jåbb



Heeeeej gullefjun! Har jobbat idag. Det var typ den sämsta dagen på länge för min del. Allt gick bara fel fel och fel helatiden. :( Känner mig så värdelös när jag bara gör fel.

Imorgon börjar jag 14. Känns som att jag behöver det. Har varit så sjukt trött dom senaste dagarna så det är galet. Orkar typ ingenting. Då är det rätt tufft att leva asså  
Annars rullar livet på helt okey. Skulle vilja följa med la familia till Västerås imorgon och shoppa men jag ska jobba och tjäna pengar istället

Nu = film.

Puss / Emma

JOBbBbB

Nu ska jag äta sen åka till jobbet. Gaaaah. Kommer typ dö.

Puss / Trött Emmis

29 juli 2011

Konserten igår var som sagt grymt bra! Malena är alltid så bra ♥ Efter konserten så fick jag träffa lite snabbt och ta ett kort. Jag har ett par kort här som jag tog! Har jag sagt att jag satt på rad 1? Såg och hörde så jävla bra! Lätt årets bästa dag ♥ Låter bilderna tala, är så trött att jag inte orkar tänka på vad jag ska skriva.















♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mean girls

Åh hejsan! Jag kom just hem ifrån jobbet. Nu käkar jag godis och kollar på teve. Fast det är inget att se på teve. Den suger ju. Det var Mean Girls nyss men det tog slut. Alldeles strax kommer bilder från Dalhalla! Jag saknar det så mycket ♥

 

Puss och kramis / Emmis


dalhalla <3

Igår var årets underbaraste kväll. Jag älskar Malena Ernman. Jag hinner inte berätta om det nu, för jag måste äta snabbt sen sticka till jobbet. Jag kom hem halv 3 inatt. Jag berättar allting ikväll ♥




 
/Emmis


timja

Goddagens. Idag ska jag åka till Dalhalla! Extaaaaaaaaaas! Ska bli så jävla bra! Konserten brukar vara slut runt 23 sen tar det lite mer än 2 timmar hem. MALENAA!!! ♥ Så jag är nog hemma runt 2/3 skulle jag tro. Och imorgon börjar jag jobba kl. 13! Det kan bli en spännande dag.
Nu ska jag käka! Jag är hundvakt åt världens sötaste vovve idag. Hon snarkar skithögt!

Malena Ernman är bäst ♥

PUSS OCH KRAM / Emmis


dalhalla

hej! jag har jobbat dagen lång. DALHALLA IMORGON! SKA SOVA NU. SKRIVER FRåN MOBBEN NU. PUUUUUUSS

__

Godnatt ♥

6: En person som du saknar.


Kan typ inte säga EN person jag saknar, för jag saknar så många. Men den här bilden är tagen på flyget till Paris med franskaklassen och jag och 2 små muppar satt och fördrev tiden med min kamera. Jag saknar mina nior ♥

this is far from over, you haven't seen the last of me

Burlesque var så jävla bra! ♥ Fyfan, världens bästa film!!! Musiken är så grrrrrrrrrrym och dansarna är så jääävla braaa och jag bara älskar den showformen dom kör. Det är lite Wallmans över det hela kan jag känna. Åååååh, vad jag vill vara med dom på scenen och sjunga och dansa när jag ser filmen! Christina Aguilera är så jävla grym också. Asså, vilken röst hon har!! Extaaaaaaaaaaas. LÄTT den bästa film EVER!
Jag är hemma nu. Imorgon ska jag jobba tidigt och på fredag = DALHALLA! ♥ Efter jobbet så tror jag att jag ska fara över till pappa eller mormor. Beror på när jag slutar. Det är inget speciellt uppe vid jobbet imorgon så det visar sig, hehehehe. Jag lyssnar på bra musik och funderar på att se Burlesque igen. Tittade på den när jag satt på tåget hem idag. Haha vadå beroende? Jag? Nääääe då.



Puss / Emmis

allsång på skansen

Hej darlings! Nu sitter jag på hotellet och kikar på Allsång på Skansen och får flashbacks till förra veckan då jag själv satt där ♥ Det var awesome.

Jag har shoppat idag! Min favoritaffär Weekday finns här och jag har köpt 2 par jeans där idag. Bengans skivbutik är också en av mina favoritaffärer och där köpte jag en film! Burlesque! Har velat se den jättelänge men inte hittat den så nu köpte jag den! Ska bli spännande för jag anar att den ääääger  Har varit i Kungsträdgården och haft det chill och varit vid Operan och tittat ♥ Jag älskar Kungliga Operan!

Nu ska jag titta på Allsången.

Puss / Emmis


heeeeeeejsaaaaaaaan från huvudstaden

Goddagens!! Jag har precis kommit till hotellet efter en hel dag på Grönan. Jag har åkt bergodalbanor och skit och haft det najs. Sitter nu i badrock och har duschat av mig alla snuskiga tivolibaciller. Har världens bacillskräck för er som inte vet. Jag älskar hotellet jag bor på och jag älskar Stockholm. Imorgon ska jag shoppa! Weekday i mitt ♥ Nu ska jag Facebooka lite och sedan sova några timmar.


Puss och kram / Emmis


get your ass up show me how you burlesque

Asså, så jävla awesome den här tjejen är. Jag önskar att jag hade hennes tighta jävla danskropp och hennes grymt snygga utseende och hennes sjukt underbara röst. Och hennes strålande utstrålning. Åh, hur bra kan en mänska bli? Inte mycket bättre än såhär!


___

Jag hatar iTunes av hela mitt fucking hjärta.

5: En bild som du aldrig lagt upp.


Mitt vackra älskade Stockholm by night. Jag ska flytta till Stockholm när jag bli stor. Det har jag bara bestämt!

im so happy cause you are gone, you are gone and it makes me happy

Nu är jag ledig i tre dagar! Skönt. Eller näe, inte så faktiskt. Rätt tråkigt. Fast jag ska ju ut och fara lite.

Idag har det varit pissväder och jättelugnt på jobbet. Jag (och Hanna..) har varit sååååå trött. Måste ha varit efter igår, som var väldigt hektisk. Har inte blivit mycket gjort där idag. (Har ioförsig inte funnits något att göra heller.) Lite mat och lite glass och lite disk. Vi delade på den nya glassen Blåtira som smakade lite underligt men rätt gott. Jag var så jäkla trött att jag trodde jag skulle somna ett tag där på jobbet. Men nu är jag hemma iallafall och har precis varit till Ica och handlat lite nödvändigheter inför morgondagens tågresa.

Nu måste jag verkligen börja packa. Imorgon bitti går tåget och jag har inte ens börjat fundera vad jag ska ha med mig. Det ska tydligen bli regn i några dagar nu så det lär väl bli jeans och tjocktröjor.. Men det bli nog bra!  Hörs senare!

Puss / Emmis


JOBBA

Idag mina kära vänner har jag absolut inte haft en enda minut över till att skriva här. Imorse skulle jag minsann göra pannkakor till typ lunch innan jag skulle börja jobba. Men det vart ju bara pannkaka av det hela så det fick bli korv och mos istället. TRÅKIGT!

Idag började jag 13 och kom hem 22.20. Är ganska slut  Det var jäääääättemycket folk där. Det var musikkrysset. Det gick bra, faktiskt. Fast jag brände mig på en plåt som stått i en ugn på 230 grader typ, har värsta blåsan på lillfingret. Gjorde ont som fan. K l a n t.

Nu lyssnar jag på underbara låtar och ska snart krypa tills kojs för imorgon börjar jag 12! Det blir najs. Sen är jag ledig några dagar för att åka bort. Det är inte najs. Jag vill jobba! Och det här inlägget har tagit mig massa tid att skriva. Kommer upp ett till strax.



Älskar den här låten. Vill bara dansa när jag hör den!
Puss / Trött emmis
 

_____

Idag gjorde jag en tavla lite sådär oplanerat och spontant! Jag skrev ut några bilder från Skansen och åkte och köpte en ganska stor ram och började pyssla lite. Efter några turer till Ica för att köpa t.ex. lim som jag inte hade hemma så resulterade det i en ganska söt tavla. Jag har försökt ta ett bra kort på den i 10 minuter nu men det är för mörkt. Så det får bli imorgon Jag ska jobba imorgon by the way. Börjar 13. Men vi hörs!

Puss och godnatt / Emmis


we are the world

Jag är så ledsen. Jag blir så ledsen av att läsa vad som hänt i Norge ikväll. Att se bilderna på förödelsen mitt i centrala Oslo gör ont. Alla oskyldiga människor som blev fråntagna sina liv. Om dom bara kunde fånga alla onda fula människor som gör något så fruktansvärt som detta. Och det är så svårt att skriva något vettigt mer än att..
Jag tänker på alla skadade, dödade, deras anhöriga och alla människor i Norge. ♥


/Emmis


4: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Julia och jag när niorna var i Lerkula och hade det mysigt tillsammans, sista kvällen tillsammans.. ♥

3: En gammal bild på dig själv


Den här bilden är 8 år gammal ungefär. Jag är här 8 år och jäääätteliten.

Btw. Alla mina tankar går till det norska folket.

/ Emmis


goddagens

Heeeejsan! Idag är jag ledig och imorse var det ett jävla väder! Det värsta jag nånsin sett! Fast det var mysigt  Nu myser jag med min lilla Falcon. Snart ska jag åka på 5 års kalas.

Puss / Emmis

2: Du och någon du tycker om väldigt mycket.

Äh, vafan. Vem orkar vänta en hel dag på en ny bild? Inte jag. Jag tänker ta några bilder om dagen för det blir mycket roligare så.



Här är en bild på mig med någon jag tycker väldigt mycket om. Dalhalla 10 juli 2010 ♥ Världen bästa dag, faktiskt.


1: Den nyaste bilden på dig själv.






Det här är en väldigt charmig bild på mig som togs i tisdags natt påväg hem från Skansen. Trött, svettig, sliten och glad nörd sitter vid vattnet på Strandvägen i Stockholm efter att ha sett och lyssnat till Malena Ernmans ljuva stämma. Felt preeeetty nice. Förresten, snygg tröja va?

Puss och kram / Emmis

listellista

1Den nyaste bilden på dig själv.
2: Du och någon du tycker om väldigt mycket.
3: En gammal bild på dig själv.
4: 
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
5: 
En bild som du aldrig lagt upp.
6: 
En person som du saknar.
7: En bild på din vardag.
8: 
Du och någon klasskompis.
9: En bild som påminner dig om gamla tider. 
10:
En ovanlig bild.
11: En bild på din fritid.
12: En person som är snygg.
13:
En person som alltid ställer upp för dig.
14: En bild på en tid du saknar.
15: En bild som gör dig glad.
16: En person som alltid gör dig glad.
17: En bild som du alltid skrattar åt.
18: En tokig bild.
19: En random bild på dig själv.
20: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Hittade en lista som jag klippte och klistrade lite med och det resulterade i denna. Jag tog bort några för 30 dagar kommer jag aldrig att orka hålla på med det. Jippie!

Puss / Emmiss

hej och goddag!

Tji fick jaaag! Jag trodde minsann inte att jag skulle få jobba idag. Men klockan 10 på pricken ringde dom och frågade om jag hade lust att jobba. Självklart! Så jag började 12 och kom just hem. Det har varit en fett bra dag idag. Det var lugnt och inte stressigt Dagen började med att jag fick en bamsekram av Frida. Då blev jag på gott humör. Sen spelade vi minigolf i köket. Avslutade dagen med att dela en pizza med Elvis. (Nej, hon heter inte Elvis.)

Nu ska jag leta på någon skojig lista att lägga upp.




PUSS!! / Emmis

Jag är hemma i min sköna säng nu. Planerna blev ändrade och jag kom hem i fem minuter sen åkte jag upp till Eskiln för att hänga med söta vänner. Träffade saknade flickor och mina saknade arbetskompisar
Nu har jag fört över 289 bilder på Ernman på datorn och fixat med dom. Saknaaaar! Malena ♥


Rep


Malena och MumsMåns repar sin duett. Gissa min reaktion när jag såg att Malena kom in på scenen med en dusch i släptåg.




En operasångerska!


"Där ska du ge mig handeeeen..."


Malena ger vika och ger Måns sin hand.. Åh så fint.


Ooooops..!



Måns rodnar och Malena är nöjd.

Fina♥



"Swing it, magistern..."

Repar igen. Notera att Malena bytt tröja.

Bästa

Bästa fina underbara.

Här är ett urval av alla miljoner foton jag tog igår (förrgår) med min nya objektiv. Det vart lite lätt skakigt eftersom att jag är så ovan med att det är så långt.

Nu ska jag sova. Jag är trött! Imorgon kanske jag skulle jobba på eftermiddagen. Men det var inte säkert. Hoppas det! Längtar lite faktiskt. Saknar ju!

Btw, sa jag att jag bränt axlarna och armarna? Solen stekte mig hela dagen igår! Svider lite. Men det är okej.

Puss / Emmiss


there are no words to describe

Alltså. Det känns som att ord är överflödiga. Malena var lika bra som alltid. Otrolig. Satt hela dagen i stekande sol och dog, men det var såååå värt det. Jag trodde inte mina ögon när jag såg henne på scenen och skakade när hon gick förbi där jag satt. (Jag satt längst ut, vi hade skitbra platser.) Hon sjöng en duett med Mums Måns och efter programmet så fick vi som var där höra I det fria. Det är den vackraste låt som någonsin skapats i universum. Jag rös om och om igen och tårarna var nära. Men jag säger det, ord känns överflödiga. Det finns inga ord i världen som kan beskriva.

Vi stannade på Donken på vägen hem från Stockholm och kom hem runt halv 12. Trötta som fan. Men det var sååå värt det! En av dom bästa kvällarna hittils i år! Lätt!

Jag åker hem idag och när jag kommer hem ska jag lägga över alla kort från kameran på min dator. Jag fick en hel del bra bilder på Malena med mitt nya objektiv! Är supernöjd! Tog såklart foton på annat också, men jag tog omkring 300 kort, varav mer än hälften är på Malena. Men, jag lovar att lägga upp några foton ikväll!





Malena Ernman är verkligen bäst!

Puss / Emmis

imooooooooorgon

Hej och hå i regnskogen! Det regnar minsann. Hoppas det inte regnar imorgon. Det är bra om det regnar idag, då är regnet slut morgon! För imorgon ska jag se MALENA ERNMAN! Jippie!!! Åhhhh va roligt det ska bli! Vi kommer åka med pendeln tidigt imorgon för att komma dit till dom öppnar och få bra platser till kvällens Allsång! Hihi.
Puss / Emmis

bad skin day

Idag har jag smakat Marabous nya Sensation: Strawberry Cheesecake. Hur god den var? SKITGOD! Mina smaklökar dog för en stund. Galet god.

Annars har det varit en såååå lugn och skön dag. Har bara tagit det chill. Saknar jobbet lite, faktiskt. :$ Nejdå. Eller jo. Det gör jag ju helt ärligt.

Medans vi ändå pratar om det där. Jag har fått så hemskt mycket sämre hy sen jag började jobba på Eskiln. Ni vet när man står vid ett stekbord och steker massa hamburgare och sånt. Har ju gjort det mer nu på senare tid. Det gör mig lite smått bekymrad! Jag har aldrig haft några som helst problem med hyn ju!


Tröttasteeeee!

Haha, nu ska vi spela och sjunga lite.

PUSS FINA! / EMiiis


framme

Hej kära vänner! Jag har kommit fram för många timmar sen och här har vi ätit tacos och tittat på Min låtsasfru (Just go with it). Den var bra! Fast lite ångestframkallande ibland. Men många roliga scener! Skrattade en del. Jag är trött också. Anina och jag sitter och garvar åt fula personer som sjunger på Youtube. Vissa är fan riktigt tragiska.
Men alltså. Vi hörs imorgon.
Puss / Emms

gotcha

Jag blev ledig idag och fyra dagar framåt så jag far mot huvudstaden och min bästis! Allsång på Skansen på tisdag (MALENA!!!) och sen får vi se vad vi hittar på. Det ska bli underbart att komma härifrån ett tag och inte behöva tänka på jobbet för några dagar. MISSFÖRSTÅ MIG INTE, jag älskar att jobba!

Jag måste packa nu. Tåget går snart och jag har inte packat klart. Haha, spontant. Hör av mig ikväll när jag kommit fram!

Puss och kram / Emmis

godis.

Jag älskar goooodis. Fick med mig en påse från jobbet idag  Känner att jag kommer bli fet efter den här sommaren
Kom hem för ca. 1 timme sen och sitter nu här och tar det lugnt. Idag har varit en "tracka Emma dag" på jobbet.  En väldigt trött och sliten Emma som ser fram emot några dagar ledigt. (!) (Efter lördag, alltså.) Har faktiskt jobbat 7 dagar i sträck nu! Money!♥

Sååå, nu sitter jag som sagt här och äter godis och lyssnar på Adele och läser bloggar och chillar lite. Herååå!

 

Puss / Emmis


miss kiss kiss bang

Hej och hå i cyberspace. Jobbat hela dagen och när jag kom hem var det fullt med folk här så jag umgick med dom och sen så hamnade jag här. Efter lite spel på mitt piano ♥

Jobbar imorgon och lördag (puh, om jag inte somnar dvs..) sen tror jag att jag skulle få några dagar off. Har "tagit ledigt" på tisdag då jag och Anina ska åka till Stockholm och gå på Allsång på Skansen! Malena är med! Det ska bli awesome. Längtar! Anina och jag ska göra en gigantisk skylt som det står MALENA på hade vi tänkt. (PINSAMMATJEJER95) men fett kul! Nu börjar Scrubs!

Puss och godnatt / Emmis


last friday night

Hej! Hemma från jobbet och har pratat någon timme med Anina i luren och funderar på att snart sova. Lite teve först som alla andra kvällar. Käkat en oerhört smakfull Daimstrut idag också! Mums. 

Aaaaaaaaaj. Min rygg smärtar bigtime. Igår började Frida massera min rygg och hittade väl en knöl av nått slag på skulderbladet typ, så hon tröck som fan på den och fyfan va ont det gjorde. Idag på jobbet efter några timmars bärande och diskande så började det kännas, jag har aldrig haft ont där förut, och nu så känns det som fan.



Nu är det ju Scrubs på teven! Underbart! Älskar verkligen Scrubs, sjukt roligt. JD ♥ Så nu ska jag käka alvedon och hopp i säng och glo på teve!

Puss och godnatt / Emma
Don't forget me, I beg. I remember you said: Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead..


EN LITEN LISTA!



10 favoritband/artister just nu:
  • Malena Ernman 
  • Linda Pritchard
  • Adele
  • Jennifer Lopez 
  • Veronica Maggio
  • Pink
  • Céline Dion 
  • September
  • Lady Gaga
9 saker du ser fram emot just nu:
  • Stockholm med min underbara bästis och Allsång på Skansen med Malena Ernman. 
  • Stockholm veckan efter och Gröna Lund med familjen.
  • 29 juli (typ näst-nästa fredag), Dalhalla och Malena Ernman! 
  • När jag får min lön.
  • Nästa avsnitt av The Secret Life of The American Teenager som kommer ut på tisdag nästa vecka. 
  • Stunden då jag får krama Malena nästa gång ♥
  • På något konstigt sätt så längtar jag tills första dagen på gymnasiet. (19 augusti..) 
  • Jobbet imorgon!
  • Jag längtar tills klockan är 23 ikväll, då jag tänker krypa ner i sängen och kolla på teve.

8 låtar som har betytt och betyder mycket:
  • La Voix - Malena Ernman  
  • Spring för livet - Sara Varga 
  • Det är över nu - Gyllene Tider 
  • Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad 
  • Summer of 69 - Bryan Adams
  • Hometown glory - Adele
  • Papaya Coconut - Kicki Danielsson (Hahahaha..) 
  • Jag kommer - Veronica Maggio

7 saker som irriterar dig:

  • Folk som snorar.
  • Vuxna människor som inte kan betée (hur fan stavas det där ordet?) sig.
  • Bullshitters!
  • Dåliga låtar.
  • Solen.
  • Att jag slutat nian. Det stör mig grymt mycket.
  • Tjejer.

6 saker du rör varje dag:
  • Min dator
  • MAT!
  • Min tandborste
  • Mitt hår
  • Min mobil
  • TV dosan.
5 saker du gör varje dag:
  • Sjunger.
  • Lyssnar på MUSIK!
  • Tänker på någon av mina idoler.
  • Drömmer om framtiden.
  • Går in på Facebook.
4 personer du vill spendera mer tid med:
  • Anina!
  • Skulle så jävla gärna vilja träffa Linda Pritchard och spendera massor av tid med henne och fråga henne MASSOR med frågor.
  • Min lillebror Max.
  • Min pappa.
3 filmer du kan se om och om igen:
  • Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko
  • Juno. (med Anina.)
  • Tsatsikifilmerna.
2 saker du har på dig dagligen:
  • Kläder
  • Skor
1 sak du skulle ge allt för att få:
  • En sjujävla sångröst och en förbannat grym utstrålning. Och dansanta talanger. (Kunde inte skriva en sak.)


I like it in the city when two worlds collide

Just nu känner jag mig som en riktig amerikan. Sitter i sängen och äter Ben & Jerrys samtidigt som jag kollar in en snitsig serie som kallas The Secret Life of the American Teenager. Epic.

Jobbat idag. Gjort allt jag brukar göra. Imorgon ska jag jobba igen. Börjar 13. Det är tacokväll så jag slipper laga mat! Då är jag såhääär glad  Jag är en tönt.

Nu ska jag lyssna på musik och spela lite på mitt piano. Har inte spelat på ett tag så får lite abstinens. Har by the way blivit lite småförälskad i Jennifer Lopez. Fett cool hon är!! Och vacker som få.



Nu börjar snart alla finfina humorprogram på 6an! Sen sover jag. (Snart..)

Puss / Emmis
I know you got it!



top model australia

Jag kollar på Top Model Australia. Jag ska snart sminka mig och käka sen åka till jobbet. Så ni har koll på mig, liksom.

Puss / Emmis


SHOES

Glömde att säga att jag fick mina nya Converse idag! HAPPYFACE!


Goddag!

Goddagens i alla blåbärshus!

Dagen har bestått av jobb
. Idag har jag lärt mig mycket! Mina söta arbetskompisar lär mig något nytt varje dag. Annars har dagen varit som dom andra.

Idag har jag ätit hamburgare. Det var en väldigt smaskig burgare. Dock så orkade jag inte hela.

Eftersom att jag började kl. 12 idag och vi var rätt så många, så fick jag sluta redan kl. 18! Det kändes riktigt skönt eftersom att jag slutat så sent många dagar. Så ikväll har jag bara slappat, ätit Ben & Jerrys, kollat på Lotta på Liseberg och slappat ännu mer.

På Lotta på Liseberg var världens bästa Linda med! Linda Pritchard! Hur grym är hon inte? Kolla in det här klippet! ♥ ↓ (Bytheway så kallade Pritchard Céline Dion för jävla tant, hahaha.)


Get your ass up, show me how you burlesque!

Hon dansar grymt, helt felfritt, och sjunger samtidigt i en handmick, utan en enda jäkla ton fel. Vilken jävla stjärna hon är. Jag ska bli som henne! Punkt.

Nu ska jag kolla in lite teve sen sova ett par timmar för ett kvällspass på jobbet imorgon!

Puss / Emmis

hehehe

HEJ! Livet dom senaste dagarna har rullat på i rasande fart! Idag är det söndag och jag har jobbat. Igår, lördag, så började jag 12 och slutade runt 22 så jag var helt slut när jag kom hem  Idag började jag likaså 12, men slutade 20.15! Det är skönt att komma hem i tid för en gångs skull. Men missförstå mig ej! Älskar att jobba! (Money money.)

Igår var det musikkryss och det var en del folk. Jag lagade bakpotatis! Och som vi alla vet så är matlagning inte min starkaste sida, men det gick förvånansvärt bra! Bakpotatisen blev en hit!

Jag kan göra en sammanfattning.

Jag har: 

-Skalat 5 rödlökar och gråtit så tårarna rann längs mina kinder. Hanna tyckte att jag var såååå söt. Men jag vet inte vad jag tycker om det själv

- Skrattat.

- Hällt snuskigt svabb-vatten på benet. Elvira konstaterade "Du behöver duscha!".

- Träffat på många jag känner. På jobbet då, alltså.

- Ätit strips med god beasås.

- Diskat.

- Serverat mat.

- Sopat.

- "Svabbat" golv.

Nu är jag så himla trött. Jag lyssnar på Pink. Hennes låtar är grymma.

Puss / Emma


:_:

Pratade med Anina i telefonen i 2,5 timmar igår kväll/natt så jag kom inte i säng förrän runt 02.. och 9 ringde dom från jobbet!

Jag börjar 12 idag. Jag har precis fixat i ordning mig och ska snart äta mat.

 

Åhhhhhhh, va fin den här är! ♥

Puss / Emmis

____

Jag har funderat på en sak. Är jag ovanligt liten? Jag blir alltid kallad för "lilla Emma" eller "lillEmma". Men det bjuder jag på  


Haha, den här bilden är så jävla stekig!

Puss / Emmis

theres a side to you that i never knew

Halli hallå i blåbärsskogen! Jag har hängt i Västerås största delen av denna dag och tittar på skittråkiga gamla bilar som rullat omkting. Imorse badade jag i min pool! Det var kallt, men skönt. Jag orkar inte med solen riktigt. Skönt när jag jobbar då får jag vara inomhus  (Dock så är det typ 50 grader inne där jag är..)

Men iallafall! Jag har varit ledig idag och imorgon ska jag jobba hela kvällen. Det är musikkryss och jag hoppas innerligt med hela mitt hjärta att det inte kommer att vara lika jobbigt som förra veckan. Jag trodde jag skulle krypa ur skinnet ett tag  

Nu ska jag käääka flingor.

Puuuuss/ EMmis


Opera di Fiori again

Malenas Ernmans nysläppta album "Opera di Fiori" är ett sant mästerverk. It makes me loose my breath. (Allt låter mycket bättre och mer dramatiskt på engelska.)
Fagra Malena Ernman är som känt mezzosopran. För mindre operagalna mänskor, så kan jag ta tillfället i akt att berätta något jag faktiskt kan något om!
En mezzosopran har den "mellersta" rösten. Alltså lägre än en sopran. Sopranen har den högre rösten som sjunger högre toner än mezzosopranen och har ofta huvudroller i operor.
Som sagt, Ernman är mezzosopran, men på denna cd sjunger hon flera stycken som egentligen tillhör sopranrepertoaren. Alltså, hon går högre än hon egentligen gör. (Tänkte skriva kan, men hon kan allt.) Jag blir så beundrad av denna människa. Jag längtar så tills 29 juli då jag ska få höra hennes ljuvliga stämma live i Dalhalla!!♥ (Inte första gången, dock, hehe.)

 

Nu svider ögonen av trötthet. Vi hörs imorgon, då är jag ledig.

Puss / Emma


posteeeeeeen

Åhhhh, jag tror att skivan kommer med posten idag! Men vi får post ganska sent, typ vid 2 ibland, och jag börjar jobba 1! Hoppas den kommer innan!! Det jobbiga är att vi har typ 20 meter till brevlådan och då måste jag gå fram och tillbaka för att se om posten har kommit  Jag fick ett sms av posten igår att skivan var skickad och påväg till mig  Gud, så jobbigt det är att vänta.

Nu ska jag fixa mig och äta innan jag börjar jobba. Vi hörs sen! Jag slutar nog tidigare än halv 10 idag.

Puss / Emmis


laugh

Sådärja! Hemma från jobbet. Idag var inte lika stressigt som förra veckan. Idag har det hänt mycket kul!:

- Jag blivit kallad "Emma-gumman" X antal gånger.
- Jag fått is hällt i nacken.
- Fått 2 dyblöta händer på min nacke. 5 plus på det! + + + + +
- Jag och Ida börjar sjunga på "Panta Mera" låten exakt samtidigt utan att någon sa något om det innan. Jag garvade ihjäl mig.
- Jag ätit många tacochips.
- Jag har diskat!
- Jag har serverat mat!
- Jag har varit på jävligt gott humör!
- Jag har dansat med moppen och sjungit till Born this way..
-
Jag ska sova!

GODNATT♥

 

Puss / Emmis

I've heard that your dreams came true, cause she gave you things i wont give to you


din alldeles egna lilla bimbo

Lotta E: "Nu ska vi ha musiktävling! Då behöver vi en värdinna, Malena, vill du vara vår... vad man nu ska kalla det..."
Malena: (med pipig oskyldig röst) "Din alldeles egna lilla bimbo?"

Malena Ernman ♥

jobbaaaa

Nu taggrar jag för en kväll på Eskiln. Ska bli skoj  Har ju så sköna arbetskompisar som förgyller  Just nu ser jag på Sjunde himlen och ska snart börja fixa mig. Så jag antar att vi hörs när jag kommer hem från jobbet, eller imorgon

Puss / Emmis

___


Det här är också så himla fint. ♥

Malena Ernman


Jag har beställt den! Den släpps imorgon! Åhhh, kan inte vänta! Det är 23 dagar kvar till Dalhalla! Jag längtar så sjukt mycket! Nu vart det många utropstecken! Idag har jag lite ångest också. För några dagar sen så beställde jag ett par converse, idag har jag beställt ett stativ till mitt piano och en skiva. MEN. Det får man göra när man har fått lön  Sen är det sluthandlat. Ska till Stockholm om några veckor också, lär ju ha lite pengar kvar. Man är ju skapligt beroende av pengar egentligen. Sjukt ju.

Det här, ↓ förövrigt, är ett riktigt jäkla golden moment. Det här är en av de få gånger jag ryst till musik. Det här är så galet bra att det inte finns ord som kan förklara.

Åh, fina vackra underbara änglaröst♥

Imorgon ska jag jobba! Yahooo! Det är tacokväll som alla andra onsdagar, och det gillar jag! För då behöver jag inte laga någon mat, utan kan bara koncentrera mig på att diska och det jag gör bäst.

Nu = vänta på klockan som ska bli 23 så humorkvällen på 6an kan börja, då kryper jag ner i sängen och tittar på teve och känner mig allmänt lycklig och nöjd med livet, när man känner så måste man ta vara på det, för i nästa ögonblick så kan det vara borta ♥

Puss  / Emma
<3

goddagens

Goddagens! Idag var jag upp med tuppen. Nästan. Jag gick upp 8.30 för att ta bussen hem 10.15. Så kvart i tio var jag ute och promenerade i byn. Det var bara tanter och farbröder ute nästan  Nu tittar jag på Sjunde himlen och HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får jobba ikväll! Fast det verkar inte som det...

Puss / Emms

~

Åh. Jag är så glad just nu! Ikväll sjunger Malena på Lotta på Liseberg! Och nästa måndag så sjunger Linda Pritchard där! Åh, underbart ♥♥
___________________________________________________________________________________________

Har precis kommit hem från en liten cykeltur. Jag cyklade till Ica och lämnade in filmen jag lånade igår och köpte kakor. Ni vet dom där nya Maraboukakorna med chokladbitar i? Helt sjukt goda. Träffade på Frida (som jag jobbar med) som var där och pantade 16 säckar burkar, haha Själv blev jag ledig idag och hoppas jag får jobba imorgon  Ikväll styr jag kosan mot pappa och sover där. Måste bara fixa skjuts hem sen om jag ska jobba imorgon, vilket jag inte vet nu, men får antagligen veta imorgon bitti. Visst uppdaterar jag flitigt?

Puss / Emms


I DID IT!

Jag vet inte vad jag mer ska skriva än att: JAG KOM IN PÅ CARLFORSSKAS MUSIKLINJE!

PUSS OCH KRAM / Emmis

åhhhhh

Åh, jag bara kom över det här klippet på YouTube. Tårarna sprutar! Jag är så blödig. Kolla Victorias och Daniels blickar! Åhhh, det här är så fint.



/Emma

music ♥

Jag har blivit förälskad i musikvideos. Jag lyssnar (tittar) nästan bara på musikvideos nuförtiden. Det är på något sätt annorlunda, och ger en annorlunda uppfattning om låten. Den här låten har jag kärat ner mig i totalt och när jag satt och tittade på "The Supercharts" på MTV just nyss så kom den videon och jag diggar den starkt.


Är den inte fin? Jag tycker den är så mysig med alla palmer.↑

↓Den här jäkla låten har jag också förälskat mig i. Jag gillar Jennifer Lopez. Hon är förjävla snygg också.


Och den här låten är också bra. Videon är helt okej, mycket bättre än att bara lyssna på den. Han är sååå snygg!


Äääääälskar den här videon! Låten är grymt uttjatad, men videon är grym. Han dansar så jäävla bra! Sexy.


Hihi!

Puss / Emmis

Opera Di Fiori

Och vad har jag att säga då?

Jodu, inget mindre än att Malenas nya skiva släppt på onsdag! Och jag får besked om vilket gymnasium jag kommit in på på tisdag! Nervös? Näe. Ärligt? Ja. Jag vet inte vad jag gör om jag inte kommer in på Carlforsska. Jag har ingen plan B. Antar att jag får gå i Avesta då, och det vill jag inte. Men man får inte alltid som man vill här i livet! Däremot, i Avesta kommer det att gå flera från min förra skola, så där kommer jag att träffa flera, men det är fortfarande inte den skolan jag vill gå på. Jaja, som vi brukar säga: Allt löser sig!

Jag har tittat på filmen Grown ups idag. Den var lite skojig! Och ätit den omtalade Magnus Ghana. Alla har tjatat på mig om att jag ska smaka den, särskilt på jobbet. Så idag tog jag steget! Den smakade annorlunda. Jag måste säga att jag blev inte överförtjust i den. Den var inte äcklig, men inte jättegod. Kommer nog inte att köpa den igen, om jag säger så.


Opera Di Fiori by Malena Ernmaaaaaan! Can't wait!! (Har jag sagt att jag samlar på skivor?)


Nattinatt puss!! / Emmis
What are words if you really don't mean them when you say them?

 


ledigt

Alltså, det enda jag bloggar om är jobb. Haha! Men det är det mitt liv består av nu, jobb jobb jobb.

Idag ska jag slappa. Det är blåsigt och grått ute. Jag känner för att bada i poolen också, fast jag kommer bara frysa.

Jag känner för att åka till Västerås och kolla i affärer. Men så blir det nog inte. Hihi!

Puss / Emmis

<3

Min fina Eirin och jag efter skolavslutningen. Gråter floder ♥


I bussen påväg till Stockholm på min födelsedag!


BAL!!!


Haha, herregud..

Hahaha, HÄR uppenbarar sig mina finska gener
(Eller nej, jag fick inga finska gener, på den finska sidan av min släkt finns bara en massa vackra tjejer, synd bara att jag bröt mönstret )

Några bilder från senare veckor.

Idag har jag jobbat 14-21.30. Det var riktigt hektiskt och jag är helt slut, men det är okej! Jag är iallafall glader som har äntligen efter hemskt slitit sökande hittat låga gråa converse! Eftersom att jag fick lön igår så tvekade jag inte att beställa dom  Nu ska jag umgås med våra gäster!

Puss / Emma

sometimes it hurts instead

Heeeej! Just nu så håller jag på och fixar mig. Börjar jobba kl. 2. Det är musikkryss ikväll  Hinner inte skriva mer.

Puss

the time of our lifes

Har precis lagt in alla mina kort från den sista tiden i 9:an på datorn. Alltså balen, avslutningen, grillmys vid Fliken, och saker vi gjort tillsammans under den senare tiden. Alla dom korten väcker så mycket minnen och känslor hos mig. Det är bilder på oss utanför kyrkan, när vi står och gråter och gråter och gråter. Det är bilder från vattenkriget på byn, där vi är så lyckliga och skrattar och kastar vatten på folk. Det är bilder från balen, en av dom bästa dagarna i mitt liv. (För att sedan få uppleva den värsta och hemskaste dagen i mitt liv, dagen efter.)

Nu är jag så trött att jag snart somnar. Ska glutta på Eva och Adam och sen sova. Imorgon så kommer det upp lite kort här på bloggen också, just nu tar det för lång tid. 

Puss / Emma ♥
I will be okay, just not now 


peppe

Fråga mig inte varför jag använde Peppe som rubrik. Det bara flög i mitt huvud.
Jag har käkat pizza. För andra gången den här veckan. Det känns inte så bra  Nu funderar jag på att se nån film. Imorgon ska jag jobba. Idag har jag fått min första lön! Hihi.

Puss / Emms


leeedigt

Det är ju så hemskt skönt att vara ledig. Försöker att inte tänka på att det tar slut imorgon  
Jag har shoppat idag. HM är bäst.

Puss


AH!!

Jag är vaken. Det är omöjligt att sova här. Det är 127 grader på mitt rum. Jag kokas! Jag har öppnat båda mina fönster och dörren och håller på och vädrar deluxe. Det är skönt. 

Jobbet igår var ganska lungt, vilket var skönt efter 2 stenhårda dagar  Fick sitta en timme nere vid vattenruschen och bara hålla koll, skönt som satan, det var typ 3 ungar som åkte om och om igen.

For your information, så pratade jag 3,5 timmar i sträck med Anina igår kväll. Det var nog någon form av rekord skulle jag tro. Nu ska jag klä på mig och åka till Avesta.

Puss och kraaaaaaam


RSS 2.0