typ. Annars ska det bli förjävla skönt att börja i Västerås. Jag fattar inte att jag kom in där jag hoppades. Preliminärt iallafall. Snart ska jag iväg och göra förkunskapstest på musik och dans. Lite nervis inför dansen men de ska nog gå bra. Tror inte ens att jag kommer in på dans, men tydligen så ska man komma dit ändå.

Dagen har vart ganska slapp. Några tråkiga lektioner, men whatever, fredag är alltid fredag och så kommer det alltid att vara. Inte många fredagar kvar på Centralskolan nu!  

Nu ska jag gå upp på mitt rum och sätta på musik och vara förbannad på min jävla irriterande lillebror.

Puss / Emmis

Is there anything I can do for you, babe?


Häj!

Jag ligger lååååååågt just nu. Har inte orkar blogga.

Igår och idag har det varit skola som vanligt. Igår hade jag musikal och några random vanliga lektioner. När vi slutade tog jag sällskap till bussen med världens bästa "kusin" Matilda och pratade om lite allt möjligt. ♥

Idag har jag haft sång och nationella i matte. Det var bajssvårt. Hoppas jag blir godkänd iallafall!!!!! Nu ska jag kika på Herr och Fru. Katrin Zytomierska är ju med! Hahaha!

Puss / Emma som är irriterad på Spotify.

You made me think, do I love you?

eheheh

Hej! Igår bloggade jag inte. Jag tvättade, städade och chillade. Orkade inte sätta igång min egna dator så därav ingen bloggning. Jag sitter här hemma hos Morfar på lunchen idag för jag har lång håltimme. Ska snart tillbaka till skolan och ha Engelska och Musikal! Yehooow!
 
Här är en riktigt sexig bild på Wille, Albin och mig♥

Ha det bra!

PUSs / Emms

dress

Bonsoir Amis! Skolan idag var helt okej. Var galet trött (trots att jag somnade runt 4 igår eftermiddag och sov tills imorse runt 7). Har lagt upp massa Frankrikebilder på fejjan nu också. Lägger upp några här




Ser gräslig ut på den här bilden men det bjuder jag på!

Här med..


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Den sista bilden är Garner-operan! Alltså L'opera national de Paris! Underbart att få se den♥ Såå vackert operahus! Lika vackert som Kungliga Operan♥ 

Frankrike var skitkul som sagt. Idag har jag fått en kallelse till förkunskapstest på Estetiska - Dans, men funderar på att skita i det och ta bort Dans från min ansökning. Jag har nästan gått ner i spagat idag också. Inte alls långt kvar nu. Yeeehooow! Snart sååååååååååååååååååååååååååå.
IMORGON får jag antagligen min klänning!!!!!!!!!

Nu orkar jag inte skriva mera. Hörs ♥

Puss / Emms
Can you keep a secret, I'm in love with you


I <3 Paris

HEEEMMAAA!!!

Hej på er! Jag kom precis hem från Skavsta. Har suttit i tunnelbana, buss, bil och flygplan sen 05.30 imorse. Jag är helt slut. Har så mycket att berätta. Kan börja med att säga att sen igår morse klockan 08.00 har jag sovit 1,5 timme. Alltså, jag har varit vaken i över 30 timmar. Inatt var vi 6 personer som dygnade, för vi skulle mötas klockan 5.00 för att hinna till flyget. Vi tyckte det var onödigt att gå och lägga oss så vi tog ett gemensant beslut att inte sova. Vi hängde på ett rum hela natten och det var hur mysigt som helst. Resan har varit skitrolig och jag tycker att vi har kommit varandra närmre på något sätt. Jag är verkligen så trött.. jag ska berätta om resan imorgon. Jag går och dör lite nu. Hihi.

Puss / TröttEmma
If you love someone, don't let go


RSS 2.0