nu så

Nu har jag packat klart och ställt allting i hallen. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Greys och försöööka sova, men det kommer inte att gå, jag är alldeles för exited för det. 01.00 är klockan ställd på och 01.50 kommer skjutsen. Taggad! Vi hörs antingen i Frankrike eller när jag kommer hem. Ha det superbra fina <3

Många pussar och kramar / En Emma som kommer sakna bloggen.. LOVA ATT INTE STRUNTA I MIG BARA FÖR ATT JAG INTE BLOGGAR PÅ NÅGRA DAGAR!!!! PUSS FINA!!!

Je t'aime le France♥

DAGEN! Skolan som vaaaanligt, hade hjärt och lungräddning på idrotten. Fick rädda liv på dockor. Haha! På engelskan började vi kolla på en rätt så hemsk film som heter Precious. Har haft elevens val - musikal idag också. Det gick bra! Det blir faktiskt bara roligare och roligare. Jag och Wille fixade melodin till en låt som vi ska spela på sen övade vi på teatern. Superduper. Våran "lärare" (som jag förövrigt är kusinbarn till) Matilda är så duktig också ♥
__________________________________________________________________________________________

Nu är det ju såhär då. Jag håller på och packar som en idiot nu för att inte glömma något. Inatt runt kl. 2 så åker vi mot flygplatsen och jag kommer inte ta med mig min dator till Paris. Jag ska försöka blogga från iPoden eller luren om det vill sig. Vi har trådlöst på hotellet. Jag har feber. RESFEBER! Närå. Litegranna, faktiskt! Jag skriver ikväll när jag packat klart och "lugnat ner mig", typ.


Nu jäklar kör jag slutspurten innan Frankrike. Hörs snart!

BISOUS (Puss på Franska) / Emma

Jag glömmer aldrig bort våran stund, den var fin men kort..


Not even hello

Får ursäkta mitt senaste inlägg. 1: Tangernterna vart helt cp. 2: Det var mat. Här har vi ursäkterna.

Har varit i skolan idag, såklart. Sen åkte jag till Avesta (vårat närmaste 'köpcentrum' där ungefär alla här handlar sina kläder.) och kikade omkring lite. Behövde lite grejs innan Frankrikeresan. Nu är det fan nära. Imorgon natt kl 02.30 bärs det av mot flygplatsen. Taggad!!!!! Fan va naaaajs, hoppas det blir lika bra som jag hoppas på, haha.
Nu ska jag lyssna på Dance your tears away sen käka mintglass!

Puss Emmis


omg

O. M. G. Jag hittade Lindas klänning. Den kostar 450:-.. Inte så farligt dyrt egentligen. Det som är kvar: övertala någon rik jävel att köpa den åt mig. Eller sa gor jag det sjelv ner jag far pengar. Mina tre sista tangenter slutade funka nu sa det blev lite konstigt..

PUSS !!!!!


måste bara..

Jag måste bara lägga ut det här. Så grymt sjukt jävla begåvad denna kvinna är. Om man bara hade hennes röst. Så att alla vet, bara: Linda Pritchard är Sveriges bästa sångerska.
(Malena Ernman = Sveriges bästa OPERAsångerska, två helt skilda saker)
Finner inga ord för hur mycket jag beundrar denna människa. ↓

Assåååååå. Vill ha hennes klänning, btw.


Puss / En lite galen Emma

packa

Goddagens i cybervärlden!! Har solat som en mupp idag. Det vart för varmt så jag gick in. Nu packar jag! Ska inte vara hemma imorgon och på onsdag ska jag fara och flänga så det känns som att idag är den enda dagen jag hinner packa. Vi åker ju halv tre på torsdag natt.. Jag har så svårt för att packa för jag vet aldrig vad jag ska ta med mig.. Men jag tror att jag har fått ner allting nu. Det kommer förhoppningsvis vara runt 25 grader i Paris så jag har bara packat ner massa sommarkläder och ett par jeans. Jag är så jäkla taggad, det ska bli så jäkla roligt! Nu ska jag fortsätta att packa och se över så jag har allting med mig. Ha det gött i solen ♥

Puss / Emmis

Let us go to Paris, let us have som fun!


______________________________________





"Jäklar va roligt! Spelar ni pingis här? Fyfaan va roligt! Nu fick jag ju inget svar heller, aja.. Jag är en jävel på pingis, det vet inte dom."
Hahahah underbara!!♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Päääris

Godkväll på dig! Jag har chillat i solen hela dagen så jag har legat lågt på bloggen. Nu tittar jag på Rösternas Malena och läser bloggar och ska snart sova. Jag är trött. På tisdag är det tillbaks till verkligheten och skolan.. Känns surt. Men på torsdag tar jag mitt arsel till varmare breddgrader. PARIS! Ska bli helt underbart!
Jag kommer antagligen att få min klänning i veckan också! Hoppas att den kommer innan jag åker eller efter att jag kommit hem. IIiiiih. Spännande. Jag har mycket spännande framför mig. ♥ Det jag vet nu iallafall är att jag ska sova! Sov gott underbara




Underbara sol..

Puss på er / Emma
"Musik i sig det är ju.. Det är lycka, det är kärlek!"


Solar

Goddagens! Idag är det underbart väder så jag solar. Jag hatar att sola. Men jag är så jäkla blek, har väääldigt blek hy.. Så jag måste! Jag måste iaf sola så jag ser normalbrun ut  Ikväll ska vi grilla! Första grillningen i år. Älskar varma sommarkvällar. Nej, nu ska jag gå ut.

Puss / ems


GODÌS

Åh fyfan. Jag har precis bäddat ner mig och funtar på att stänga av datorn och sova ett par timmar. Jag har ätit så mycket godis idag. Jag har tänkt att efter påsk så ska jag börja leva ett hälsosammare liv så jag passar på nu. Jag orkar inte en godis till ikväll, då lär jag spy
Nu kollar jag iallafall på min favoritfilm JUNO! Så jävla kunglig. Vi hörs imorgon, då lovar jag att blogga mer än jag gjort idag♥♥

Nu skulle jag ladda upp en bild, men det gick självklart inte. Min älskade lilla kissemiss har legat och sovit på min mage hela kvällen. SÅÅÅÅÅ mys ♥

Puss / Emmis

Hade du väntat, och gett mig lite mera tid, så hade du varit den som nu vandrar brevid.


Pårreafton

Jag är barnvakt och hinner inte riktigt skriva nu. Jag vill bara säga Glad påsk till er och hoppas ni får många påskägg och äter mycket påskmat ♥ Jag har tagit på mig finklänningen (okej, inte direkt finklänningen. En klänning jag hade på ett bröllop för 4 år sen.) och förundras över att jag fortfarande kommer i den! Den är stretchig och så, men väldigt tajt över brösten Det är så varmt och skönt ute idag också! Snart ska jag till Mormor och Morfar och äta påskmat. Ha en bra dag ♥



Puss och kram från mig♥


sol

HEJ! GLAD PÅSK! DET ÄR SÅ UNDERBART VÄDER UTE! JAG SKA SOLA NU!


Pussss / Emmis ♥


sol

Idag har det seriöst varit sommar. Såååå varmt. Jag tog en promenad och hade jeans på mig och det vart sååå varmt. (Jag MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja träna på något sätt. Annars. Blir. Jag. Tjock.) Har lite ångest där. Nästa vecka börjar jag springa. Om jag är frisk, dvs. Nu är det påsk och jag ska inte tänka på det. Påsken är ju godisens högtid förfasen. Nu är det ett nytt program på televisionen. Herr och fru? Brukar inte gilla såna program men ger det en chans. Har ju inget annat för mig
Älskar den här! Linda Pritchard och Jessica Marberger



Puss / Emma
Hur kunde kärlek bli så svårt? Hur kunde jag falla så hårt?

private practice

ALLTSÅ!!!! Jag har fastnat för ett program. Private practice. Så jävla bra! Går på dagarna när jag inte är hemma. Såklart. Iiiiiiih, men det gör inget för jag är happy!

Puss / Ems

O : M : G !

Omg. Jag hämtade posten. Det var ett brev till mig från Västerås Stad.

"Till dig som söker Estetiska programmet Musik på Carlforsska gymnasiet. För att kunna skapa de bästa förutsättningarna för dina kommande studier här hos oss vill vi gärna träffa dig. Detta för att vi ska kunna göra en bra planering för dina musikstudier. Måndag 23 maj kallas du till förkunskapstest på Carlforsska gymnasiet. Samling i E138 kl. 8.30. 9.00 Instrument/sång test, du ska spela/sjunga ett valfritt stycke."

AAAAHHHHH!!!!!!!!!! Vad ska jag spela/sjunga!?!?! Kan jag kompa mig själv!?!? AAAHHHH!!!!!

Hahahaahahaahahahahha

Hahahahaha den här är så rolig. Tyra Banks (jordens vackraste kvinna) ramlar ner för en trappa men räddar situationen. Hahaha så kul!

"I never fall like this on this show, I just fell!"

Så jävla grym tjej!

Puss / Emmis

:-DD

Åh, måste bara säga att det var rätt person som vann Sveriges mästerkock också. Louise var ju bäst!

:-D

Jag är så glaaad!  Jag kan inte förstå hur allt kan gå så jävla bra! Jag bara väntar på att bomben ska komma.


Nu ska lille trötta jag sova. Iaf snart. Sov sött igelkött ♥

 

Puss / Emmis

When it's good, it's so good till it gets bad


mihi

Möh. Jag har inget att skriva så jag skriver MÖH.

Puss / Ems

Du gick, när jag sa att jag behöver dig som mest




lite lista

Ditt namn: Emma juuuuh!
Ålder?: 15.. 16 om en månad FAKTISKT!!!!
Hur mår du idag?: Jag mår bra idag!
Du är bra på...: Att gå folk på nerverna, bryta tystnader, och memorera låttexter.
Du är dålig på...: Att sova..
Du är glad för att...: Min klänning snart kommer, jag kommit in på Carlforsska och för att jag har fått en massa sommarjobb.
Du är ledsen för att...: Jag saknar människor <3 
Din favoritfärg?:
Rosa!? DAH!
Du gillar: Musik <3
Du ogillar: Störiga mänskor.
Hårfärg?: RÖD!
Din idol är..: Linda Pritchard och Malena Ernman.
Din förebild: Linda Pritchard
Om du fick vara någon annan för en dag så skulle du vara...: Dam dam daaam: Linda Pritchard. 1: För att hon är så sjukt skillad på att dansa och sjunga, och för att jag då skulle få pussas med hennes heta pojkvän. 
Du längtar till:
Sommaren! Frankrike nästa vecka!
Du frukar: Hmm.. inget just nu!
Du tillbringar sommaren: Kommer nog jobba i princip hela sommaren, så det blir nog på jobbet. Och så i Danmark en vecka!

Dagens

Dagens vill ha:
Kläder.
Dagens klädsel: Svarta tights och gult linne. Och underkläder.
Dagens smink: INGET!!!!!!!
Dagens frisyr: Slappt utsällp nytvättat hår <3
Dagens händelse: Fick ett über erbjudande!
Dagens låt: Himlen är oskyldigt blå
Dagens saknad: Sophie och Sofia<3
Dagens dummaste: Jag sjöng just fel.. Hihi!
Dagens sjuka: Jag!
Dagens drog: Musiken..
Dagens roligaste: Inget kul som hänt än! Jo, :P på MSN.
Dagens favorit: Linda Pritchards skiva<3
Dagens köp:  Inget.
Dagens godis: Majsbollar doppade i choklad
Dagens humör: På topp!!!
Dagens ord: Uniflex, vad fan är det för ett jäkla ord?


Så jävla god bulle! Den är lika stor som hela min hand, men det syns inte.

Puss / Emma
Do I love you, my oh my? River deep mountain high!


take me to the moon tonight, driving at the speed of light

Jag städar. Jag borde städa. Jag fastnar alltid här.. Det är ju så jäkla tråkigt att städa. Och jag sätter på musik. Men vad händer då? Jo jag bara dansar! Då blir det inget städa av.. Nej nu jävlar!

Puss / Ems


♥♥

OH MY GOD! OH MY GOD ITS A WONDERFUL SURPRISE!!!!!!!

Jag kom preliminärt in på Musiklinjen på Carlforsska!!!!!!!!! HUR I HELVETE KAN ALLT GÅ SÅ FÖRBANNAT BRA????? JAG FÖRSTÅR INTE!!!!!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

im here for your entertainment

Jag tänkte krypa till kojs nu så jag säger GODNATT, ska kika på Americas got talent och sen sussa. Godnatt ♥

 

Puss och kram / Emma

When you're waiting for something good, you're never waiting too long..


ihhhhhh

Fan va varmt det är! Känner för en promenad men orkar inte..

Puss / Ems


american teenager

Jag tittar på ett nytt avsnitt av The secret life of the american teenager! Yeehow!

vilken underbar daaaag

Hej fina blogg! Solen skiner, jag mår såå jäkla bra, allting är så perfekt!

INTE!!!!!!! 

Jag mår piss. Min förkylning blir bara värre. Jag är helt igenkorkad i snoken och har en riktig jävla rosselhosta. Jag har mensvärken från helvetet och huvudvärk. Fan. Livet kunde ha varit bättre. MEN! Nu ska vi inte gnälla för det är ett underbart väder. Dock så orkar jag nog inte gå ut idag.. Antar att någon missunnar mig :-)

Sååååå. Jag somnade jättetidigt igår. Orkade inte vara uppe. Jag vaknade kvart i tolv idag. Hehehehe. Idag ska jag glo på teve. Kanske gå ut en liten sväng också. Om jag orkar dvs. Sjukt skönt att vara ensam hemma också! Älskar att vara hemma själv. Särskilt när jag är sjuk ♥


Ha en underbar dag allihopa ♥

Puss / Emms

God is a DJ, life is a dancefloor, love is the rhytm, you are the music ♥


Elsa

Hej! Jag ber om ursäkt för det dåliga bloggandet. Igår åkte jag hem från Bålsta. Det var såklart fullt på tåget från Stockholm och jag fick sitta i en trapp igen. Men det gick bra. Bytet gick också bra :-) Duktiga jag.
Idag har jag varit på en walk med min morbrors doggie Elsa. ♥ Sa jag att jag åkt på världens förkylning? Nej det sa jag inte. Jag har åkt på världens förkylning!! Hahaha. Bålstabaciller tror jag. Hostar tills jag spyr, typ. Imorgon tror jag att jag ska åka till Västerås och besöka deras nya IKEA! Norra Europas största, faktiskt. Hihi. NU ska jag försöka fixa Spotify till mormor och morfar.

PUss / Emmis
När vindarna vänder så visas vem man är..

soul

VAD ÄR DU FÖDD TILL ATT BLI?


SÅNGERSKA ?

[x] du får ofta höra att du sjunger bra
[x] du gillar att stå på scen
[x] du har mer än en gång fått höra att du kan bli sångerska/sångare
[x] du älskar att sjunga
[x] du sjunger så fort du får tillfälle
[xxxxxxxxx] du drömmer om att sjunga på en stor scen och inför miljoner människor...


SKÅDIS ?

[x] du älskar att spela teater
[] du får ofta höra att du är en liten teaterapa
[] du brukar springa runt och spela olika "roller" när du får chansen
[x] du tycker att den verkliga världen kan bli lite tråkig ibland
[x] du gillar uppmärksamhet
[] du drömmer om att spela huvudrollen i en stor teaterpjäs inför miljoner människor...


FOTOMODELL ?

[] du får ofta höra att du är vacker...
[x] du gillar att vara med på kort...
[x] du poserar framför speglen när ingen ser.
[] du missar nästan aldrig ett avsnitt av Top model
[x] du har mer än en gång fått höra att du skulle kunna bli modell
[] du drömmer om att åka runt och bli fotad i hela världen

Hade en minut över och gjorde det här "testet"? Verkar som jag ska bli Sångerska när jag bli stor :-)

Pusss / Emms
Life is life


smink

Anina och jag somnade runt 5 igår. Gick upp vid 10.30 faktiskt. Sen dess har vi hoppat studsmatta i solen, båda två har duschat, klätt på oss och gjort i ordning oss. Anina sminkar sig nu men jag är klar :-D Vi ska snart åka moppe ner till Centrum och köpa lite av varje. Igår kväll/natt var vi helt sjukt sugna på.. kanelbullar, glass, cupcakes, tårta, rostade mackor etc.. Ja ni ser ju. Så nu ska sooner or later vi ner och shoppa lite grejs. Hihihihihi buuusigt. Jag är lite trött.


puss / Ems

förortsungar

Goddag godkväll godnatt. Vad man nu säger. Jag är i förorten hos Anina Carina nu. Jag har varit och tittat på deras teaterföreställning. Dom var jätteduktiga! Vi har käkat från Sibylla och ska snart ut och hoppas studsmatta. Ja, vi är nördar ♥ (Dock så är Anina mest nörd, men SHH säg inget.) Nu ska jag käka godis.

Puss / Emms
Just can't get you off my mind

Home

NU HAR JAG PÅSKLOV!!! En vecka och en dag. Sååå skönt. Jag börjar mitt påsklov med en tågresa. Känns über bra. Snart ska jag traska ner till tåget och fara iväg. Ska bli skönt att komma iväg. Skolan var jättebra. Klass 9A fick påskägg fulla med godis av Sari idag! Mummmmmmmmmms

Här en en sjukt snygg attraktiv bild på mig från dagens svenskalektion då vi fick godis ♥

Ikväll ska jag titta på Aninas teaterföreställning. Vet inte vad den heter. Har jag aldrig fått veta, om jag tänker efter :-) Jag kan inte blogga från tåget, men jag bloggar ikväll.

Puss / Emmis


Stussvidd

Hej pluppisar! ♥ Jag har cyklat en sväng här idag. Jag cyklade och hämtade en måttband. Nu ska jag skicka iväg ett mail. Jag känner mig så viktig när jag skriver att jag ska skicka iväg ett mail! ;-)

SATANS SKIT DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP EN BILD!!!! Försöker senare...

Puss / Emms
Jag glömmer aldrig bort, våran stund, den var fin men kort.


Life flows better

Asså. Jag är fortfarande i extas. Jag ska spela in musik i en studio. Så jävla kul. Det är bra med kontakter!! Jag längtar!!! Sommarjobb har jag fixat också! Skönt som fan att veta att det är klart. Nästan klart iaf. Och imorgon ska jag till till underbara bästa vännen också. Och så har jag fått tygproverna till min nya klänning. Alltså. Life fucking flows better! Har varit så jävla pissigt på senaste tiden men fyfan, det här behövde jag! Känts som att jag varit på botten men nu jävlar! Så jävla extas! Kunde inte sova igår :-) Det är fanemej Påsklov nästa vecka också. Sen går jag i skolan två dagar sen åker vi till PARIS!!!!! Herrejäklar. Förstår ni att livet känns ganska jävla underbart just nu? Får det vara såhär bra?

Idag i skolan fick vi kolla på dans! 3 skitduktiga dansare från Cullbergbaletten var där och typ dansade för oss. Dom var jätteduktiga!!! Jag vill också. Annars så har det varit en vanlig skoldag. Har haft sångis och det gick bra. Kör just nu Linda Pritchards Alive och den är riktigt klurig men sååååååååå bra ♥ Rolig mattelektion hade vi också!

OCH! Vi fick våra avslutningströjar också! Lägger upp en bild ikväll.

 

Puss / Emms

"och jag älskar livet, det får du inte ta ifrån mig"


GLAD

Ååh! Jag är sååå glad! Det händer så mycket bra saker just nu så det är helt sjukt! Det rullar på som fan!! Det lär inte hålla i sig länge för det brukar det inte göra för mig.. Men jag gottar mig som fan i det just nu! Fyfan va najs det är!

Puss / Emmis

Arlanda i mitt hjärta

Haha, gud så kul. Jag ska ju till Anina på Fredag och stanna där några nätter. Jag har många gånger åkt med Anina å Aninas family till Arlanda och släppt av och hämtat dom när dom åkt på diverse läget till olika ställen. Nu fick jag reda på att jag ska dit igen ;-) Jag är en etablerad Arlanda-åkare numera! Hihihihihi ♥


Puss / En etablerad ArlandaEmma


"If retards could fly, my school would be an airport" HAHAHA kunglig Facebookgrupp. Jag har varit på kalajs och fikat och nu är jag hemma. Gör det jag alltid gör: lyssnar på musik. Nu ska jag göra ett test som snart kommer upp på bloggen! ♥

Puss / Emmis
Du finns i mina drömmar, den enda plats du har


Do I love you, my oh my?

Haha omg. När jag hade skrivit rubriken så ringde telefon och det var till mig, då var det Brinellskolan som ringde och min bildlärares fruga! Haha fult. Hon undrade om dom skulle starta upp estetiska programmet här om jag var intresserad, för jag har ju sökt musik och dans på olika skolor. Här har dom inte estetiska men tydligen funderade dom på att starta upp den igen och undra om det finns intresse om det. Haha! Knäppt, dom stängde ner det för typ ett år sen.

Iallafall. Idag har jag haft muntliga nationella i matte. Det var ett rent helvete! Det var svårt! Matte är inte min starka sida, typ.
Nu iallafall har jag käkat mat och känner mig lite smått proppmätt och spyfärdig. Varför äter jag alltid mer än jag orkar!? Älskar väl mat antar jag ;-) Det var min favoritmat i skolan idag! Köttbullar och potatis och gräddsås ♥ Imorgon är det nationella i Engelska igen. Ska skriva en uppsats. Det kommer nog gå bra, jag gillar engelska :-D Vill ni höra en skrytig sak? Jag har faktiskt Mvg i Engelska. Hihihi busigt♥ På eftermiddagen är det föräldrarmöte med franskagruppen inför vår FRANKRIKERESA!!!!!!! Som infaller om 17 dagar. Vi längtar.

Har jag förresten sagt att jag hittade mina Reebokskor!? Det gjorde jag iallafall ♥ NAJS!!!!

Ikväll ska jag på "kalas" hos min låtsasfaster som fyller år. Nu ska jag iallafall lyssna på musik som vanligt. Sen spela lite piano ♥


På Fredag ska jag åka till min älskade bästa vän i förorten! Nu ska jag boka tågbiljetter.

Puss / Emmis

Du undrar säkert vad jag tänker på, och om mitt hjärta slår för dig


Is this love? Is this the way it feels?

HEEEEEJ! Ååååh va lycklig jag just blev! Jag läste att Cecilia Zilliacus kommer till Dalhalla med Malena i sommar! Ååååh glaaaaad! Gud va kul!! Hon är violinist och hon är såå grym på det.

Blev ingen bloggning igår mer. Gick inte att blogga från min lur och jag var ju som sagt inte hemma. Skolan idag var slapp. Franskan var nog bäst. Franskan är alltid så rolig! Nästan iallafall. Jag är en pluggis. Internskämt.

Back. Åkte till avesta efter skolan och införskaffade mig inte pryttlar. Önskar jag hade massa pengar så jag kunde göra massa saker och köpa massa saker :-) Fast jag gnäller absolut inte, det finns dom som inte har några pengar alls. Det finns dom som inte har mat för dagen. Jag är jättenöjd med vad jag har♥

Inget plugg har jag. Känns underbart. Kanske ska läsa i boken också. Läser en bok som heter Brev från Ingemansland och den handlar om Andra Världskriget. Det är jättebra! Vi håller på mycket med Andra Världskriger nu som ni kanske har förstått om ni läst min blogg ett tag. Nu ska jag nog städa. Eller nått.

Puss / Emma
Mitt hjärta tillhör dig

Du lät mig välja, men gav mig aldrig något val

Nu är jag färdig. Det tar sin lilla tid :-) Nu ska jag leta fram mina Reebokskor. Det kan bli svårt.. jag har ingen aning om vart dom är. Wish me luck!


Puss / Emms



"When life is a mess, when everything falls, when i can't speak, i just write a song and sing it out loud"

Säkerhetskopierar

Aaaahhhhhh. Min iPod är så seeeeeeeeeeg. Eller det är väl iTunes som är segt egentligen. Jag ska lägga in en skiva på iPoden från iTunes och när jag kopplar i iPoden så ska den säkerhetskopiera i hundra år. Iallafall typ 20 minuter. Skitjobbigt. Verkar som det är klart snart. Eller inte :-)

Idag ska jag slappa. Jag vaknade med söndagsångest imorse. Inte kul. Ska höpp in i duschen nu. Eller ja, snart. När min dator slutat att sega. Sen bär det av mot grannbyn för att sova där. Imorgon har jag sovmorgon och det är skönt.



Nu är det bara 18 dagar kvar till Paris! Aaaah!

Puss / Emmis
There is a beautiful tomorrow waiting tonight


<3

Fan va dåliga ni är på att läsa min blogg på lördagar ;-) Alltid typ 10 mindre än vanligt på lördagar. Nu ska jag stänga av datorn och sussa. Har kollat på nyaste avsnittet av The secret life of the American teenager. Äg!

Puss och godnatt / Emma

Borlänge

Jag har varit på hantverksmässa i Borlänge idag. Det var väl okej. Lite mycket tantgrejer bara. Nu känner jag mig sjukt sugen på godis, marsmallow fluff, glass... Synd att Ica stängde för 7 minuter sen ;-) Nu ska jag kika på Resebyrån och typ sova. Eller nåt. Astrött! Vart vaken sen 07.21. Gäääääääääsäp. Talk to you later♥

 

Puss / Emma


Varga

Godmorgon! Idag ska jag åka på nån mässa av nått slag. Ikväll ska jag på kalas hemma hos min farmor ;-) Jag funtar på att börja fixa mig lite. Åh fyfan, inatt drömde jag en mardröm. Jag minns inte riktigt, men jag minns att den handlade om filmen Schindlers list som vi såg i veckan. Usch. Vaknde med en klump i magen! Hemskt. Nä, nu ska jag lyssna på musik och bli på bättre humör!

Puss och kram / Emma

He's there, inside your mind


just something stupid

Jag funderar på att sova. Galet trött! Natti natti natti natti pluttisar♥

Puss / Emmis

Det ingen vet.


"Våga drömma stort"




fredagskväll med Malin

Nu ska jag kolla på barnprogram! Japp. Fredagskväll med Malin heter det. Vackra begåvande magiska Linda Pritchard ska vara med. Jag tror dom ska dansa! Börjar om en kvart. Hörs sen! ♥

Puss / Emmis


Je t'aime




förlåt mig, älskling, för att jag är som jag är

Förlåt mig, älskling, för att jag aldrig riktigt är där.

Jag är glaaaaad!

Hej! Nu är det helg! Såååå skönt. Har varit ganska mycket den här veckan. 3 prov, idag hade vi nationella i Engelska. Jag tror det gick bra! Jag kanske har fixat en klänning till balen också! Eller avslutningsfest som det så fint heter nuförtiden. Slutar ju bara 9:an. Vi får se, men jag tror jag har fixat en! Mer om det sen.

Sara Varga har släppt skiva. Spring för livet heter den. Den är rätt bra! Kolla in den vettja! Här är hennes låt, Spring för livet, som hon tävlade med i Mello.



Nu lyssnar jag på soundtracket till filmen Schindlers list, förövrigt. Påminner mig bara och död. Vill inte höra mer.


Puss / Emmis
I love you, can't help it

Mietek Grocher

JAG VET ATT DET HÄR ÄR ETT JÄTTELÅNGT INLÄGG, MEN LÄS DET, DET ÄR VÄRT DET!

Idag har jag lyssnat på Mietek Grochers föreläsning, som sagt. Den var jätteintressant! Det känns rätt mäktigt att en man som överlevt Förintelsen och 9 koncentrationsläger stod framför oss idag och pratade. Han är 85 år och ändå så pigg! 
Han berättade om hela sitt liv och om livet i förintelseläger och tortyren mot judarna. Ibland (rätt ofta..) så kom det några tårar. Jag blev så tagen av hans berättelse. Han förlorade hela sin familj i denna jäkla idiotiska förintelse, i olika etapper. Först mamman och systern, sen brodern, sen den enda han hade kvar. Sin pappa. Mamman och systern skickades till Auschwitz och han återsåg dem aldrig mer. Brodern kommer jag inte riktigt ihåg.. Men pappan och Mietek klarade sig länge i de olika lägrena tillsammans. Sen så bombades ett hus som hans pappa var i och pappan dog. Förstå vad ensam han skulle känna sig då!? Han var 16 år när det hände. Varje gång han nämnde någon familjemedlen så höll han på att börja gråta. Jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt. Ändå så fortsatte han! Att han lever måste ju vara ett mirakel egentligen.
Han berättade sååå mycket att jag inte kan skriva allting här, men jag tycker att får ni chansen någon gång i ert liv att lyssna på honom, GÖR DET!!!!!!!! Alla nior och några sjuor satt helt still och tysta och lyssnade i två timmar. Sen så fick vi nior lyssna på honom i ungefär en timme till, efter lunchen. På slutet hade man rätt ont i nacken eftersom att vi satt på stolar på golvet och han stod på scenen i Aulan ;-) Men det var fett värt det! Så jäkla bra!
Han berättade självklart jättemycket om vad som hände, liksom om gaskamrar och morden på alla människorna. Hur barn togs ifrån sina föräldrar och blev torterade till döds mitt framför deras föräldrars ögon. Men det ska vi inte ta nu.

När det var slut var jag bara tvungen att gå fram till honom och skaka hand med honom. Jag var bara tvungen att tacka honom! Det var ju en chans för livet, får ju antagligen aldrig mer träffa honom. Skulle nog vilja läsa hans bok. Han har ju skrivit en bok, om jag inte sagt det!? Jag överlevde! Heter den.

Jag var helt skakis efter hans föredrag. Vet inte varför. Kanske för att jag blev väldigt tagen av hans berättelse. Vilket liv han har levt alltså. Han berättade också att han hade upplevt den kallaste vintern på 120 år, i ett av lägren. Och det hindrade ju inte överordnade från att tvinga dem att arbeta. Han berättade då att han blir påmind varje vinter. Varje gång han går utomhus på vintern och fryser, blir han påmind. Fy så hemskt! Han lever med sina minnen. Att kunna göra det beundrar jag. En sån fin man!

Jäklar, vilket långt inlägg. Har ni inte läst det? GÖR DET!

Nej nu ska jag samla mig! Jag hör av mig senare!

Puss och kram / Emms
I make sure that no one will note it




Dance your tears away!

Jag känner ett sug efter att DANSA! Jag bara vill det!

I can't get you out of my head

Heeeeej! Jag var tvungen att plugga. Jag har prov i Fysik imorgon igen. Mekanik (?) typ. Skittråkigt onödigt och ointressant. Så nu har jag pluggat i omkring 3 timmar då får det allt vara nog. Ska strax ta en duschilusch och sjunga högt som fan.
Åh, höll på att glömma! Imorgon kommer Mietek Grocher och håller föredrag i min skola som vi ska få lyssna på. För er som inte vet så är Mietek en överlevare från Andra världskriget och Förintelsen. Han är från Polen och har suttit i Koncentrationsläger och grejer. Det finns endast 10 levande personer kvar i Sverige som var med under Förintelsen. Alltså, Förintelsen är ju då när *hans namn jag inte vill nämna* och hans folk började "utrota" judarna. Som ni vet så blir jag så sjukt förbannad och upprörd gällande det. Jag fattar inte hur man kan göra något sådant mot MÄNNISKOR! Helt sjukt är det. Jag anar många tårar imorgon. Jag är blödig. Jätteblödig.
Mietek är runt 85 år och gör fortfarande föredrag på skolor, jag tycker det är rätt sjukt! Men jag berättar mer om honom och hans berättelse imorgon då jag förmodligen vet lite mer. Sov gott ikväll! ♥


Puss / Emma


You see

Hej! Jag chillar. Jag hinner inte skriva nu, hold on, jag skriver om en stund!!

Puss Emmis


Schindlers list

Vilken film. Den var svartvit, men det kändes som att det liksom fanns inget annat. Det passade liksom så bra in i situationen. Den var väldigt... tänkbar. Den tog fram tankar och känslor som jag aldrig tänkt förut. Den var hemsk, det går inte att gå under stolen med. Så jävla sjukt. Det är verkligen ofattbart att det faktiskt hänt på riktigt. Jag har haft en klump i magen hela dagen. Jag tänker på alla stackars oskyldiga människor som fick sätta livet till för denna hemska människa. 6 000 000 judar blev avrättade pågrund av INGENTING. Jag mår dåligt bara av att tänka på det.

Nu går vi till något roligare! Jag har varit och busat med mina pluttisar Idde, Lovis och Noel idag. Det var skoj! Fast jag är lerig :-)

Nu: Mat.

pUSS / eMMIS

tickles

Okej, uppdateringen idag blev inte så kunglig. Jag har dansat hela dagen :-) Närå, men jag har sjungit och spelat och dansat och levt loppan. Imorgon är det skola. Vi ska kolla på nån film som heter Chindlers List, ska tydligen handla om Andra världskriget och allt det där. 3,5 timmar är den och sen har vi en lektion efter. Det sägs att filmen är hemsk. Jag ser inte fram emot den.. Jag grät till en drama-komedi igår.

Nu ska jag käka lite mat. Sov gott pluttisar<3

Puss / EmmisSomÄlskarAttDansa!

I can't get enough of you

Goddagens i bloggvärlden! Inget Eskilstuna för mig idag :-( Ingen skjuts.. Tåg tar 3,5 timmar och kostar 570:- tur och retur. Och 3 byten på okända tågstationer. Så jävla sunkigt. Jag är lite smått pissedoff. Fyfan! Jag är JÄTTEMYCKET pissedoff. Men, livet går vidare.

Idag ska det pluggas för jag kom på igår att jag hade en del att göra. Först och främst ska jag göra en Movie Maker film om konstnären Carl Larsson. Vi hörs snart!




Puss / Emmis
If you only give, you will get a lot

oj oj oj

Oj vad jag gråter. Floder. Jag är riktigt blödig när det kommer till filmer. Särskilt när det handlar om barn som far illa eller blir behandlade illa, eller djur. Nu slapp jag tvätta bort sminket för det har ju runnit bort för längesen :-) Men det slutade bra iallafall. Elaka rika mamma fick sig en rejäl dänga (alltså, inte en smäll.. utan en rejäl utskällning) av Nanny Annie. I slutet fick pojken det bra och det var det viktigaste. (Ja, jag vet att det bara är en film...) Nu ska jag krypa ner i sängern och läsa lite Live to win och kika på Rösternas Malena, dokumentär om Malena, ni vet. Sov gott!

Puss / BlödigaEmma
Just because she comes off strong doesn't mean theres nothing wrong.

Nanny diaries

Jag kikar på Nanny Diaries. Det handlar om en tjej som åker iväg och typ råkar bli Nanny åt en rik familj med en son. Dom är riktiga rikingar, ni vet såna där typiska rika familjer i amerikanska filmer som skiter i sina barn och tjatat på Nannyn tills hon blir tvungen att dra? Ah, typ så. Förutom att pojken hon har hand om är hur go som helst och hon älskar honom så mycket att hon inte kan dra ifrån honom. Så hon stannar kvar där och tar all skit från den rika morsan. Där är jag i filmen nu typ. En av världens vackraste kvinnor har huvudrollen. Scarlett Johansson :-)


Hon är såååå vacker! Och lillkillen är så sööööööööt! Nu ska jag kolla vidare på filmen. Vi hörs!

Puss / Emmis


HAPPY!

Jag hittade en låt på Youtube som heter Fast Car, och jag trodde det var Lindas låt för det var den jag hittade, så jag har sökt efter ackord som en idiot, och såklart sökt på hennes namn. Men nu så insåg jag att det inte alls är hennes egna låt, och såklart så finns det ju ackord till den! LYCKA!


_______


nattfjäril

Körslaget it is. Jag dödade nyss en nattfjäril. Fyfaaan va äckliga dom är, jag verkligen hatar dom! USCH! Jag tror jag har fobi för dom. Småkryp överhuvudtaget..! Nu ska jag äta godis.
Puss / EmmaSomBehöverMassorMedPengar

go go go

Ingen som är på en tvåveckors intensiv nybörjarkurs i balett på Balettakademien i Stockholm i sommar?



Åhhh, jag vill iväg! Jag vill se! Jag vill andas storstad! Jag vill uppleva! Jag vill jag vill jag vill! Jag har hela mitt liv framför mig, men jag kan inte vänta!

Depp

Nä, det var tydligen för långt till Eskilstuna. Jävla skit!!!! Åååååhh får damp.

Idag har jag varit barnvakt åt Max. Haha han är så skön, han gillar att vara i källaren för det finns mycket skoj där (det är som en helt vanlig våning) men Pappa hade jobbat natt och låg där nere och sov...

Max: Vi kan ju gå ner i källaren!
Jag: Nääe vi får ju inte vara in källaren när Pappa sover där nere..
Max: Men vi kan sätta öronproppar i Pappas öron!


Haha
störtskön unge det där.

Vi har lekt och stojat hela dagen♥ Ikväll så ska jag se på teve antar jag, vad är det på teve idag? Körslaget kanske? Det har jag inte sett i år. Förra året kollade jag bara för att Norbergs Carin var med :-) OCH så var Malena med när dom hade operatema! Kungligt.




Puss / Emmis

I am the kind of girl who will take a big bite and want more, doors will open where there were no doors before

Ååååååååh.. Linda är så sjukt jäkla proffsig! Vilken energi hon har! Å vilken röst!! Jag finner inga ord. PROFFS är det enda jag har att säga. Proffsiga Pritchard. Första låten hon sjöng alltså. Hon tar hela rummet med storm! Hon dundrar upp och bara sjunger skiten ur alla! Självsäker och full av energi. Hon är fan min förebild och i allra högsta grad min största inspirationskälla. I love I love I love I love I love!!!! Jag måste få träffa henne. Det lägger jag till på min Bucketlist. Stuff to fo before I die. [ ] Träffa Linda Pritchard.
______________________________________________________________________________________________

Och det går fortfarande inte att lägga in bilder. Ledsen för det, men det är ju faktiskt inte mitt fel. Blogg.se :@
__________________________________________________________________________________

Nu ska jag mysa med min kissemiss och lyssna på musik♥

Puss / Emma

I cant help, falling in love with you


damp

BLOGG.SE!!! JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ER!!!! DET GÅR NÄSTAN ALDRIG ATT LADDA UPP BILDER!! FAN!!!!

Så ska det låta

Ikväll är det Så ska det låta med Linda Pritchard! Åh va roligt! Jag antar att jag blir nedröstad i TVrummet och blir tvungen att sitta i mitt rum och kolla.
Just nu ligger Falcon i mitt knä och myser. Det är sjukt hur mycket kärlek man kan ha att ge till ett djur! Jag älskar Falcon mer än jag älskar någon annan i hela världen! Skulle Falcon försvinna nu skulle jag inte kunna leva. Allt hänger på en skör tråd just nu, och skulle det hända Falcon något så skulle hela min värld rasa.

På tal om ingenting, vet ni hur bra Pickaboo är?!?!? Världens bästa affär! Den ligger här i stan jag bor och har såååå mycket lösgodis. Jag är en riktig godisråtta och är i paradiset!!

Ikväll ska jag inte göra nåååånting. Bara ta det lungt och titta på teve. Som vanligt (iallafall oftast..) så är det tacos idag. Älskar det! Äter vi nästan varje fredag. Sen en skål med godis och Så ska det låta! Om nu inte TVen helt plötsligt utan anledning skulle dö men det får vi väl hoppas att den inte gör!

Måste säga GRATTIS till min Faster som fyller år idag också! GRATTIS HELENA!! Saknar dig!

Äh men hörni, vi hörs senare!

Puss / Emmis
You make me shine, in every single way


RSS 2.0