----

Jag har fått min teve! Den är fan mycket större än jag trott och supersnygg! Så jävla skönt för förut såg jag inte undertexten på filmer och sånt för att mina teve var så liten men nu jävlar kan jag se ordentligt. Underbart!

Skolan idag var helt okej. 2 lektioner sen tidiga tåget hem. Skönt. Somna på tåget, hehe. Tog en sväng till stan här hemma och spenderade mer pengar än vad som var tänkt och det har jag nu ångest över... 

Puss / Emmis


När jag var liten....



Så såg jag ut såhär! Gullig, va?

Puss / Emmis


Carlforsska gymnasiet

Är i skolan och kom precis tillbaka från stan. Har haft en håltimme. Nu ska jag ha kör! PUSS

IM ALIVE!

Åh vad kul det är med livet ibland. Just nu väntar jag på massor med rolig post! Vill ni höra? Ja, det vill ni.


Väntar fortfarande på min iPhone som ska komma den här veckan. Igår beställde jag en teve till mitt rum då min gamla är sönder. Blev en 32 tums plattis! Superexited! Mamma har beställt ett nothäfte till mig idag, dvs. ett sånt häfte med not-randiga sidor så att jag kan skriva mina egna noter, som är viktigt för mig att ha i skolarbetet. Som kommer med posten om 2 dagar. Jag fick även veta idag att jag vunnit ett rosa iPhoneskal! Älskar att vänta på brev/paket, det är så spännande!


Skolan idag var helt okej. Kanske tillochmed lite bättre än dom andra dagarna. På förmiddagen hade vi gehör- och musikteori från 8-lunch. Det kommer vi att ha varje tisdag fram till jul! Kul, faktiskt


Har haft idrott idag.. Sög. Hade mest information men fick reda på sånt vi ska göra i höst. Kommer typ dö av utmattning. Min kondis är inte den bästa och jag ser inte varför jag ska träna så jag gör det inte helt enkelt.


Min historia/engelska-lärare är världens bästa förövrigt och imorgon har jag sovmorgon och börjar efter 10 och har en lektion, engelska (just det, läxan...) sedan körsång och sen musik! Ganska bra schema, eller hur?


Nu är det dags för att äta en liten glass och sen ska jag spela på mitt piano skulle jag tro. Hoppas ni mår bra! 



Puss och kram / Emmis

ont i magen

Har som vanligt fet jävla ångest och jätteont i magen. Men det kommer att gå bra. Det kommer att gå bra. Det kommer att gå bra. Det kommer att gå bra.

Det måste gå bra.


Hur många lingon finns det i världen?

Hej mänskligheten! Jag har jobbat min sista dag för detta år och det känns skönt. Fick sista lönen idag och det känns också skönt. Gett min Xperia till Frida, och det känns inte så skönt, för jag har inte fått min iPhone än. Så nu har jag en gammal Nokia. Men det gör inget.

Igår jobbade jag från 2 till 22 och det var helt okej. Lite seg var jag men det var vi alla. Hanna sa att hon skulle döda mig en vacker dag och jag förstår henne.  Idag typ grovstädade vi köket och allt sånt sen åt vi mat och gick igenom random saker som hänt under sommaren. 150 grammaren..... Nej, vi låter det förbli osagt.

Sen så fick jag lööön sen kramkalas sen for jag hemåt på min blå cykel.

Åh, jag har sett Hur många lingon finns det i världen? idag! Såå söt ♥



Och nu ska jag snart äta mat sen ska jag fortsätta ha ångest tills jag dör, typ.

So long!

/ Emma

gymnasiet

Sådär ja. Dagarna har som sagt gått för runt och jag har inte hunnit andas men det är okej.
Igår slutade jag ganska tidigt, 10 i två. Vår sista lektion var kör och det var superkul! Vi delade upp oss i dom stämmor vi fått och sjöng järnet. Alltså, man måste sjunga upp för sångpedagogerna för att dom ska veta vad man har för röst för att sedan veta om man har ljus eller mörk stämma i kören!
Jag hade inte hunnit fått sjunga upp än så jag fick göra det efter att vi hade haft kör, så jag var ju lite osäker på vad jag hade för stämma så jag sjöng bara med. Efteråt så sjöng jag upp och vet ni vad jag blev? SOPRAN! Jag trodde inte det. Okej, för er som undrar. Sopran är den högsta (ljusaste) kvinnostämman och där efter kommer alt, tenor, bas. Förstår ni? Bas är mörkast och sopran är högst. Tenor och bas är killarna. '
Jag trodde verkligen inte att jag skulle bli sopran, som sagt! Jag trodde jag skulle bli alt, för jag tycker att min röst är rätt så mörk ändå. Men tydligen inte. Hoppas jag klarar det bara! Annars får jag väl testa om den mörkare funkar bättre.



Idag har jag bara haft två lektioner. Dock så var svenskan 3 timmar, vilket var sjukt jobbigt och man höll på att döö av trötthet där på eftermiddage. Sen tog jag bussen till tåget och rullade hem. Älskar att sitta på tåget hem. Det är så fridfullt och skönt med musik i öronen. Är ju så galet trött när jag åker hem så det är riktigt avslappnande att sitta på tåget i en timme innan jag kommer hem faktiskt.



Bussen och tåget funkar jättebra! Det går bussar var femte minut (JA! Var FEMTE minut kommer det en buss) från skolan och tåget går varje timme vilket är jättebra. Tur att det funkar, annars hade det nog blivit ganska jobbigt.



Imorgon börjar jag 11.20, och min första lektion är kör! Sen har jag matte och historia tror jag. Läraren vi har i historia är min mentor och är typ världens bästa lärare! (Efter mina lärare från Centralskolan.) Sååå, en dusch på det här sen ska jag läsa om Malena Ernman i tidningen jag köpte idag. Hon var på framsidan och ett 6 sidor långt repotage. Om jag blir lycklig? Ja. Kan inte vänta tills jag sitter på tåget hem imorgon! Kommer vara en så jävla skön känsla! Fredag! Underbart. Ska jobba hela helgen, men det gör inget, för det är sista helgen för resten av året! Kommer dock sakna min knäppa och underbara jobbarkompisar ♥

Åh, känner mig så duktig när jag skriver såna här långa inlägg. Hoppas ni orkar läsa. Det ÄR intressant!

PUSS PUSS PUSS / Emmis
Sing it out loud

___

Åh, jobbigt. Jag skrev ett inlägg så råkade jag trycka bort allt. Skriver om en liten stund. Nu ska jag fara till mormor och morfar.


lek med treor och sång med tvåor

Idag framförde vi våra låtar som vi skrev i grupper tillsammans med estet-tvåorna! Det var skojigt och många bra låtar! Vår låt gick i dvärgarnas ni vet, "hej hå, hej då, vi till vår gruva gå.." melodi och texten lyder följande:

Hej hå, hej hå
Till Carlforsska vi gå
För att lära oss om musik och sång
Och dansa dagen lång *tjo*
Hej hå, hej hå,
Estet är det vi går
Dansa Balett, sjunga Operett
Vi är esteternas elit, och vi tar ingen skit *TJOOO*

Awesome! Skola imorgon igen. Då börjar vanliga lektioner, sovmorgon och två lektioner: Engelska och kör. Lite smått chill.

Puss / Emmis

ES11b

Skolan idag var helt okej.. Gjorde några uppdragslekar med ES10 (Estet-tvåorna) och hade en lektion i studieteknik med våran matte, svenska och historialärare. Innan vi slutade hade vi speeddating i klassen och det var lite roligt!
Imorgon ska vi sjunga upp inför 2 musik/sånglärare som sedan ska bedöma vilken stämma i kören man får och om man får vara med i kammarkören (där får bara vissa vara med, tydligen. Funderar på att sjunga extra dåligt så jag slipper).

På onsdag börjar vanliga lektioner och vi börjar ganska sent på dagarna vilket är skönt för mig som måste gå upp så jävla tidigt och åka tåg och buss. Igår hade jag sjukt svårt att somna och mådde helt piss. Dels har jag åkt på världens förkylning och har ont i halsen och lock för öronen och en täppt näsa. Vi vet ju alla hur mysigt det är att sova när näsan är helt igenbommad? Och så mår jag dåligt över skolan. Igår var det extra jobbigt. Men det är en annan femma.



Nu är jag väldigt sugen på choklad... Åh va gott det skulle vara.

Puss / Emmis

___

På något sätt är det väldigt blandade känslor inför skolan. Imorgon ska jag åka tåg till Västerås och byta till buss när jag kommer fram, för första gången, och kliva av vid skolan, ensam. Det känns på ett sätt kul för att jag måste själv ta ansvar för att komma dit osv. osv.. Men sen kommer klumpen i magen som säger att jag inte kommer klara det och att det inte kommer att gå bra i skolan. Sen, helt plötsligt, så känns det bra. Men den där klumpen kommer alltid tillbaka. Jag hoppas att det går över snart och att jag slipper känna såhär. För då kommer jag inte att orka.

Puss ♥ / Emmis
I just need your hugs

___

Har ångest inför skolan imorgon.. Känns så himla jobbigt att jag inte känner någon. Om ni bara visste.


>.>

'___'


festtivaaalllll

Hanna och jag crew Rock med Livstid 2011! ♥ (Så jävla charmig bild!)



Elvis


HamburgeHanna



Igår var bra. Det var mycket fulla människor som ramlade runt. Jag kom hem runt kvart i 2 så jag är rätt sliten idag. Men det var najs! Festivaler är dock ingenting för mig, jobbar hellre och ser förödelsen än att partaja och vara en del av den  

Slitnaste tjejen i stan känner nu för att dra till Ica och köpa godis och kolla på teve hela dagen.. Men jag kan inte visa mig bland folk som jag ser ut just nu, så jag måste väl fixa iordning mig litegranna först.. Hörs sen!

Puss / Emmis


if you can dream it you can do it

Goddag!! Idag regnar det. Fast just nu regnar det inte. Jag gillar regn. Fast idag skulle det ju vara bra om det kunde vara typ sol. Kan ju bli lite tråkigt om det är slaskigt och kallt.



Puss / Emmis
Be yourself and let the world take notice

i would never leave you looking like this

Längesen jag hade riktigt tråkigt och kände mig riktigt rastlös.. Det gör jag nu! Jag vet inte vad jag ska hitta på! Har städat rummet och fixat och hållt på. Vill inte sitta vid datorn och häcka. Imorgon ska jag jobba för imorgon är det festival vid Eskiln! Det ska bli roligt, hoppas jag. Kan bli jobbigt också, det visar sig helt enkelt. Då jag är tröttast i hela staden så blir det med säkerthet jobbigt.

Puss / Emmis


2day

Just nu regnar det, och jag älskar det! ♥

Såå, som sagt så började jag gymnasiet idag. Det var läskigt, hemskt, jobbigt och ensamt.

Först samlades alla blivande ettor i scenen inne på skolan och något av det jobbigaste jag någonsin varit med om var nog när jag skulle gå in i skolan. Jag såg alla människor och blev livrädd. Gick väl in där och ställde mig utanför och väntade på att klockan skulle bli 10. Sen efter info vart klasserna uppdelade och vi gick till våra "hemklassrum" och fick massa information, och fick mitt tåg/busskort. Kommer ju åka tåg 1 timme och buss 10 minuter på morgonen. Sen fick vi mer information och sen mat. Sen ännu mer information och sen skulle vi göra ett uppdrag i grupper. Ta reda på lite olika saker.

Har nog aldrig saknat min gamla klass så mycket som idag, och alla lärare. Men mina mentorer verkar schysta! Liksom inte så stränga. Precis som mina förra kontaktlärare. Dom var underbara, Tommy och Sari ♥

Nu ska jag städa upp lite på mitt rum som är ungefär lika rörigt som mitt huvud. Jag vill bara sova i några veckor innan jag går tillbaka till Carlforsska. Men jag kan. Jag kan!



Såhär känner jag mig ungefär just nu.

Peace.

Emma


Hej och välkommen...

... till tjejen med ångest. Har fet ångest. Jag börjar gymnasiet imorgon och känner ingen på hela skolan. Lilla jag alldeles ensam på stora skolan? Nej, det låter inte bra i mina öron. Kunde jag inte bara varit smart och gått i Avesta? Jag ångrar mig big time. Men, let's hope for the best. Det kommer gå bra. Det kommer bli bra. Jag kommer att lära känna folk. Jag behöver inte grubbla så mycket. Jag behöver inte känna mig ensam.

Eller?


___

I've heard that you can grow up.
I just never met anyone who actually did.


tacooooos

Idag har jag jobbat. Det var tacos och jag åt tacos. Det var gott!
Har ni hört the big news? Vickan och Danne ska ha kid! Coolt.
Visste ni att Josephine Bournebush kunde sjunga? Ni vet Mickan i Solsidan? Nu vet ni. Imorgon kanske jag ska åka till Avesta med min mormor.

Puss / Emmis

ledigt

Det är så skönt att vara ledig och inte göra någonting att jag helt struntat i att blogga. Har inte haft någonting att skriva om.



Igår så var jag och min förra klass och fikade hemma hos världens bästa lärare och det var najs. Det regnade på mig och mina nya skor när jag skulle gå hem och jag trodde dom var förstörda men dom återhämtade sig.

Imorgon ska jag jobba hela dagen och på fredag börjar jag gymnasiet och jag är helt sjukt nervös. Men jag hoppas det går bra. Jag är den enda från min stad som ska gå på Carlforsska.
Har jag berättat vart jag ska gå? Jag har nog bara sagt att jag kom in. Jag ska gå musikprogrammet på Carlforsska Gymnasiet i Västerås! Och jag börjar på fredag! Ensam! Shit, känns overkligt som fan. Den här dagen kändes så långt borta för mig för några år sedan och nu är jag redan här. Liten blir en centimeter större! (Dock så tror jag aldrig att jag kommer att bli vuxen..)
Nästa steg är att flytta hemifrån. Vilket jag hoppas kommer att ske inom en snar framtid. Inte i år, men förhoppningsvis nästa år! Sen har jag en massa planer för min framtid! Just nu lever jag idag.

Dags att sova så jag orkar jobba imorgon. (Kommer jag nog inte orka hur mycket jag än sover.) Svider i magen av nervositet inför fredag.


CPstörda Emma ♥

Puss och kram / Emmis


chilling

Jag chillar idag. Hejdå!

tpl

Jag är så jävla sliten. Jag har aldrig varit såhär sliten i hela mitt liv.
Gråter för allt, alla små fel i vardagen jag gör, allt som inte går som det var tänkt, som det helatiden inte gör för att jag är så jävla trött, och för allt annat. Har varit så nära "the breakdown" flera gånger på jobbet de senaste dagarna. Men har sparat det tills jag kommit hem, typ. Hatar att gråta, det är skitjobbigt.
Har jobbat hela eftermiddagen/kvällen idag och har varit så trött så det är sjukt. Jobbat varje dag sen i måndags och "begärde" ledigt iallafall imorgon. Hoppas verkligen innerligt på några till lediga dagar, men vem vet hur det blir med det.

Nu ska jag sova massor.

Puss / Emmis
I'll be fine, just not now

*Gääääääääääääääääääspar*

Jag är t r ö t t. Mina ben och fötter värker. Så jag ska sova jättemycket nu! Ska klicka igång någon bra film. Eva och Adam. BÄST!

Eirin spelade på Eskiln ikväll och var såå bra och bäst!!! Jag jobbade och serverade mat till folk och hann knappt lyssna på konserten men jag hörde en del. Jag tittade/lyssnade på sista låten och grinade som ett litet barn. En sån begåvad vän jag har ♥

MEN NUUUU!!! SOOOVAA!!



Puss / Emmis


>.>

Ikväll spelar min vän Eirin på Eskiln och jag ska jobba och massa av mina kompisar kommer dit och det ska bli skoj! Är dock helt död och trött men det ska nog gå bra ändå! Nu ska jag duscha för jag luktar brandrök för vi värmde oss med en eld igårkväll! Det var mysigt igår, förresten.

Puss / Emmis

99999999999

Godkväller!

Kikar just nu på 2 and a half men. Det är ett roligt program måste jag erkänna.
Imorse kvart i nio vart jag väckt av mobilen. Det var Frida som ringde. LoL. Sen sov jag ett tag till sen gick jag upp och städade mitt kära rum sen jobb. Kom hem runt 21 och nu sitter jag här.
Imorgon ska jag jobba sen åka och träffa massa folk från skolan ♥ Så, antar att vi hörs imorgon eller på fredag. På fredag spelar Eirin på Eskiln! (mitt jobb) Och det kommer nog att bli grymt bra!



Puss och kram / Emmis


Malena Ernman går hem hos mina jobbarkompisar

På jobbet har vi högtalare överallt så att man kan höra musik vart man än är, på uteserveringen, inne i resturangen och inne i köket. Idag var det bara jag och Frida där en stund och några gäster som satt och åt eller drack öl där ute på serveringen. ¨
Vi städade och jag passade då på att dra på min musik. Alltså, Malena Ernman. Frida protesterade inte så vi lyssnade på några låtar. Sen kom min chef in. Han sa inget först, så jag frågade:

"Vad gillar du musiken?"
"Förjävlig."
 



Puss / Emmis


KLIPPT

Jag har klippt mig!



Det ser ut som att håret är kort också, men det är det inte, håret är bak i luvan på tröjan  Jag gillar det.

Idag har jag jobbat hela dagen. Nu kollar jag på The secret life of the American teenager. Avsnittet släpptes i USA på teve igår och nu kollar jag på det! Följer serien slaviskt. Älskar den. ♥ Nu fick jag skäll för att mitt rum är stökigt. Leave me alooooooooone. Är trött som fan. Gick upp halv 9 i morse.

Puss / Emmis


äljhdset

Åh va skönt att sluta tidiiiiigt! Slutade kl. 5 men Frida ville så gärna spela minigolf så det var bara att ställa upp  Jag åkte på storstryk men det gjorde inget. Suger verkligen på minigolf, har inte ork att koncentrera mig på att träffa  
Dagen har varit chill som fan men jag är skittrött, som vanligt. Har svidit i mina ögon hela dagen, hehehe. Nu ska jag strax cykla iväg till affären och handla något trevligt. Imorgon ska jag klippa mig...! Funderar fortfarande på hur jag vill ha håret..

Puss / Emmis


västerååååååååås

Jag har blivit med iPhone! Ett år efter alla andra, men ändå. Jag har beställs en iPhone idaaag!

Jag tvingade med mig morsan till Västerås idag och gick runt på stan. Hittande en del grejor. Jeans, alla möjliga olika tröjor, strumpor, bh, en klocka, skooooor på rea och lite sånt random. Påvägen hem hälsade vi på mammas kusin m. fam. och jag myste med deras lilla kille Cornelis, 1 år. Nu ska jag beställa ett iphone skal! IIiiiih!



Puss / Emmis ♥


hej å hå hej å hå

Alltså, just nu är mitt liv det mest ointressanta. Jag känner inte för att skriva varje dag vad jag gör, när det enda jag gör är att sova, jobba, äta, och se på film. Ni vet ju redan det, liksom. Imorgon är jag ledig! Känner för att typ åka iväg någonstans och bara ta det lugnt. Jag ska nog fixa något.
Såklart nu är jag dötrött efter jobbet och ska väl snart sova. Visst är jag en intressant tjej?.... Vi hörs imorgon!

Puss / Emmis

___

Hallååååå! Slutade inte så sent idag. Fett sköönt. Imorgon är det musikkryss och säkert galet mycket folk.

Imorse var jag till banken och annars har jag jobbat. Sen jag kom hem så har jag bara käkat godis och kollat på tv. Snart ska jag se på movie! Gissa vilken? Gissa!


Burleeeesque såklart. Grym ♥

Åh, nu började det en bra film på teven ju! Den där Mary heter den. Det är en film från -98 och Cameron Diaz är med i den! Den ska jag se nu.

 

Puss / Emmis


aajjjeeee

Hahaha, jag är så jävla klantig. Jag skulle precis gå upp för trappen till mitt rum, så bara halkar jag på något jävla skit som ligger i trappen och flyger rätt ner i marken. Gjorde ont som fan, är helt möööörbultad!

MEEEEEEN till något roligare. Jag har fått löööön idag. Awesome! Jobbat hela dagen och ska jobba imorgon och på lördag. Är redan trött  Just nu så pratar jag med Anina i telefonen men det brys hela jävla tiden. Ska snart kolla på film och käka något gott. Är hungriiiiig. Känner även att jag kommer bli ett riktigt fetto efter den här sommaren. Fy vad mycket skit man käkar på Eskiln alltså. Tjockar typ hela tiden :(

Imorgon ska jag till banken innan jag börjar jobba sen jobba resten av dagen.

Nu = BURLESQUE!



Kyss / Emmis


t r ö t t a s t

HEEEEJ!
Jag kom hem sent idag och tog med mig en glass. Den smakade utomordentligt bra om jag får säga det själv. Idag vart det några skratt på jobbet för jag har så sjuka jobbarkompisar.. ♥ Alla var helt sjukt övertrötta.

Nu kikar jag på Burlesque. Jag kan inte se den för många gånger, den är helt sjukt bra! Älskar musiken och danserna, och Christina Aguilera är sååå grym i den!

Nu krånglar mitt jäkla internet.

Puss / Emmis

plattångsjävel

Heeeeej heeeeej. Jag brände mig precis på plattångsskiten. Buhuuuu.
Igår färgade jag tillbaka min gamla vanliga bruna hårfärg. Utväxt är ju rätt fult, liksom. Jag har saknat att vara brunhårig faktiskt.

Nu har jag precis käkat och fixat mig och ska åka till jobbet. Tacos ikväll! Awesome.



Puss / Emmis


Something's got a hold on me that wont let go

Nu har jag tittat på det senaste The secret life of the American teenager-avsnittet. Slog precis på Burlesque. Kommer nöta sönder den varje kväll nu. Så sjuuuukt bra. Imorgon jobbar jag. Godnatt!

Puss / Emmis

Malena ♥

Idag så fick jag en snillenblixt och satte ihop några tavlor och satte upp dom på en tom vägg jag hade på mitt rum. Jag älskar tavlor och foton och har massor, och en tom vägg får liksom inte finnas. Möblerade om för en tid sen och då blev en vägg tom. Här är resultateeeeeet!









Den här sista är programmet från konserten i Dalhalla i lördags som Malena har "kluddrat lite på" som hon själv sa♥

varmt

Alltså, helt seriöst. Det är så sjukt varmt på mitt rum. Jag pallar inte vara här! Skulle städat idag eftersom att jag varit ledig, men nej nej, det gick inte för att det var för vaaarmt! Jag har bara slappat idag. Och fått skäll för att jag dricker för mycket mjölk? Visste inte att man inte fick dricka mjölk i det här landet, men tydligen inte.

Nu ska jag svettas ihjäl lite mer och kolla på Burlesque.

PUSS / Emmis


^^^^^^^^^

LEDIG!!!! Nu ska jag åka upp på stan. Ikväll blir det tipspromenad runt Eskiln!

Puss / EMMIS

welcome to burlesque

Goderkväller. Har jobbat idag och är ledig imorgon! Sköööönt. Nu ska jag kika på min älsklingsfilm Burlesque och sedan soooooova. Natti.

/ Emmis


___

GISSA vad jag ska göra nu? GISSA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JOBBAAAAA!

Puss / Emmis

RSS 2.0