What are words if you really don't mean them when you say them?

Jag pratar i telen med min bästis nu. Vi pratar om livet i allmänhet som vanligt. Imorgon ska jag shoppa litegranna. Har hört om HMs rea!? Jaja, vi får se vad det blir  Nu är jag trötter.

 

Puss!


___

Hej! Idag slutade jag 18! Såååå skönt! Har jobbat till halv elva två kvällar i rad, då är det riktigt skönt att få komma hem i tid en dag. Som grädden på moset fick jag ledigt imorgon! HUR SKÖNT? Sen arbetar jag på lördag då det är säsongens första musikkryss! Be there!!
Nu ska jag kolla på teve och käka godis. Det är jag värd nu, faktiskt  Vi hörs då!

Puss / Emms

piiiiiiiiizza

Har nästan precis kommit hem från work. Tacokväll och mycket folk, vatten på hela golvet i diskköket och åkte nästan på arslet och blev utskrattad av Hanna och Elvira. Haha, måste sett förjävla kul ut  Det bjuuuuuder jag på. Innan hemgång så beställde vi pizza och käkade. Jag måste säga att jag har störtsköna arbetskompisar! Skrattat en hel del idag
Frida undrade om jag behövde massage idag också, men idag var jag inte lika freaked out stressad som igår  

Såklart så är jag helt totalt stendöd nu, så jag ska säga godnattis!

PUSS!!


å så jobba igen

Nu ska jag cykla iväg till jobbet för ett långpass där. Det är tacokväll, så det är ingen matlagning vilket jag tycker är skönt, för det är jag inte bra på  Vi får se, men jag tror det kommer bli lika stressigt som igår. Hoppas inte det  Men det känns ju bra eftersom att jag vet att jag tjänar pengar under helatiden jag jobbar

Ha en jättemegasuperfin dag i solen alla fina!

Puss

jobba jobba jobba

Hej!
Idag har Emma:

Jobbat.
Stressat.
Sålt glass. Jättemycket glass.
Stressat lite till.
Svettats.
Desperat letat efter enkronor.
Svettats ännu mer.
Åkt skridskor i köket på jobbet.
Varit läskigt nära på att halka i köket, också på jobbet.
Stressat ännu mera.
Fått massage av Frida i ner-stressande syfte.
Druckit cola.

Emma har varit väldigt stressad idag. Men Emma har fått beröm! Emma fick höra att hon var duktig! Emma gillar.  Emma blir så glad av att få respons på det hon gör! Emma går och lägger sig nöjd.
Nu ska lilla Emma prata i telefon med bästis Anina.
Puss / Emmis

Under the coconut tree we stay.


ragg

Jag har blivit raggad på idag. I bussen. Två gånger. En kille, runt 16, mörk, kommer fram till mig där jag sitter i en nästan tom buss och läser en tidning. Han har precis suttit några säten bakom mig och viskat och garvat med sina utländska kompisar.

Killen: Öj, får jag sitta här?
Jag: Öh, nääe..
Killen: Jo.
Jag: Du kan väl sitta någon annan stans, det finns massor av platser.
Killen går därifrån och suckar och garvar med sina kompisar.

Jag sitter på bussen igen, nu påväg hem. Jag ser ett gäng med utländska killar men tänker inte mer på det. Samma kille som på förra bussen går bak till mig.

Killen: Men får jag sitta här?
Jag: Alltså, nej! Vad vill du egentligen?

En liten stund senare, efter att dom suttit och pratat ihop sig "Gör det igen, du får en tjuga!", typ, så kommer han bak till mig igen, och sätter sig i sätet tvärs över gången. Han stirrar på mig.

Killen: Vad heter du?
Jag: Jag känner inte dig, så jag tänker inte berätta vad jag heter.
Killen: Kan jag få ditt mobilnummer?
Jag: Alltså, nej.
Killen: Vart bor du?
Jag: Jag känner inte dig! Jag tänker inte säga vart jag bor.
Killen: Du är snygg.
Jag: Eh, tack?
Killen: Ska du inte säga tack detsamma?
Jag: Näe, jag känner dig inte så jag tänker inte säga tack detsamma.
Killen: Jag känner inte dig heller, men jag säger att du är snygg ändå.

Jag suckar och tittar ner i min telefon. Killen går fram till sina kompisar igen.


HEMMA!!!

Vårat såkallade FRIA NÄTVERK i huset i Danmark FUNKADE INTE! Såååå. Jag har fått lov att klara mig i en HEL VECKA utan internet. Det var en prövning. Och det var jobbigt som fan. Kan jag undvika det i framtiden så gör jag det  

Har haft det najs och badat och varit på sommarland och grejer. Har knappt tagit några bilder alls så jag tänker inte lägga upp några här. Midsommar firades i Danmark. Vi dansade Små grodorna i poolen och åt midsommar mat och jag drack kaffe. Ding ding ding, 25 vuxenpoäng.

Annars så saknar jag väldigt många. Väldigt, väldigt mycket. Jag skulle kunna skriva hur många namn som helst, men jag kan ju säga att jag saknar väldigt många av mina nior. Och pappa. Och lillebror Max. Och Idde. Och Lovis. Och Anina. Och Matilda. Och farmor. Ja, listan kan göras lång. ♥



Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men inte ska jag sova! Jag ska data.

Puss / Emmis
Bye bye Hollywood Hills, I'm gonna miss you wherever I go


If I could just hold you..

Sådär. Nu är packningen klar och bara datorn kvar som ska packas ner. Lyssnar på musik och har precis uppdaterat iPoden med ny musik.
Just nu har jag tråkigt och läser mina gamla sms, skrattar lite varje gång jag läser min och Matildas tokiga sms-konversation om kärlek och rumpor. Fina du♥

Funderar på att hoppa (hoppa!?!??!) in i min mysiga sparkdräkt nu. Tänkte jag skulle ha den på min i bilen Ingen ser mig ändå, liksom. Nej, nu har jag inget mer att skriva. Helt ärligt^^ Sov så sött så hörs vi när jag är framme i Danmark imorgon! I love You!




PUSS OCH KRAM OCH KÄRLEK!!!!!! / Emmis


You know I'd walk a thousand miles, if I could just see you tonight


packelipacka

Hej och goddagens! Dagen har spenderats i grannbyn. Först hängde jag med polers och sen hälsade jag på hos pappa eftersom att imorgon åker jag till Danmark i en vecka. Det ska förövrigt bli underbart!

Nu ska jag packa färdigt. Åker inatt och tänker inte gå och lägga mig så jag blir nog sittandes framför datorn tills dess.
Men jag känner att jag kommer att känna mig handikappad i Danmark. För att det är så jävla dyrt att smsa och ringa så man drar ju liksom sig för att göra det. Och jag måste! Men det ska nog gå bra. Nu ska jag fortsätta snacka med folk på msn och sms.

Glöm inte att kramas♥


Puss / Emmis


a la work work

Hej sötnosar! Idag sov jag länge. Sen gjorde jag mig iordning och åkte och jobbade. Det var lungt idag men är ändå trött nu. Kom hem 21.30 därifrån igår 

Nu ska jag fixa ordning packning inför Danmark nästa vecka och sedan kolla om det finns nått att stoppa i käften. Hungrig som vanligt.

Puuuuuss fina! / Emms
I'm gonna miss you wherever I go


det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Hej och godkväller! Dagarna rullar på. Jag har varit ledig från jobbet i ett par dagar och Anina har varit här och vi har haft lika kul som vanligt. Garvat ihjäl oss åt Eva och Adam, Tsatsiki och Sune. UNDERBARA SVENSKA FILMER!!!

Idag har jag jobbat dock. 17.00 - 21.30. Var kvar näst sist av alla och torkade golv.  Är slut när jag kommer hem, men det är roligt! Jag trivs bra.
Jag har möblerat om i mitt rum också! Det vart jättebra! Mycket större och mysigare!

Nu ska jag gråta lite medans jag tittar på The Big Bang. Vår musikal finns inspelad på video och nu ska jag titta på den och drömma mig tillbaka till alla underbara dagar med niorna. På lördag åker jag till Danmark.

Glöm inte att kramas, det är jätteviktigt!



Puss / Emmis


<3

Godmorgon! Jag vaknade halv ett idag. Oerhört skönt att sova ifatt alla förlorade timmar  Idag ska jag bara slappa. Ska inte jobba vad jag vet nu iallafall. Nu ska jag borsta tänderna!

Puss / Emmis

det här är värt att dö för

Just nu känner jag massor med saknad efter alla underbara nior. Jag känner mig inte hel när jag tänker på att vi aldrig mer kommer att gå i samma klass, ens i samma skola, ens i samma stad! Det är ingen härlig känsla direkt. Och hur mycket jag kommer att sakna våra bästaste lärare! Åh.

Puss / Emmis


bal

Asså, förlåt. Jag jobbar nästan varje dag så jag har inte tid att sitta vid datorn.
Jag har iallafall lånat några bilder från balen eftersom att jag inte tog några själv!

Balen 2011 ↓


Lilla söta Anna och jag dansar vals! ♥

ROCKA FETT I LÅNGKLÄNNING! DET ÄR GREJER DET!↑


Kramas lite med finaste Matilda ♥

Dansade så svetten rann på allihopa, men det var sååå värt för jag kommer aldrig glömma balen 2011 med världens underbaraste 9or och lärare!♥

Avslutningen var skitjobbigt. Hela den dagen var den jobbigaste jag nånsin upplevt, helt säkert. Fyfan. Hemskt. Alla grät, killarna, lärarna och alla andra elever. Det var sjukt. Kvällen var jobbigast för då vart det verkligen sant, vi skulle skiljas åt. (Dock sågs vi alla dagen efter och grillade vid Fliken♥)

På avslutningen kramades vi och grät och oj oj oj, fick betyg och sjöng gjorde jag också. När vi kom ut så grät och grät och grät vi. Jobbigt det där.

Nu har jag iallafall jobbat och ska käka grillat! Vi hörs när vi hörs!

Puss / Emmis
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp.

niondeklassare

Jag har officielt gått ut nionde klass. Jag är ett vrak som har gråtit exakt hela dagen. Dagen avslutades med att ALLA nior stog och grät och grät och kramades med ALLA. Jag grät massor på avslutningen i morse och har nu gråtit hela kvällen. Det är hemskt. Jag kommer att sakna alla så extremt mycket. Hur fan ska jag klara mig? Jag vill inte tänka på det. Men det går inte att låta bli. Jag orkar verkligen inte skriva mer nu. Jag bara gråter.

Bilder och sådant från balen, avslutningen och kvällen kommer en dag när jag har ork och lust till det.

puss / väldigt ledsen emma
Holding my breath until you come back again,, but the air's getting less and less

hår make

Nu har jag precis fått håret fixat och sminkat mig. Det är bal ikväll!!!!!!! Jag kan inte fatta att jag går ut 9an imorgon. Dagen har bestått av chill. Min klass vann den årliga dragkampen och vi har tittat på lärarna vs. eleverna i fotboll. Lärarna vann. En Hietala spelade fotboll ("kusin" Matilda) i lärarlaget och jag hejade på dom. Sen hem och fixa hår och smink och det är nu klart. Nu ska jag bättra på sminket. Bild kommer imorgon!

Glöm inte att kramas!

Puss / Emms

andas andas allting snurrar runt

Jag r världens sämsta bloggerska. Jag utnämner mig själv till det. Dagarna den här veckan bara rullar på och jag hinner inte andas. Idag har vi varit hos min lärare och haft klassens dag typ, fikat och käkat och chillat. Kom därifrån runt kvart över tolv och hem till mormor och morfar för att spendera lite dötid. Sen iväg till kyrkan för att sjunga inför skolavslutningen. Innan mig spelar Eirin och jag gråter floder under hennes låt så vi får se hur det går när jag ska sjunga.
Gick tidigare från kyrkan för att hinna över till fagersta och duscha innan tokcykla upp till jobbet.

nuuu, för en timme sen kom jag hem från jobbet. Det var tacokväll där uppe och det var ganska lungt. Men svettigt! Satan vad svettigt det är att springa fram och tillbaka mellan bord och kök och diska och plocka och torka och sopa och grejer. Men det var kul idag! Fruktar lite dom varmaste dagarna.. tänk va mycket folk det kommer att vara och vad mycket det kommer vara att göra! Men det blir nog skitkul! Känns bättre och bättre ju mer jag lär mig!  

Nuuuuu kära vänner ska jag ner och tvätta mina "arbetskläder" (FAN VA COOL JAG KÄNNER MIG!) och sen packa ihop grejerna för imorgon. Niornas bal är nämligen då! Och jag går ut nian på fredag så jag inkluderas där Ska bli så kul att äntligen få använda min vackra klänning, sydd och designad av duktiga Alexandra Scillasdotter.

Livet är påväg till bättre dagar!

Glöm inte att kramas!♥

Puss / Emma


BACK ON TRACK...

Nu är jag på banan igen. I förrgår så var vi nior (okej, vi var typ 20 personer.) och hade det trevligt vid Fliken (ett badställe, typ). Vi grillade, badade, pratade, skrattade, spelade brännboll och hade det allmänt najs. Det var trevligt som satan. Jag kom hem runt 01 och låg och smsade i en och en halv timme. Dagen efter så ringde mitt jobb och frågade om jag kunde jobba. Haha, jag var skapligt död igårkväll. Men så ska det vara!

Jag har smsat upp mina gratissms tror jag, vart en del iförrgår och igår. Damn :P

Ikväll är det grillning med min klass och jag ska bada. Hörs sen!

Glöm inte att kramas!

Puss / Emmis

chilligt

Hej och goddagens! Jag har jobbat idag och har inte haft tid att skriva här. Och nu orkar jag inte.

Puss / Emms

___

Släkten är ju som den är.. Haha!

Puss / Emmis

ring ring

Idag är det varmt ute och jag har inget att ta på mig. Jag har aldrig något att ta på mig när det är varmt. Gash! Måste handla kläder. Tror jag åker över till Avesta på tisdag. Jag ska köpa en sånhär "backless bra" att ha under min balklänning. Det är en bh utan några band överhudugtaget  På Onsdag är det skola, fast vi har typ nån klassens dag och ska inte vara i skolan. Det känns sorgligt. Over and out.

Glöm inte att kramas ♥

PUss / EMmis


nattihatt

Dagarna går i ett. Inte hunnit med detta bloggande alls. Just nu är det dyngvarmt inne på mitt rum och jag med min extrema rädsla för mygg, småkryp och flugor vägrar att öppna fönstret. Här ska jag försöka sova. Det kan gå hur som helst. Först lite Eva och Adam ♥ Jag är trött, förresten.
Imorgon spenderas i Snorberg. Vi ses där!

Puss / Emmis


sommar

Åh vilken härlig sommarkväll! Jag och mina söta kusiner sitter och spelar kort ute på altanen. Mys!

PUSS / Emmis
<3

cuttelicutt

Idag ska jag färga och klippa håret. Nästa vecka är det avslutningsfest (bal) och skolavslutning och då måste man vara tjusig i håret. Jag gillar inte att klippa mig för håret blir så kort då. Rätt logiskt  
Jag har skrivit ett schema för varje dag fram till nästa lördag. Varje dag är fullbokad. Det är helt sjukt! Men jag gillart. Eller... inte. Det blir lite lätt för mycket för mitt lilla huvud  Men snaaart, snaaaart är det lungt. Det är bara den här och nästa vecka som är hektisk sen blir det lungt. Ska börja jobba nästa lördag! Yahow! Sen 18e så drar vi till Danmark och bor i ett sommarhus med pool och grejer. Awesome!



Glöm inte att kramas ♥

Puss / Emmis

Holding my breath until you come back again

 


camping

Dagen var helt chill. Det vi gjorde var typ att chilla och äta. Maten där är så jääää... god! Typ vid halv två cyklade jag hem med Amanda på pakethållarn. Vi har skrattat så vi fått ont i magen. Det var sjukt längesen jag skrattade så mycket. ♥ Amanda åkte precis hem och nu ska jag nog ta en kaka och glo på teve.

Har haft mycket ångest idag inför avslutningen. Känns så himla jobbigt. Jag tycker inte alls det ska bli skönt längre. Jag kommer sakna så många. Folk jag träffar varje dag som jag nästan aldrig kommer att träffa. Kanske aldrig mer igen för vissa. Folk jag blivit van med att träffa varje dag som jag kanske kommer se nån gång ibland. Usch. Jag mår dåligt av tanken. Vill verkligen inte tänka på hur det kommer att bli på skolavslutningen. Åhhh! Jag kommer sakna lärarna!! Vi har världens bästa lärare..! ♥

Nu ska jag gå och bli glad.

Puss / Emmis
Keep breathing

gkadjeuwfnsmsa

Åh va skönt med sovmorgon. Har hunnit duschat, bytt kläder 7 gånger, insett att min nya kjol är trasig, sminkat mig och borstat tänderna. Jag ska vara vid campingen kl. 10. Ska cykla om en liten stund. Vi hörs sen!

Glöm inte att kramas!♥

Puss / Emmis


RSS 2.0